Blodtryksmålere

Få styr på dit blodtryk ved hjælp af en af vores blodtryksmålere. Vi har et stort udvalg af blodtryksmålere, så du kan finde den blodtryksmåler, der passer bedst til dit behov. Vi sælger således både blodtryksmålere til håndled og til overarm. Hvis du vil læse mere om, hvad man skal være opmærksom på, når man måler sit blodtryk, kan du læse mere om det nedenunder vores produkter. Husk at vi altid leverer gratis indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under det enkelte produkt.
BM26 Blodtryksmåler til overarm, fuldautomatisk, WHO indikator, stort display
BM35 Blodtryksmåler til overarm, WHO indikator, stort letlæseligt display
BM28 Blodtryksmåler til overarm
BM40 Blodtryksmåler overarm, XL display 2 x 60 målinger
BM45 Blodtryksmåler til overarm
BM54 Blodtryksmåler til overarm med Bluetooth
BM51 easyclip Blodtryksmåler til overarm
BM81 EasyLock alt-i-en Blodtryksmåler til overarm med Bluetooth

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Blodtryksmålere

Digitalvaegten.dk har et meget stort udvalg af blodtryksmålere. Blodtryksmålere bliver i højere og højere grad mere relevante for danskerne. Flere lider af forhøjet blodtryk, og det har udviklet sig til lidt af en folkesygdom. Hjerteforeningen vurderer, at omkring 950.000 danskere har forhøjet blodtryk, og 260.000 danskere lever med et forhøjet blodtryk uden at vide det.

Blodkredsløbet fungerer på den måde, at blodet pumpes væk fra hjertet gennem pulsårerne, og ud til alle kroppens organer og muskler. Når de røde blodlegemer har afgivet deres ilt, løber blodet tilbage til hjertet. Derefter pumper hjertet det ud til lungerne, hvor det afgiver kultveilte og optager ny ilt. Derfra løber det tilbage til hjertet, hvorefter blodkredsløbet gentages igen.


Hvad sker der hvis man har forhøjet blodtryk?

Det der sker ved forhøjet blodtryk er, at blodet bliver presset igennem pulsårerne for hurtigt. Når dette sker på et konstant niveau, overbelastes hjertet og pulsårerne. Det betyder en øget chance for at blive ramt af alvorlige livstruende sygdomme som hjertesvigt, blodprop i hjertet eller hjernen, kredsløbsforstyrrelser i benene og negativ påvirkning af nyrerne.

Det er langt fra alle, som oplever symptomer ved forhøjet blodtryk, derfor anbefales det at måle sit blodtryk hvert år med en blodtryksmåler. Dem som oplever symptomer, beskriver dem som unormal åndenød, træthed, svimmelhed samt hovedpine.


Det skal du være opmærksom på, når du måler dit blodtryk

Når man skal måle sit blodtryk, vha. af en blodtryksmåler, er der nogle retningslinjer, som man skal overholde for at få den mest præcise måling. Først og fremmest skal man sørge for at hvile i 3-5 minutter inden, man måler sit blodtryk, hvis ikke man gør dette, vil blodtrykket blive målt til en højere værdi, end det egentlig er. Derudover er det vigtigt, at man holder sig i ro og ikke taler imens, man tager sit blodtryk, da dette forstyrrer målingen. Både rygning og kaffe kan også påvirke blodtrykket, og derfor skal man undgå disse to ting i et par timer inden målingen. Når man skal lave en bruge en blodtryksmåler gøres det siddende med let bøjet arm, som støttes på et bord eller lignende, så manchetten er i hjertehøjde.

Download vejledning til måling af blodtryk

Når du klikker dig ind på det hver enkelt blodtryksmåler, er det muligt at downloade et dokument, der indeholder en vejledning til måling af blodtryk, hvori de ovenstående råd er beskrevet. Udover dem er der andre nyttige informationer, som man kan bruge, når man selv vil måle sit blodtryk.

Under hver enkelt blodtryksmåler findes en produktbeskrivelse. Produktbeskrivelsen indeholder generelt information om funktioner, hukommelse, tilbehør, garanti m.m.


Sådan måler du dit eget blodtryk

For mange er det nødvendigt, at de selv tager deres blodtryk, hvilket skyldes nervøsitet, når de besøger lægen. Det påvirker nemlig blodtrykket, og derfor er der mange, der har meget højt blodtryk, når de går til lægen uden, at der er noget galt. Da blodtrykket er forskelligt fra gang til gang, skal man måle sit blodtryk tre gange, hvis man vil kontrollere om, blodtrykket er regelmæssigt. Over tid er det ikke nødvendigt at gøre det flere gange om dagen, men hvis man har mistanke om, at der er noget galt, er man nødt til at måle flere gange om dagen, for at få den rigtige indikation af blodtryksniveauet. Det er dog bedst at måle samme tidspunkt på dagen, da det er nemmere at sammenligne. Du kan nemt måle dit blodtryk i hjemmet, ved hjælp af en blodtryksmåler.

Brugervenlige blodtryksmålere

Moderne blodtryksmålere er meget brugervenlige og lette at håndtere. Afhængig af model, placeres blodtryksmåleren rundt om håndleddet eller overarmen. Herefter kan blodtryksmåleren enkelt og præcist måle ens puls og blodtryk. Instruktioner til blodtryksmåleren kan let findes under hver enkelt produktbeskrivelse. Over tid bør man kontrollere, om ens blodtryksapparat stadig måler præcist. Dette kan gøres ved at tage det med til lægen og så få målt blodtrykket med både lægens og ens eget apparat. Vær dog opmærksom på at to målinger meget sjældent vil vise præcis det samme, da et blodtryk er et øjebliksbillede af, hvordan man har det. Det er et tegn på, at der er noget galt med apparatet, hvis der er store forskelle på, hvad de to apparater måler.


Tilbud på blodtryksmålere

Vi har løbende gode tilbud på blodtryksmålere til både overarm og håndled. Nogle af disse blodtryksmålere kan være demo modeller som har været brugt 1 eller 2 gange, eller en vare der er blevet byttet med det samme. Det vil altid fremgå af produktbeskrivelsen om det er en demo model eller ej. Under vores side ‘månedens tilbud’ kan du finde blodtryksmålere på tilbud samt andre produkter i god kvalitet.

Vi fører disse mærker af blodtryksmålere

På Digitalvaegten.dk sælger vi blodtryksmålere af mærkerne Boso Prestige og Beurer. Begge brands er tyske og producerer produkter til hele sundheds- og velvære industrien. Blodtryksmålerne fra begge brands er af højeste kvalitet, og bliver ofte også benyttet af praktiserende læger.


Vi har din næste blodtryksmåler

Vi er sikre på, at vi har en blodtryksmåler, som passer til dit behov, og når du køber hos os, får du gratis fragt og retur, hvilket gælder for alle vores produkter. Har du spørgsmål om nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten klikke dig ind på vores kontaktformular, ved at klikke på “kontakt os” knappen i bunden af siden, eller du kan ringe i hverdagene på telefonnummer 50 92 67 28 mellem 11 og 17.