Gulvvægte

Hos Digitalvægten er det muligt at købe din næste gulvvægt, ligegyldigt om du er erhvervsdrivende eller blot ønsker en ny gulvvægt i hjemmet. Vi er en dedikeret online-forhandler med over 10 års erfaring i salg og rådgivning af vægte og tilbehør til vægte. Det er vigtigt for os at give dig en sikker og god købsoplevelse. Derfor sætter vi en stor ære i klar kommunikation, god kundeservice samt hurtig og sikker levering. Vi er stolte af vores anmeldelser på Trustpilot, som du er meget velkommen til at læse igennem, for at se hvad vores kunder, mener om os. Har du brug for vores vejledning? Så ring til os på 50 92 67 28.

Se også: Industrivægte - Badevægte - Talende vægte

-52%
Adam Equipment Tilbehør: Transportkuffert til CPWPlus
-23%
Gulvvægt  Adam AFK.  Kapacitet: 75 kg Præcision: 5 g
Gulvvægt Adam AGF. Kapacitet: 600 kg Præcision: 0,02 kg
-4%
Pakkevægt Adam CPWplusL. Kapacitet: 35 kg til 300 kg  Præcision: 10 g til 100 g
Tællevægt   Adam GFK.  Kapacitet: 600 kg Præcision: 50 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj

Solidt udbud af gulvvægte i høj kvalitet

Som kunde stiller du naturligvis krav til os som din leverandør af gulvvægte. Ligeledes sætter vi høje krav til de brands, vi arbejder sammen med. Hos Digitalvægten håndplukker vi selv de vægtproducenter, som vi kan stå inde for. Derfor kan du stole på, at vores gulvvægte har en solid holdbarhed, samt de fornødne funktioner. Hos os finder du gulvvægte af følgende brands: Adam Equipments, My Weigh, ProScale og Tanita.

Gulvvægte fra Adams Equipments

Der er ikke mange år til, at det amerikanske brand Adam Equipments kan fejre 50 års jubilæum. Adam Equipments har udviklet vægte og gulvvægte til et utal af brancher siden år 1972 – alligevel er de tilsyneladende ikke løbet tør for idéer. Adam Equipments bliver ofte omtalt som et innovativt brand, der gang på gang udvikler nytænkende vægte. Selvom Adam Equipments gulvvægte umiddelbart ligner alle de andre, så udmærker de sig ved forskellige specifikationer og en brugervenlighed, som vil gøre din arbejdsdag nemmere at takle. Adam Equipment er ISO-akkrediteret og får deres lodder certificeret årligt.

Gulvvægte fra My Weigh

My Weigh er et kreativt brand, der udvikler nichevægte i innovative designs. My Weigh har blandt andet produceret en række solide gulvvægte, personvægte og badevægte. Her har vi at gøre med et brand som også har tænkt gulvvægte ind i hjemmet. Eksempelvis kan gulvvægten My Weigh PD-750 med fordel benyttes som en fitnessvægt i hjemmet, da den ikke fylder alverdens.

Gulvvægte fra Proscale

Ligesom ved de to førnævnte brands, er gulvvægte fra Proscale af amerikansk afstamning. Proscale har mottoet “Weigh More for Less”, hvilket klart og tydeligt opsummerer hvad Proscales gulvvægte kan. Proscale er det brand hos Digitalvægten som tilbyder de billigste gulvvægte. Til trods for en formidabel pris laver Proscales gulvvægte med en høj kapacitet.

Gulvvægte fra Tanita

Tanita er et japansk mærke, som i sit hjemland sidder på hele 50% af markedet for producering og udvikling af diverse vægte og gulvvægte. Tanita har eksisteret siden 1944, og har derfor knap 65 års erfaring i branchen. Foruden gulvvægte har Tanita primært fokus på udvikling af præcisionsvægte. Gulvvægte fra Tanita har derfor også en imponerende præcisionsevne, og kan klare de mest komplicerede vejeopgaver.

Hvad kan Digitalvægtens gulvvægte?

Uanset hvilken branche du befinder dig i, og om du søger gulvvægte til privat eller erhverv, så har du formentlig allerede gjort dig tanker om, hvad din kommende gulvvægt skal kunne. Her på siden ser du en oversigt over, hvilke gulvvægte vi forhandler hos Digitalvægten lige nu. Ved at klikke på den gulvvægt, som du ønsker at vide mere om, vil du blive præsenteret for alle vigtige informationer om den pågældende vægt.

Du kan læse mere om specifikationer, kapacitet, garanti og meget andet. Det er også her, at du kan hente en dansk brugsanvisning til vores gulvvægte. Der følger naturligvis altid en brugsanvisning med i forsendelsen på gulvvægte, men den er som udgangspunkt på engelsk. Vi har valgt at gøre det nemmere for dig, ved at tilgængeliggøre en dansk brugsanvisning på gulvvægte.

Gulvvægte i dyreklinikker, på fabrikker og i hjemmet

Du har formentlig allerede gjort dig tanker om, hvad din kommende gulvvægt skal kunne. Uanset hvilken branche du befinder dig i, og om du søger gulvvægte til privat eller erhverv, så finder du her på siden en oversigt over, hvilke gulvvægte vi forhandler hos Digitalvægten lige nu.

Ved at klikke på den gulvvægt, som du ønsker at vide mere om, vil du blive præsenteret for alle informationer om den pågældende vægt. Du kan læse mere om specifikationer, kapacitet, garanti og meget andet. Under produktbeskrivelsen, kan du også hente en dansk brugsanvisning til den pågældende gulvvægt. Der følger naturligvis altid en brugsanvisning med i forsendelsen af din gulvvægt, men den er som udgangspunkt på engelsk. Vi har derfor valgt at gøre det nemmere for dig, ved at tilgængeliggøre en dansk brugsanvisning op på vores hjemmeside.

Gulvvægte i dyreklinikker, på fabrikker og i hjemmet

Gulvvægte kan er nyttige i mange sammenhæng og professioner. Dyreklinikker, lægehuse og fabrikker benytter sig alle af gulvvægte. Uanset om det er store hunde, personer eller større varepartier som skal vejes, så kan de fleste gulvvægte vi sælger holde til det. Industrivægte er nemlig både robuste og urokkelige. Gulvvægte som AE-CPWplusL fra Adam Equipments kan desuden benyttes i rum med en temperatur fra 0 grader og helt op til 40 grader.