Makeupspejle

Her hos Digitalvægten har vi samlet et udvalg af smarte makeupspejle, der er designede til, at du kan lægge det perfekte lag makeup. Det kræver nemlig et godt spejl, hvor man kan se alle detaljerne, for at lægge den smukkeste makeup. Samtidig kan du bruge spejlet til at give sig selv en lækker ansigtsbehandling. De kan vippes, og den ene side har normalt størrelsesforhold, mens den anden side har forstørrelsespejl, så du ikke overser det mindste. Foretrækker du et bordspejl eller det pladsbesparende makeupspejl, der kan hænges op på væggen med en udtræksarm? Dyk endelig ned i vores udvalg, og find det spejl, der tiltaler dig.
Makeupspejl med Lys med ekstra magnetisk Spejl. Beurer BS 45
Makeupspejl med Lys og Touch. Beurer BS 55
Makeupspejl med Lys. Beurer BS 49
Makeupspejl med Lys. Beurer BS 59

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Moderne makeupspejle gør processen nem

I disse moderne dage er der lagt mange innovative tanker bag kosmetisk udstyr som makeupspejle, så processen bliver så nem som mulig for dig. Tag eksempelvis vores spejle til makeup med skarpe, batteridrevne LED pærer, der oplyser din hud, så du har de bedste forudsætninger for at få lagt øjenskygge i den helt rigtige farve. Via en touch sensor på spejlet kan du regulere lysstyrken efter behov. Dermed slipper du for at skulle bøvle med en klodset bordlampe, der giver et mindre optimalt lys. Derudover kan du få et makeupspejl med et mindre, magnetisk spejl, som forstørrer cirka fem gange. Med et af disse spejle er du sikker på at fange hver lille detalje, når du skal gøre dig klar til en vigtig begivenhed eller en stor fest.

Find et stilfuldt makeupspejl til hjemmet

Vores makeupspejle er ikke kun perfekte til at få lagt den smukkeste makeup. Faktisk kommer de også i meget stilfulde design. I vores sortiment kan du finde et minimalistisk makeupspejl, som ikke optager særligt meget plads på makeupbordet eller væggen. Selvom designet er diskret, er det dog alligevel elegant. Derfor kan du med god samvittighed tilføje et af vores spejle til makeup i dit hjem. Overvej for eksempel et de hvide spejle, der er udført i stilfuldt krom – det vil tage sig flot ud.
Skal det være et mindre spejl, eller vil du have en af de større modeller? Klikker du ind på et specifikt makeupspejl, kan du læse om dimensionerne på spejlet, så du får en bedre idé om, hvor det passer ind. De mindre spejle er også velegnede til at tage med, hvis du skal bruge et makeupspejl på ferien eksempelvis. Skal du bruge hjælp til at vælge dit nye makeupspejl? Tøv ikke med at tage kontakt til os, så besvarer vi dine spørgsmål.