Butiksvægte

Digitalvægten har et stort udvalg af digitale butiksvægte, der sælges til gode konkurrencedygtige priser. Vægtene er yderst præcise og kan veje helt ned til 0,1 g. De fleste af os kender prisudregningsvægten fra butikker, hvor de anvendes til vej-selv slik og grønsager. De er nemme at programmere af butikspersonalet ved hjælp af den medfølgende software, og de er endnu nemmere for kunderne at bruge, da tastaturen til netop vej-selv-opgaverne er logiske at bruge. Husk at vi hos Digitalvaegten.dk altid leverer indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under det enkelte produkt.

Butiksvægte

Der findes flere forskellige typer butiksvægte i mange smarte designs til at udføre en lang række vejeopgaver. Digitalvægten fører således Avery-Berkel vægtene, hvoraf nogle har display på et tårn, der gør det nemt at aflæse vejning af eksempelvis store pakker eller genstande. Specifikt denne vægt kan bruges til de mere tunge vejeopgaver, og disse vægte er derfor ekstremt robuste med en skridsikker platform og med de indstillelige ben kan de stå på ethvert gulv.

Butiksvægtene er specielt indrettet til at printe etiketter og der følger en udførlig vejledning med vægten til at programmere denne funktion i vægten. Man kan således vælge, at etiketterne skal printes med logo, varetekst og stregkode.

Fælles for vægtene fra Digitalvægten er, at de har høj præcision og høj kapacitet, bagbelyste letlæselige LCD-display, de er nemme at betjene med tydeligt beskrevne tekniske specifikationer i vægtenes brugsanvisninger. Platformene på vægtene er i rustfrit stål og vægtene er alle robuste og slidstærke. Mange af disse vægte kan tilsluttes en PC, og der medfølger selvfølgelig det nødvendige RS232 port kabel og software. Fremgangsmåden for tilslutningen til PC er udførligt beskrevet i vægtenes brugsanvisning.

Læs om den pågældende butiksvægt

Under hver enkelt butiksvægt i kategorien er der en detaljeret beskrivelse. Produktbeskrivelsen indeholder selvfølgelig funktionsbeskrivelse af vægten og viser, hvordan butiksvægtene fungerer, hvor præcise de er, deres kapacitet, garantien, der ydes samt butiksvægtenes tekniske specifikationer.

Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at downloade en dansk brugsanvisning på butiksvægtene. Brugsanvisningerne på butiksvægtene er lavet, så man kan komme i gang med at anvende butiksvægtene på en hurtig og nem måde. Brugsanvisningerne på butiksvægtene er letforståelige og man kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere informationer. Den originale brugsanvisning på vægtene medfølger altid i pakken med vægtene.

Mærket for butiksvægte hos Digitalvaegten.dk

Avery-Berkel er en af de største producenter af butiks- og industrivægte. Firmaet har base i Storbritannien og er kendt for sine meget fine produkter. Firmaet har sågar fået priser for nogle af deres designs. Hvis du bor i Danmark er der fri fragt og retur på alle produkter, således også på vores butiksvægte.