Gulvvægte

I Digitalvægtens store udvalg af digitale vægte findes der også gulvvægte, og som det er tilfældet ved samtlige vægte i udvalget, er Digitalvægten også specialist i denne kategori. Digitalvægten fremsender vægtene fragtfrit i Danmark, med en levering indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under det enkelte produkt. De digitale gulvvægte kan anvendes i flere forskellige sammenhænge, lige fra brug i industrihaller, på lagre, i lægekonsultationer og fitnesscentre. Gulvvægtene har som sådan høj kapacitet og man kan således veje emner på op til 330 kg. Dette gør dem særdeles velegnede som industrivægte.
-6%
AE-CPWplusL. Vejeplade (900 x 600 mm). Varianter fra (35kgx10g) op til (300kgx100g)
My Weigh PD-750L (340 kg x 0,1 gr.)
ProScale Profreight 332 (150 kg x 100 g)

Gulvvægte


Gulvvægtene fra Digitalvægten er fra producenten ”My Weigh” og de er særdeles ”heavy duty” vægte, der kan holde til lidt af hvert. Samtidig er gulvvægtene naturligvis yderst funktionelle og praktisk indrettet. De har således separat display med 2 meter lang ledning, hvormed man evt. kan montere displayet på væggen. Dette gør det nemt at aflæse vejningen og man behøver derfor ikke tage højde for om pakker, emner, personer, dyr etc. dækker for displayet. Gulvvægtenes digitale displays er bagbelyste og derfor let aflæselige.


Disse avancerede gulvvægte er udstyret med robuste, slidstærke platforme i rustfrit stål og indstillelige ben. Platformene er naturligvis udformet således, at de er skridsikre, så man trygt kan veje bevægelige genstande, som f.eks. personer eller dyr. Platformene er ligeledes nemme at rengøre.


De digitale gulvvægte kan tilsluttes en PC, og der medfølger selvfølgelig det nødvendige RS232 port kabel og software. Fremgangsmåden for tilslutningen til PC er udførligt beskrevet i vægtenes brugsanvisning.


Læs om den pågældende gulvvægt

I kategorien gulvvægte er der en udførlig produktbeskrivelse, der beskriver de enkelte vægte i detaljer samt et knivskarpt foto med mulighed for at zoome ind og ud for at se nærmere på detaljerne. Produktbeskrivelsen fortæller således om gulvvægtens høje grad af præcision, garantien der ydes, deres kapacitet og mange andre oplysninger og der er ligeledes en oversigt med de tekniske specifikationer.


Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at downloade en dansk ”Kom-godt-i-gang”-brugsanvisning. Brugsanvisningerne er udformet således, at man kan komme i gang med at anvende gulvvægtene på en hurtig og nem måde. Brugsanvisningerne er letforståelige og man kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere informationer. Den originale brugsanvisning på vægtene medfølger altid i pakken med vægtene. Når du køber gulvvægte hos os, er der gratis fragt og retur i Danmark, ligesom der er på alle vores andre produkter.


Mærke for gulvvægte hos Digitalvaegten.dk

Digitalvægten fører mærket ”My Weigh”, som er producent af højkvalitetsvægte og har ry for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti.