Kropspleje

Man behøver ikke at forlade huset for at få lidt wellness – i hvert fald ikke hvis man handler her hos Digitalvægten. Vi fører nemlig et udvalg af de lækre Beurer kropspleje produkter, der giver gode muligheder for selvforkælelse i hverdagen. Der er mange forskellige Beurer kropspleje produkter her i udvalget, som spænder lige fra kropsbørster og eksfolieringsbørster til det sjove cellulite massageapparat, der alle kombinerer høj kvalitet og praktiske design. Dette medfører, at alle kropspleje produkterne fra Beurer er nemme at anvende, handler du her i webshoppen, kan du komme i gang med din egen wellness-rutine allerede efter 1-3 hverdage. Vi tilbyder nemlig hurtig levering.
Ansigtsbørste. Beurer FC 45
Ansigtspleje. Beurer FC 41 vakuum porerenser
Cellulite Massageapparat. Beurer CM 50
Cellulite Releazer Massageapparat. Beurer CM 100
Pureo Derma Peel. Microdermabrasion. Beurer FC 100
Roterende Kropsbørste. Beurer FC 25

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj

Prioriter dig selv med Beurer kropspleje

Huden er kroppens største organ, og den fortjener en masse kærlighed. Det kan du blandt andet give den med nogle af de lækre Beurer kropspleje produkter, som du finder her på siden. Vi fører alt inden for Beurer kropspleje og ansigtspleje til dig, der gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra hjemme på badeværelset. Med vores elektroniske produkter til kropspleje fra Beurer skaber du de perfekte forhold, når du ønsker at prioritere dig selv og dyrke selvomsorg. Start eventuelt med en blid rensning af huden med en ansigtsbørste, der fjerner snavs og makeup. De elektroniske ansigtsbørster fra Beurer kropspleje renser mere end en almindelige vask af ansigtet. Her på siden forhandler vi selvfølgelig diverse ekstrabørster til udskiftning, så du altid kan opdatere dit apparat. Herefter kan du gå ind med en porerenser, der er designet til brug på huden på næsen, i panden og omkring munden. Vi fører også Derma Peel sæt og andre professionelle apparater fra Beurer kropspleje, der kan give dig en autentisk oplevelse, som var du på skønhedsklinik. Beurers roterende børster findes desuden ikke kun til ansigtet, men også til kroppen.

Uanset om du kunne tænke dig en roterende kropsbørste, et massageapparat til bindevævet eller et andet moderne kropsplejeprodukt, så kan du finde det her i vores store og prisvenlige udvalg. Vi synes, at alle fortjener effektiv kropspleje og egenomsorg. Derfor byder udvalget på Beurer kropspleje produkter, der egner sig til alle behov. Hver årstid byder på sine udfordringer, når det kommer til kroppens velvære. Hvis du også drømmer om sund hud året rundt, så tag et nærmere kig på denne kategori, der byder på produkter til kropspleje og behandling inden for hjemmets trygge rammer. Du kan spare både tid og penge ved at sammensætte din egen wellnessrutine, så se vores udvalg af Beurer kropspleje produkter til kroppen og ansigtet lige her.