Fodvarmere

Digitalvægten har løsningen, hvis du har ømme og kolde fødder. Med en fodvarmer får du elektrisk fodvarme og shiatsumassage for fødderne i et produkt! Fodvarmerne er foret med det superbløde fleecemateriale og er dejlige og behagelige at stikke fødderne i. Fodvarmerne holder ikke kun fødderne varme, men generer velvære til hele kroppen. Dansk brugsanvisning medfølger

Husk, at vi hos Digitalvægten leverer dit nye Beurer produkt fragtfrit indenfor 1-3 hverdage.

Fodvarmer med Vibrationsmassage. Beurer FWM 45
Fodvarmer. Beurer FW 20G

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


En Beurer fodvarmer kan også massere

Hvis du er på jagt efter en skøn Beurer fodvarmer, så er du landet på den rigtige side. Her kan vi nemlig præsentere dig for et bredt udvalg af fodvarmere i åndbart og miljømærket OEKO-TEX materiale, som opvarmes på ganske kort tid. Du kan vælge mellem tre forskellige varmeindstillinger i kontrolpanelet vel vidende, at det indbyggede sikkerhedssystem er designet til at modvirke, at produktet overopheder. Glemmer du at slukke din Beurer fodvarmer, sætter en automatisk sluk-funktion dermed ind efter omtrent halvanden time.


Med en lidt mere avanceret Beurer fodvarmer kan du oven dette tilmed få fodmassage. På samme måde som du kan indstille varmen efter behov, kan du også indstille massagen til forskellige niveauer på kontrolpanelet. Du kan dermed få en model, som kombinerer opvarmningen med vibrationsmassage, og på den måde forkæle dine fødder. Endelig kan du få en model med den utroligt behagelige Shiatsu-vibrationsmassage. For alle vores Beurer fodvarmere gælder det både, at de passer alle fod-størrelser, og at du kan tage foret af for at få det vasket.

Stor viden om helse bliver din fordel

Hos Digitalvægten gør vi meget ud af at indsamle og tilbyde de nyeste produkter fra de mest kvalitetsbevidste brands. Herunder hører utvivlsomt tyske Beurer, der har leveret helseprodukter siden 1919. I over et århundrede har de samlet erfaring og viden fra forskellige fronter – både massage, medicin og skønhed – og kombineret det i deres produkter. Med hjælp fra universiteter og testfaciliteter gennemgår produkter som Beurer fodvarmere en grundig og streng testproces, og på den måde sikres du som slutforbruger den største komfort og det bedst mulige produkt.


Se endelig vores forskellige Beurer fodvarmere ovenfor. Vi er sikre på, at du kan finde en model, der passer til dig og din stil. Derudover er der formentlig en model, der har netop de funktioner, du har brug for til dine fødder. Er du i tvivl om det mindste, må du endelig kontakte os!