Måleinstrumenter

Blandt vores brede sortiment finder du også en række af måleinstrumenter. Vi tilbyder måleinstrumenter til enhver lejlighed, så du kan finde netop det, du leder efter. I vores udvalg vil du blandt andet kunne finde afstandsmålere, fugtmålere, termometre og meget mere.


Vi har gratis levering på alle vores produkter, og du kan derfor få leveret dit nye måleinstrument helt uden betaling. Du vil modtage din vare indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under den enkelte vare. Ønsker du at returnere måleinstrumentet, er dette ligeledes gratis, såfremt varen returneres fra en adresse i Danmark.

-9%
Blodtryksmåler med Bluetooth Beurer BM 85
-41%
Scantemp 898 - infrarødt termometer med fugtsensor
Tørstofmåler MB 25 (Vejeplade Ø 90 mm.)
”SPUTNIK”-vejrstation

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj

Afstandsmålere

Man kan spare en masse tid og besvær ved at benytte et måleinstrument til at måle afstande, uanset om det er korte eller lange afstande. Laser-afstandsmålere er både hurtigere, mere effektive og mere bekvemme at benytte end et målebånd eller en tommestok.

Udover at man kommer udenom målebåndet eller tommestokken, kan en laser-afstandsmåler måle højder og vinkler samt lagre gamle målinger. Blandt Digitalvægtens udvalg af måleinstrumenter finder man en laser-afstandsmåler af høj kvalitet, der måler op til 50 meter.

Det kan derfor være en god idé at overveje om målebåndet eller tommestokken skal udskiftes med et mere moderne måleinstrument, der kan gøre arbejdet eller hverdagen lettere og mere effektiv.


Lysmålere

En lysmåler, som også kaldes for luxmeter, er et måleinstrument, der måler lysforholdene i et rum. Det kan være alt fra kontorer og mødelokaler til værksteder og garager.

Det er vigtigt med den rette belysning, da den forkerte belysning kan virke belastende for menneskets øje. Lysforholdene er derfor af vigtig betydning for indeklimaet. En korrekt belysning bidrager altså til et bedre indeklima.

Digitalvægten forhandler Luxmeter LM37, som kan måle små såvel som store rum. Dette er et måleinstrument til dig, der ønsker den rette belysning til det rette formål, uanset om det er til fotografering og filmoptagelser eller til arbejde og møder.


Termometre

Termometre findes i forskellige varianter. Digitalvægten forhandler tre forskellige SCANTEMP termometre med IR teknologi (Infrarød teknologi). Ved at vælge et infrarødt termometer får man en række fordele:

  • Større sikkerhed: Der kan i flere sammenhænge være en fare forbundet med at skulle måle høje temperaturer. Det kan for eksempel være i forbindelse med madlavning. Med IR teknologi behøver man ikke at komme tæt på den overflade, man ønsker at måle.

  • Mulighed for at måle besværlige steder: Da termometrene er designet til både at måle på kort og lang afstand ved blot at sigte med en laser, kan man lettere komme til at måle temperaturer de mest besværlige steder.

  • Mulighed for at måle ujævne overflader: Da man med IR teknologi nemt kan måle overflader med en laser og dermed kommer uden om berøring af det, man ønsker at måle, er det også lettere at måle ujævne overflader.

  • Større nøjagtighed: Uanset om man skal måle temperaturen ved madlavning eller overfladetemperaturen på væggene i stuen, giver resultatet med sådan et måleinstrument en større nøjagtighed.

  • Ingen mærker: Måler man overfladetemperaturen på vægge men bruger et almindeligt termometer med indstiksføler, efterlader det ofte mærker i væggen. Det undgår man med IR teknologi.

Hvis man leder efter et måleinstrument til at måle temperaturer, kan man altså overveje et infrarødt termometer. Afhængig af den enkelte persons behov kan man vælge alt fra en simpel model som SCANTEMP 485, der er nem at betjene til en SCANTEMP 898, der har en indbygget fugtsensor.


Fugtmålere

En fugtmåler kan være et nyttigt måleinstrument, hvis man går med mistanke om et for fugtigt indeklima, eller hvis man gerne vil holde øje med vandprocenten i træ og andre hårde materialer.

Det er svært helt at undgå fugt. I nogle materialer er der fra start vand i. Det gælder for eksempel for træ. Andre steder opstår fugt på grund af blandt andet damp eller kondens. Det er for eksempel tilfældet i en bolig, hvor man sover, bader og laver mad.

Kommer der for meget fugt i hjemmet eller i byggematerialerne, kan det føre til store skader. Skimmelsvamp er et resultat af for meget fugt. Udover at skimmelsvamp ødelægger boligen, er det også skadeligt for helbredet.

Det kan derfor være en god idé at anskaffe sig en fugtmåler, hvis man har mistanke om for fugtige forhold. Digitalvægten tilbyder et robust måleinstrument af mærket Humidcheck, der kan måle alle typer materialer.


Tørstofmålere

Tørstofmålere er måleinstrumenter, der ofte anvendes i videnskabelig sammenhæng. Det er avancerede måleinstrumenter, som kan måle tørstofindholdet med stor nøjagtighed.

Tørstofmålere er derfor egnet til målinger af fødevarer og medicin, men også andre kemiske elementer. Blandt Digitalvægtens sortiment findes mange forskellige typer af måleinstrumenter - herunder den topmoderne MB25.


Blodtryksmålere

Der findes mange forskellige typer af blodtryksmålere. Nogle af dem er designet til håndleddet, mens andre modeller er lavet til overarmen. Det er muligt at måle blodtrykket begge steder, men de fleste læger anbefaler overarmen for et mere præcist resultat.

Uanset om man foretrækker håndleddet eller overarmen, kan en blodtryksmåler være til stor hjælp. Blodtryksmålere er meget almindelige måleinstrumenter i sundhedsvæsenet, men flere og flere private hjem benytter sig også af dem.

Hold øje med dit blodtryk

En hel del danskere lider af forhøjet blodtryk. Det kan være alvorligt, da det forøger risikoen for blodpropper, hjertesvigt og i det hele taget kredsløbsproblemer. Holder man løbende øje med sit blodtryk, er der derfor større chance for, at man opdager et eventuelt forhøjet blodtryk, inden det fører noget mere alvorligt med sig.

En blodtryksmåler er altså et måleinstrument, man kan overveje at investere i, hvis man er i tvivl om, hvor ens blodtryksniveau ligger, eller hvis man i forvejen har problemer med sit blodtryk og ønsker at kontrollere niveauet løbende.