Hårstyling

Hårstylingsprodukterne fra Beurer er med til at sikre dig hårstyling i luksusklassen. Uanset om du ønsker glat, stylet eller krøllet hår, har vi hos Digitalvægten en lang række af produkter fra Beurer hårstyling til formålet. Det gælder både hårtørrere, varmluftbørster, multifunktionelle hårstylingsapparater og glattejern, der giver håret et silkeblødt look. De gennemtænkte design gør produkterne fra Beurer hårstyling nemme at betjene, og de kan også sagtens tages med på farten. De intelligente produkter er dermed det oplagte valg for alle, der går op i hårstyling, og køber du dem her hos os, sørger vi for at levere din bestilling inden for 1-3 hverdag.

 Børste med ion-funktion. Beurer HT 10
 Hårtørrer. Beurer HC 30
 Rejsehårtørrer. Beurer HC 25
ECO Hårtørrer. Beurer HC 60
Elektrisk Lusekam. Beurer HT 15
Glattebørste med ion-funktion. Beurer HS 60
Glattejern med Triple ion-funktion. Beurer HS 80
Hårtørrer. Beurer HC 50
Hårtørrer. Beurer HC 55
Hårtørrer. Beurer HC 80
Ledningsfrit Glattejern. Beurer HS 20
Roterende Varmluftbørste. Beurer HT 80

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj

Beurer hårstylings apparater til brug derhjemme

Skab den perfekte frisure på ingen tid med vores moderne og effektive Beurer hårstylings apparater. Vi mener ikke, at det behøver at være hverken kompliceret, tidskrævende eller dyrt at opnå lækkert hår til daglig og ved festlige anledninger. Det er vores brede udvalg af Beurer hårstylings apparater et godt bevis på. Uanset om du søger en ny hårtørrer, et krøllejern, et glattejern, en varmluftbørste, en glattebørste eller et andet apparat til hårstyling, så kan du finde det til en rigtig skarp pris her hos os. En kraftfuld hårtørrer med forskellige funktioner, temperaturindstillinger og blæsehastigheder er din bedste ven, når det kommer til føntørring og styling af diverse hårtyper. Med en lille, let og elegant model kan du også ordne hår, når du er på farten. Hos os finder du altid en rejsehårtørrer i et kompakt design, der kan klappes sammen og tages med i kufferten.

Uanset om du vælger en føntørrer, en varmluftsbørste eller et andet Beurer hårstylings apparat, kan du finde en model i et praktisk og stilrent design her i udvalget. Vi fører adskillige smarte krøllejern i forskellige størrelser, der varmer hurtigt op og er nemme at betjene. Med dette udvalg fra Beurer hårstyling kan du opnå alt fra voluminøse krøller til silkeblødt hår uden krus. Når du vælger dit nye stylingsjern, kan du med fordel gå efter en af modellerne her på siden, som er designet med en keramisk keratinbelægning, der er skånsom mod håret og giver et blankt resultat. Med temperaturindstillinger, der spænder fra 120 til 220 grader, kan du indstille dit nye Beurer hårstylings apparat efter din personlige hårtype. Vores brede sortiment byder også på børster, kamme og meget andet lækkert udstyr til hårstyling fra Beurer. Husk, at når du handler her hos os, er du altid sikret høj kvalitet, gode priser og gratis levering.