Gulvvægte

Hos Digitalvægten er det muligt at købe din næste gulvvægt, ligegyldigt om du er erhvervsdrivende eller blot en ønsker en ny gulvvægt i hjemmet. Vi er en dedikeret vægt-shop med over 10 års erfaring i salg og rådgivning af vægte og tilbehør.

Hele vores brede udvalg af gulvvægte udbydes med gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Det er vigtigt for os at give dig en sikker og god købsoplevelse, hvilket er noget, vi mener at opfylde Se gerne vores Trustpilot, for at læse hvad tidligere kunder mener om os.


Se vores udvalg af gulvvægte herunder:

My Weigh PD-750L (340 kg x 100g.)
ProScale Profreight 332 (150 kg x 100 g)

Vi gør krav på et solidt udbud af gulvvægte

Som kunde stiller du naturligvis krav til os som din leverandør af Gulvvægte. Ligeledes sætter vi høje krav til de brands, som vi samarbejder med. Hos Digitalvægten plukker vi selv de brands ud, som vi kan stå inde for. Derfor kan du holde os op på, at vores gulvvægte har en solid holdbarhed, samt de fornødne kvalifikationer.. Du kan hos Digitalvægten finde gulvvægte af følgende brands: Adam Equipments, My Weigh, ProScale og Tanita.


Gulvvægte fra Adams Equipments

Der er ikke mange år til, at det amerikanske brand kan fejre 50 års jubilæum. Adam Equipments har udviklet vægte til et utal af brancher siden 1972, og alligevel er de tilsyneladende ikke løbet tør for idéer. Adam Equipments bliver ofte omtalt som et innovativt brand, som gang på gang udvikler nytænkende vægte og dertilhørende.

Selvom Adam Equipments gulvvægte umiddelbart ligner alle de andre, så udmærker de sig ved forskellige specifikationer, som vil gøre din arbejdsdag nemmere at takle. Derudover har Adam Equipment ISO akkreditering og får deres lodder certificeret årligt.

Gulvvægte fra My Weigh

My Weigh er et kreativt brand der udvikler nichevægte, som hængevægte med indbygget lommelygte. Derudover har My Weigh produceret en række solide gulvvægte. Her har vi at gøre med et brand som også har tænkt gulvvægte ind i hjemmet. Eksempelvis kan My Weigh PD-750 Ekstreme gulvvægt med fordel benyttes som en fitnessvægt i hjemmet, da den ikke fylder alverdens.

Gulvvægte fra Proscale

Ligesom ved de nævnte brands så er gulvvægte fra Proscale af amerikansk afstamning. Proscale har mottoet “Weigh More for Less”, hvilket klart og tydeligt opsummere hvad Proscales gulvvægte kan. Proscale er det brand hos Digitalvægten som tilbyder de billigste gulvvægte. Til trods for en formidabel pris har Proscales gulvvægte en høj kapacitet.

Gulvvægte fra Tanita

Tanita er et japansk brand, som i sit hjemland sidder på hele 50 % af markedet for producering og udvikling af vægte. Tanita har eksisteret siden 1944, og har derfor knap 65 års erfaring i branchen. Foruden gulvvægte så har Tanita primært fokus på udvikling af præcisionsvægte. Gulvvægte fra Tanita har derfor også en imponerende præcisionsevne, og kan klare de mest komplicerede vejeopgaver.


Hvad kan Digitalvægtens gulvvægte?

Uanset hvilken branche du befinder dig i, og om du søger gulvvægte til privat eller erhverv, så har du formentlig allerede gjort dig tanker om, hvad din kommende gulvvægt skal kunne. Her på siden ser du en oversigt over, hvilke gulvvægte vi forhandler hos Digitalvægten lige nu. Ved at klikke på den gulvvægt, som du ønsker at vide mere om, vil du blive præsenteret for alle vigtige informationer om den pågældende vægt.

Du kan læse mere om specifikationer, kapacitet, garanti og meget andet. Det er også her, at du kan hente en dansk brugsanvisning til vores gulvvægte. Der følger naturligvis altid en brugsanvisning med i forsendelsen på gulvvægte, men den er som udgangspunkt på engelsk. Vi har valgt at gøre det nemmere for dig, ved at tilgængeliggøre en dansk brugsanvisning på gulvvægte.


Gulvvægte i dyreklinikker, på fabrikker og i hjemmet

Der er ubegrænsede muligheder for, i hvilke sammenhænge gulvvægte kan gøre sig nyttige. Mange dyreklinikker, lægehuse og fabrikker benytter sig af gulvvægte. Uanset om det er store hunde, personer eller større varepartier som skal afvejes, så kan de fleste gulvvægte holde til det. Denne type vægt er nemlig både robust og urokkelig. Gulvvægte som AE-CPWplusL fra Adam Equipments kan desuden benyttes i rum med en temperatur fra 0 grader og op til hele 40 grader.