Butiksvægte

Digitalvægten er en dedikeret webshop, som udelukkende beskæftiger med salg af nøje udvalgte vægte af højeste kvalitet. Sådan har vi gjort det siden år 2007, hvorfor vi arbejder ud fra over 10 års erfaring i salg af og rådgivning i vægte. Vores udvalg af butiksvægte er bredt, men ikke bredere end at vi kan stå inde for kvaliteten af ethvert produkt, som du finder her på siden.

Vi sælger butiksvægte for markedsledende brands såsom Adam Equipment, Avery-Berkel og Jennings - alle brands som vi mener går hånd i hånd med Digitalvægtens stærke vision. Hos os er der ingen skjulte gebyrer, når du bestiller din butiksvægt online. Du skal derfor kun forholde dig til den pris, som du ser under vægtene her på siden.

Se også: bordvægte - brevvægte - pakkevægte - tællevægte

Præcisionsvægt Jennings JScale TB11000. Kapacitet 11 kg Præcision: 0,5 g
Butiksvægt M-Model Adam SWZ D. Kapicitet: 3 kg til 30 kg Præcision: 1g til 10 g
Butiksvægt  M-Model Adam SWZ DP.  kapacitet: 3 kg til 30 kg Præcision: 1g til 10 g
Tællevægt  Adam CKT M-model.  Kapacitet: 4 kg til 40 kg præcision: 2 g til 10 g
Tællevægt  Adam CCT M-model. Kapacitet: 4 kg til 40 kg Præcision: 1 g til 10 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj

Butiksvægte i supermarkedet

Når vi som privatkunder handler i supermarkeder, så tænker vi formentlig ikke mange høje tanker om den vægt, som vi bruger til at veje frugt og grønt af med. Men butiksvægte i supermarkederne skal egentlig taget kunne rumme mange opgaver. Når du bestiller butiksvægte hjem til dit supermarked, så er der flere ting, som du skal tage højde for. Først og fremmest er det essentielt hvor stor en vægtkapacitet din valgte butiksvægt kan bære. I modsætning til butiksvægten hos din lokale slikbutik, så skal en vægt i supermarkedet også kunne holde til tunge ting som eksempelvis kartofler i løsvægt, vandmeloner og kålhoveder.

Butiksvægte der kan tilpasses

Ydermere vil der kræves af mange butiksvægte, at de kan printe labels, hvorpå der er skrevet produktbeskrivelse, pris og vægt. Mange supermarkeder vil også have brug for, at der printes en unik stregkode på den enkelte label. Desuden skal der være plads til, at der kan indkodes et stort antal varenumre, lige såvel som nogle butiksejere ønsker at kunne designe deres labels. Krav til butiksvægte i supermarkeder varierer altså bredt, hvorfor butiksvægte indeholder en masse software, som skal kunne tilpasses og justeres efter det enkelte supermarkeds behov.

Butiksvægte i delikatesseforretninger

Af og til vil butikker have brug for butiksvægte, som også udfører arbejdet som en præcisionsvægt. Dette er blandt andet tilfældet i mange delikatesseforretninger, som sælger the og kaffe i løsvægt, krydderier eller andet småt og godt. Her kræver man altså butiksvægte, som kan veje helt ned til eksempelvis 1 gram og desuden være meget præcise i sin afmåling. Et eksempel på butiksvægte som denne kan være Jennings JScale TB 11000 Præcisionsvægt, som også forhandles hos Digitalvaegten.dk. Denne butiksvægt har en nøjagtighed på 0,5 gram og kan desuden klare en vægtkapacitet på helt op til 11 kg. Desuden har denne Jennings JScale vægt hele 21 vejeenheder og kan desuden både fungere som trådløs og tilknyttet strøm via medfølgende AC Adaptor.

Butiksvægte i kantiner

Det er ikke kun i de regulære butikker og supermarkeder, at der kan blive brug for en butiksvægt. Også kantiner i erhvervsbranchen såvel som på skolerne rundt om i landet, erhverver sig også gerne en butiksvægt. I denne branche er det oftest mest praktisk med en butiksvægt, som har display på tårn. Disse har mulighed for færre varenumre, omend det stadig er rigeligt i kantine-branchen. Det anerkendte brand inden for butiksvægte, Avery-berkel har lavet flere butiksvægte, som egner sig godt til kantiner. Herunder hører butiksvægten Avery-Berkel Fx50, hvor det også er muligt at gemme 12 varenumre direkte på tastaturet. Desuden er vægten trådløs, hvilket gør det nemt under kantineforhold, hvor der ikke altid er en stikkontakt ved siden af kassen.

Find specifikationer for vores butiksvægte

Under alle vores butiksvægte her på siden, kan du finde en detaljeret produktbeskrivelse. Klik blot på den butiksvægt, som du ønsker at læse mere om, og du vil blive ført direkte til en side indeholdende alle nødvendige informationer om den pågældende vægt. Herunder følger funktionsbeskrivelsen af vores butiksvægte, samt informationer om garanti, sendetid, specifikationer, og kapacitet.

Hos Digitalvaegten.dk har du som en ekstra service mulighed for at downloade en dansk brugsanvisning på vores butiksvægte. Vores danske brugsanvisninger er udarbejdet, for at du kan komme igang med at bruge din butiksvægt nemt og hurtigt. De er letforståelige og ligetil, således at både købs- og opstartsproces bliver så behagelig for dig som muligt, når du køber butiksvægte hos os. Du kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere informationer. Den originale brugsanvisning på vægtene medfølger altid i pakken med vægtene.

Mærker for butiksvægte hos Digitalvaegten.dk

Under vores kategori for butiksvægte fører vi hos Digitalvaegten.dk tre anerkendte brands: Avery-Berkel, Adams Equipment og Jennings. Læs mere herunder for at lære producenterne bag vores højteknologiske butiksvægte at kende.

Avery-Berkel:

Avery-Berkel er en nichevirksomhed som udelukkende beskæftiger sig med at udvikle butiksvægte og software til samme formål. Sådan har de gjort siden år 1875, hvorfor Avery-Berkel om nogen forstår sig på, at følge op på trends og teknologi i en verden i hurtig udvikling. Af samme grund er Avery-berkel et anerkendt og førende brand indenfor butiksvægte - særligt til fødevareindustrien. Deres butiksvægte har nemlig en udførlig vægtpræsicion og et utal af brugbare features. Størstedelen af Avery-Berkel butiksvægte er bærbare, hvilket gør dem lette at håndtere i forbindelse med indretning af butik, samt ved ønske om udendørsbrug. Ved sidstnævnte anbefales det, at du gør brug af butiksvægte i rustfrit stål, hvilket gør sig gældende ved mange af Avery-Berkels butiksvægte.

Adams Equipment:

Adams Equipment er yderst anerkendt for altid at være innovative og nytænkende, når det kommer til udvikling af vægte. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at Adams Equipment har leveret nogle af verdens bedste butiksvægte. Her er der taget særligt højde for hygiejnen, da Adam Equipments butiksvægte er af rustfrit stål og med beskyttede tastaturer, således at disse butiksvægte nemt kan rengøres. Adam Equipment er desuden i besiddelse af et ISO-9001 certifikat, hvilket vil sige at virksomheden tilpasser sig visse standarder indenfor valg af råmaterialer, indkøb, personale-rettigheder, klagehåndtering og kundetilfredshed.

Jennings:

Det amerikanske brand Jennings er særligt anerkendt for sine udførlige præcisionsvægte. Deres kvalitetsbevidste arbejde og høje forståelse for teknologiens udvikling har gjort Jennings til førende i sit felt på det amerikanske marked. Skal du derfor bruge butiksvægte, som skal kunne klare komplicerede præcise vejninger, så er Jennings butiksvægte et godt bud. Jennings vægte er desuden altid innovative i design såvel som i funktionalitet.