Vægte med RS-232 PC-port

I Digitalvægtens store udvalg af vægte i alle tænkelige udformninger og til alle tænkelige formål, er en del af vægtene udstyret med RS232 PC-port for nem tilslutning til PC. Disse vægte er yderst professionelle og gør det nemt at gå videre med resultaterne af vejningerne og behandle dem via PC end blot aflæse resultaterne på LCD-displayet. Husk samtidig at vi hos Digitalvægten altid leverer vores vægte med RS232 PC-port fragtfrit indenfor 1-3 hverdage.
-4%
Dyrevægt. Adam CPWplusL. Kapacitet: 35 kg til 300 kg  Præcision: 10 g til 100 g
Tællevægt   Adam GFK.  Kapacitet: 600 kg Præcision: 50 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Vægte med RS232 PC-port

Disse avancerede vægte er lige fra heavy duty industri- og gulvvægte til butiksvægte og fitness-vægte. For sidstnævnte er vægtene med RS232 PC-port et rigtigt godt redskab til at holde øje med ens personlige vægt og foretage præcise kropsanalyser. Tilslutningen til PC med den efterfølgende software er nem og hurtig og er udførlig beskrevet i den medfølgende brugsanvisning.

Læs om vægtene med RS232 PC-port

Der findes en detaljeret produktbeskrivelse under hver enkelt vægt. Produktbeskrivelsen indeholder udførlig information om vægtenes funktionalitet, hvor præcist de vejer, garantien der ydes og evt. tilbehør. Produktbeskrivelsen specificerer præcist vægtenes forskellige vejeenheder. Der medfølger naturligvis letforståelig brugsanvisning på alle vores vægte med RS232 PC-port.

Mærkerne for vægte med RS232 PC-port hos Digitalvaegten.dk

I kategorien vægte med PC-port fører Digitalvaegten.dk mærkerne My Weigh, Avery-Berkel og DAVI. Alle tre mærker er kendte for deres gode kvalitet og lange garantier.

My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har rygte for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti.

Avery-Berkel er en af de største producenter af butiks- og industrivægte. Firmaet har base i Storbritannien og er kendt for sine meget fine produkter. Firmaet har sågar fået priser for nogle af deres designs. Husk at du får gratis fragt og retur i Danmark på alle vores produkter, således også på vægte med RS232 PC-port.