Op til 350kg

Det er vigtigt, at du tager højde for hvor meget vægt dit kommende måleinstrument skal kunne bære, inden du bestiller din nye vægt hjem. Afhængigt af den opgave, som du skal løse, kan der være tilfælde, hvor du har brug for en vægt med et vejeinterval på op til 350 kg. Det kan du finde her hos Digitalvægten.

En vægt der kan tåle helt op til 350 kg. Bruges typisk på dyrlægeklinikker og i landbrugsindustrien, når eksempelvis kalve skal vejes. Her skal du have fat i en gulvvægt. Vægte med et så højt vejeinterval ses også typisk som industrivægte, hvor de bruges til afvejning af eksempelvis paller.

Hos Digitalvægten finder du vægte med et vejeinterval på op til 350 kg. til et utal af formål. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt vi har en vægt, der kan indfri dit behov, så tøv ikke med at kontakte os. Du er velkommen til at ringe på telefon: 50 92 67 28. Du kan ligeledes sende os en mail på info@digitalvaegten.dk. Hos Digitalvægten har vi desuden fri fragt til hele Danmark og vi leverer indenfor 1-3 hverdage.

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj