Vandafvisende vægte

Digitalvægten har et alsidigt udvalg af vandafvisende vægte, der går fra den smarte lille Jennings håndledsvægt til den store DAVI industrivægt. Fælles for dem er, at de er udført i smart, praktisk design og at de er yderst anvendelige til de tiltænkte formål; det være sig på kontoret, i hjemmet, på fabrikslagre, klinikker og hvor end, man måtte få brug for en vægt af denne kaliber. Vægtene er udstyret med vandafvisende vejeplatforme i rustfrit stål, der gør dem nemme og praktiske at rengøre, og de har tydelige letaflæselige bagbelyste LCD-displays. Hos Digitalvægten leverer vi din nye vandafvisende vægt fragtfrit indenfor 1-3 hverdage.

Læs om de vandafvisende vægte

Der findes en detaljeret produktbeskrivelse under alle vores vandafvisende vægte. Produktbeskrivelsen indeholder udførlig information om vægtenes funktionalitet, hvor præcist de vejer, garantien der ydes og evt. tilbehør. Produktbeskrivelsen specificerer præcist vægtenes forskellige vejeenheder. Der medfølger naturligvis letforståelig brugsanvisning ved alle de vandafvisende vægte.

Mærker for vandafvisende vægte hos Digitalvaegten.dk

I kategorien vandafvisende vægte fører Digitalvaegten.dk mærkerne A&D, Jennings, DAVI og My Weigh. Mærkerne er kendte for at være prisbevidste, god kvalitet og der ydes lange garantier.

De vandafvisende vægte fra den amerikanske producent A&D kan anvendes til flere forskellige formål og mærket A&D er et af de absolut førende på det amerikanske marked.

Jennings specialiserer sig i mindre digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg inden for lavprisprodukter.

My Weigh er producent vandafvisende vægte i høj kvalitet. My Weigh har rygte for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti. Vi tilbyder gratis fragt og retur i Danmark, ikke bare på vores vandafvisende vægte, men på alle vores produkter.