Standard lodder

Standard lodder er et vigtigt tilbehør til din vægt, da det bruges til at sikre, at din vægt altid vejer nøjagtigt det samme. Standard loddet bevarer derfor din vægts præcise målinger. Vores standard lodder er af materialet forkromet stål og er blandt andet egnet til almindelige laboratorievægte.

Bestiller du dit standard lod hos Digitalvægten, får du gratis levering og returnering, såfremt det er fra en adresse i Danmark. Du kan forvente at modtage din vare i løbet af 1-3 hverdage.
 Kalibreringssæt 241 Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 1 gr.  Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 5 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 50 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 100 gr.  Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 150 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 200 gr. Standard
 Kalibreringslod - Kapacitet 300 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 500 gr. Standard
 Kalibreringslod - Kapacitet 1000 gr. Standard
 Kalibreringslod - Kapacitet 2000 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 5000 gr. Standard
 Kalibreringslod - Kapacitet 10.000 gr. Standard

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Husk at kalibrere

Det er vigtigt at kalibrere vægte, da det sikrer at vægten foretager nøjagtige målinger. Uden kalibrering risikerer du, at din vægts målinger bliver upræcise.


Særligt er det betydningsfuldt at udføre kalibringerne med jævne mellemrum, afhængig af vægtens type og formål. Kalibrering er eksempelvis en nødvendighed når vægten bruges til videnskabelige- eller kommercielle målinger.


Undgå unøjagtighed

Alle former for vægte kan blive unøjagtige med tiden, grundet slid, ælde eller miljøændringer. Hvis man for eksempel rykker en vægt fra en placering til en anden, kan man risikere at den bliver upræcis, og har brug for en kalibrering.


Det vil typisk være nødvendigt at kalibrere vægte brugt i industriel sammenhæng, ved hjælp af vægtlodder, minimum én gang om året. Ved fysisk små vægte vil det kun være nødvendigt at kalibrere en gang imellem - eksempelvis når man oplever udsving i nøjagtigheden.


For at kunne foretage en korrekt kalibrering, har man brug for pålidelige og præcise vægtlodder.


Standard vægtlodder til kalibrering

Vægtloddet bruges til at kalibrere vægten, ved at de placeres på vægten, således at vægten kan indstilles på baggrund af de korrekte vilkår.


Vores standard vægtlodder er ligesom vores andre præcisions lodder af højeste kvalitet, og sikrer at din vægt altid vejer 100% korrekt.


Alle vores vægtlodder leveres i et beskyttende etui, med undtagelse af standardlodderne, således at det ankommer i perfekt stand, og er klar til brug. Desuden tilbyder vi standard vægtlodder i flere forskellige vægtklasser, så alle behov dækkes.