Tilbud

Det skal ikke være dyrt at finde den rette kvalitetsvægt – uanset hvad dit behov er. Derfor præsenterer vi dig hver måned dig for månedens tilbud. Spar helt op til 60% på din næste vægt eller tilbehør. Digitalvægten er ekspert i vægte med over 10 års erfaring. Vi håndplukker vores sortiment ud fra en overordentlig kvalitetsstandard, hvorfor du er garanteret fortræffelige produkter til en fair pris. Har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret, inden du lægger dit slagtilbud i kurven, så ring til os på 50 92 67 28.

Se også: BadevægteBrevvægteButiksvægteDigitalvægteKøkkenvægteTilbehør

-39%
 4D Massagebælte til Nakke og Skuldre og Lænd. Beurer MG 153
-52%
Adam Equipment Tilbehør: Transportkuffert til CPWPlus
-51%
Bird stang
-30%
Elektrisk uld Varmelagen 80 x 150 cm. Beurer UB 53
-13%
Elektrisk Varmetæppe. Beurer HD 75 Nordic
-33%
Fodbad massage. Beurer FB 12
-18%
Køkkenvægt My Weigh VOX3000 Talende vægt.  Kapacitet: 3 kg Præcision: 1 g
-34%
Lommevægt My Weigh 440-Z.  Kapacitet: 440 g Præcision: 0,1 g
-34%
Lommevægt My Weigh 440-Z. Kapacitet: 440 g Præcision: 0,1 g
-50%
Lommevægt My Weigh 500-ZH Hemp. Kapacitet: 500 g Præcision: 0,1 g
-36%
Lommevægt My Weigh PalmScale 5.0. Kapacitet: 200 g Præcision: 0,1 g
-36%
Lommevægt My Weigh PalmScale 5.0. Kapacitet: 200 g Præcision: 0,1 g
-14%
Lommevægt My Weigh Triton T3. Kapacitet: 400 g Præcision: 0,01 g
-12%
Lommevægt My Weigh Triton T3. Kapacitet: 660 g Præcision: 0,1 g
-14%
Lommevægt ProScale LCS. Kapacitet: 500 g Præcision 0,1 g
-39%
Luksus Fodspa. Beurer FB 50
-78%
PM02 Tekstilbælte t. PM70, -80, -90 og WM80
-83%
PM126 Digital speedbox II, til digitale pulsure -  PM 80
-58%
ProScale Mouse Scale. Kapacitet: 100 g Præcision: 0,01 g
-54%
ProScale Mouse Scale. Kapacitet: 500 g Præcision: 0,1 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Gode tilbud på badevægte af høj kvalitet

Vi kan hver måned tilbyde gode og prisvenlige tilbud på badevægte af højeste kvalitet, hver med forskellige features alt efter hvilken model du vælger. Hos Digitalvaegten.dk har vi løbende billige badevægtstilbud på kvalitetsmærker som Beurer, Jennings og My Weight. Med store læsbare displays bliver der ikke gået på kompromis med brugeroplevelsen. En badevægt er god at have stående, hvis du og familien løbende vil holde øje med vægten over en længere periode. Under månedens tilbud kan du finde en billig badevægt på tilbud, der passer til dit badeværelse og dit behov.


Tilbud på køkkenvægte til hverdagens madlavning

Køkkenvægte er næsten en uundværlig ting i det danske køkken når der skal laves mad og følges opskrifter. Hos Digitalvaegten.dk har vi gode tilbud på køkkenvægte som sikkert kan leve op til dit behov. Vi kan tilbyde forskellige køkkenvægte med f.eks. vejeplatform eller en køkkenvægt med aftagelig skål. Er det en køkkenvægt på tilbud eller en af vores andre køkkenvægte, kan du være sikker på at de er af god kvalitet, og lever op til de specifikationer du er blevet lovet.


Lommevægte på tilbud til dig der er på farten

Hos Digitalvaegten.dk har vi gode tilbud på lommevægte til dig der har brug for en lille vægt der kan tages med overalt. Fælles for alle vores lommevægte er, at de kan passe ned i en lomme eller taske så de kan tages med overalt. Skal den bruges derhjemme kan en lommevægt altid let gemmes væk. Vi har ligeledes en del lommevægt, der er designet, så de ligner andre ting, hvilket kan gøre dem til en naturlig del af eksempelvis kontoret. Hold øje med vores lommevægte på tilbud, for at få et godt tilbud på lige præcis den lommevægt, som du gerne vil have. På trods af størrelsen er alle vores lommevægte i top kvalitet og lever op til specifikationerne.


Få gode tilbud på pulsure og hold øje med din fremgang i træningen

Er du seriøs med din træning kan du med fordel tage et kig på vores månedlige tilbud på sports eller pulsure. Et pulsur er en vigtig del af den seriøse træners hverdag, hvor der skal måles på puls og kondition. Med et pulsur kan du hele tiden holde øje med din puls og holde statistik på din fremgang over længere perioder. Her hos Digitalvaegten.dk har vi månedlige tilbud på mærker som HITRAX og Beurer. Disse mærker er kendt for deres brugervenlige interface, solide design og høje kvalitet.


Tilbud på blodtryksmålere

Med gode tilbud på blodtryksmålere kan du nemt holde styr på dit blodtryk i hverdagen. Mange kan med fordel have brug for at måle blodtryk derhjemme, da en tur hos lægen naturligt kan få blodtrykket til at stige af nervøsitet. Vi har et stort udvalg af blodtryksmålere inden for mærkerne Boso Prestige og Beurer. Disse mærker er ofte også brugt af praktiserende læger grundet deres høje kvalitet. Vores blodtryksmålere kommer både til overarm og håndled alt efter hvad du foretrækker. Med et solidt, og brugervenligt interface, er vores blodtryksmålere lige til at tage i brug uden komplikationer.


Med vores store udvalg i digitalvægte og andet udstyr, har vi hver måned gode tilbud til dig der mangler en vægt eller andet digitale udstyr i den ene eller andet format. Hos Digitalvaegten.dk tilbyder vi mange af de mest populære brands indenfor vægte, i bedste kvalitet. Vores digitale vægte kan bruges til mange formål hos den danske forbruger. Med vægte til køkkenet, badeværelset eller til rejsen har vi vægte til en hver smag og formål. Alle vores varer kommer med gratis levering, samt gratis retur. Leveringstid er på 1-3 hverdage på standard varer. Ved tilbuds- eller demovarer kan ekstra leveringstid forekomme.