Op til 25 kg

Herunder ser du Digitalvægtens udvalg af vægte med et vejeinterval op til 25 kg. Vi har nøje udvalgt vores sortiment efter en række strenge kriterier til kvalitet og pris. Derfor kan du formentlig også finde vægte med et vejeinterval op til 25 kg., som kan indfri dine behov.

I langt de fleste brancher findes der en række vejeopgaver, der kræver en vægt med et vejeinterval af denne størrelse. Omend du beskæftiger dig med landbrugsbranchen hvor afvejning af dyrefoder er et dagligt gøremål eller du arbejder på en fødevarefabrik, hvor præcision i afvejning er utrolig vigtigt, så kan en vægt med et vejeinterval op til 25 kg. være et must.

Denne type vægt bruges også gerne af sundhedsplejersker og dyrlæger til afvejning af spædbørn og dyreunger. Ligeledes kan vægte med et vejeinterval op til 25 kg. Være det rette valg til butikker. Her kan vægten bruges til afvejning af slik i slikbutikken, frugt og grønt i dagligvarebutikken, kød hos slagteren og meget mere.

Se gerne vores kategorier og læs mere om bordvægte, babyvægte og butiksvægte.

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt en vægt med et vejeinterval op til 25 kg. er den rette til løsning på dine opgaver, så kontakt os endelig. Vi giver gerne uforpligtende rådgivning og sikrer at du ender op med den rette vægt til opgaven. Husk desuden at Digitalvægten tilbyder gratis fragt til hele Danmark og at vi leverer indenfor 1-3 hverdage.

Babyvægt My Weigh Ultra baby. Kapacitet: 25 kg Præcision: 2 g
Kontorvægt My Weigh Ultra Ship U-2. Kapacitet: 27 kg Præcision: 2 g
Præcisionsvægt Jennings JScale TB11000. Kapacitet 11 kg Præcision: 0,5 g
Vandafvisende vægt My Weigh WR12K. Kapacitet: 12 kg Præcision: 1 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj