Massage

Her hos Digitalvægten byder vi på et sortiment af mange og varierede apparater til kropsmassage, så du kan give dig selv for eksempel en dybdegående og afslappende shiatsumassage derhjemme i ro og mag. Hvis du gerne vil have masseret de ømme muskler i nakke og skuldre, kan vores massagebælter bruges. Eller du kan sidde med en massagepude i ryggen og få bearbejdet lænden. Der er noget for enhver smag, og en god omgang massage kan være lige det, du har brug for efter en lang arbejdsdag. Giv dig selv muligheden for at få en behagelig massage ved at dykke ned i vores udvalg herunder.
-7%
 4D Massagebælte til Nakke og Skuldre og Lænd. Beurer MG 153
 Infrarød Vibrationsmassage. Beurer MG 40
 Triggerpunktsmassage.  Beurer MG 10
3D Massagebælte.  Beurer MG 151
Fascia Deep ReleaZer Vibrationsmassageapparat. Beurer MG 850
Infrarødt Håndholdt Massageapparat.  Beurer MG 100
Infrarødt Massageapparat. Beurer MG 80
Massagemåtte med Luft. Beurer MG 280
Massagepistol. Beurer MG 180
Massagesæde. Beurer MG 315. Shiatsumassage
Micro Massageapparat. Beurer MG 16
Shiatsu Massagepude. Beurer MG 135
-10%
Shiatsu Massagepude. Beurer MG 145
Shiatsu Massagepude. Beurer MG 147
Tappemassageapparat. Beurer MG 510
-9%
Tappemassageapparat. Beurer MG 55
Tappemassageapparat. Beurer MG 70

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Prøv et massageapparat til shiatsumassage

Elsker du at få en lækker massage, kan det være oplagt for dig at prøve shiatsumassage. Shiatsumassage er en traditionel japansk behandling, der har været brugt i mere end 700 år, og navnet er sammensat af shi (fingre) og atsu (tryk). Med en af vores massagepuder til shiatsu kan du få masseret alt fra læggen til nakken. Massagehovederne kan rotere med og mod uret, ligesom de fås med en varmefunktion, der kan give yderst behagelig massage på ømme og stive muskler.

Med en fjernbetjening kan du regulere rotationen og varmetilførslen under massagen. Derudover er de betrukket med bløde materialer som fleece, der kan maskinvaskes. Mindst muligt arbejde for dig, og størst mulig afslappelse – det er formålet med et massageapparat til shiatsu. Samtidig har alle vores shiatsu massagepuder det til fælles, at de er høj kvalitet. Det sørger vi for ved at forhandle de skarpeste producenter.

Vælg mellem mange forskellige slags massage

Dog har vi også mange andre apparater til massage i vores udvalg. Overvej eksempelvis et massagebælte, der kan anvendes til både lænd og nakke. Du kan få en model med fire ælteruller og to kniberuller, der kan være enormt rare mod stive muskler. Samtidig er det muligt at få dette massageapparat med to forskellige hastigheder og et forudindstillet program. Nemmere og rarere bliver det næsten ikke. Det skulle da lige være med et vores større produkter til massage. I udvalget kan du finde massagemåtter og massagesæder. Begge dele er designede til, at du kan få hele kroppen masseret, og de kan indstilles på forskellige smarte programmer.

Alternativt kan du vælge et mere lokaliseret apparat til massage som et infrarødt håndholdt eller en massagepistol. Med denne slags massage kan du ramme lige netop det punkt, der er særligt ømt eller stift. Mangler du hjælp til at vælge et massageapparat? Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.