Talende vægte

Leder du efter en specialist i vægte? Så er du komme til det rette sted. Hos Digitalvægten har vi mere end 10 års erfaring indenfor vægtløsninger, som vi udbyder til både private og erhverv. Skulle du have brug for rådgivning, inden du klikker din kommende talende vægt hjem, så er du velkommen til at give os et kald på 50 92 67 28.

Vores udvalg af talende vægte kommer med forskellige features, og vi kan formentlig også finde en, der passer til dig. Digitalvægten har desuden gratis fragt på samtlige talende vægte til hele Danmark. Inden du gennemfører dit køb sikkert og nemt, så er du velkommen til at tjekke vore Trustpilot ud, hvor andre tidligere kunder, har givet deres mening om os til kende.


Se vores udvalg af talende vægte herunder:

-6%
Badevægt My Weigh XL-440. Kapacitet: 200 kg Præcision: 1 g
-9%
Talende vægt. My Weigh Vox-2. Kapacitet: 5 kg Præcision: 1 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Når du skal vælge en talende vægt der passer til dig

Når man skal vælge en talende vægt er det vigtigt at man sætter sig for hvilke faktorer der er vigtigt. Har man valgt en talende vægt, er det¨som oftest, fordi man er dårligt seende eller blot fordi man ønsker at have en vægt, der kan lidt udover det sædvanlige. På trods af den talende vægts åbenlyse funktion, så er det vigtigt at du sætter dig for, hvilken kvalitet du ønsker, om du har krav til designet og ligeledes hvilken prisklasse du vil holde dig indenfor.


Hos Digitalvægten går vi op i at vi har et udvalg af talende vægte med høj præcision, men det er ligeledes vigtigt at vægtene er af høj kvalitet og et flot design. De talende vægte vi udbyder, er i forskellige materialer, blandt andet en med en overflade i skridsikkert plastik, således at du sikrer dig ikke at falde på et hårdt badeværelsesgulv.


Vores udvalg indenfor talende vægte

Vores udvalg af badevægte med talefunktion består af kvalitetsvægte fra mærkerne Jennings og My Weight. Vægtene har forskellige funktioner, eksempelvis har Jennings talende badevægt, en volume funktion således at du kan skrue op og ned for højtalerne i vægten. Hvorimod at My Weight talende badevægt har en auto-tænd funktion, der gør at du blot kan stille dig op på den talende vægt og så er du i gang.


Både Jennings og My Weight er amerikanske producenter. Begge mærker producerer talende vægte af høj kvalitet og om man skal vælge den ene frem for den anden er en smagssag. De har forskellige funktioner og er forskellige i designet, det er derfor specifikt dine behov og ønsker der gør den ene talende vægt bedre end den anden.


Du vil under hver talende vægt, kunne finde en produktbeskrivelse, der beskriver hvor meget den kan veje og ligeledes læse hvordan vægten tages i brug. Denne information vil hjælpe dig til at finde frem til den rette badevægt for lige netop dig. Husk på at vi hos Digitalvaegten.dk tilbyder dig gratis fragt på alle vores talende vægte.


Vores udvalg af talende vægte inkludere både badevægte og køkkenvægte. Begge produceret af My Weigh. Den talende køkkenvægt har et især synligt display, den gør det nemmere for svagtseende, at afveje de rette ingredienser under madlavningen, uden at risikere at fejldimensionere, fordi man ser forkert på displayet.


Digitalvægten.dk’s ekspertise indenfor vægte

Hos Digitalvægten forsøger vi at føre et bredt sortiment af kvalitets talende vægte, til alle formål. Vi har derfor et eksklusivt sortiment med vægte du ikke vil finde andre steder i Danmark. Vi har digitalvægte til både private og til alle brancher i erhvervslivet. Vores leverandører er blandt af de førende indenfor digital vægte i verden. Dette betyder at vi har garanti på alle vores vægte og på nogle er der sågar livstidsgaranti.


Har vi dog ikke den talende vægt du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil herefter gøre hvad vi kan for at skaffe denne vægt hjem til dig. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål angående til en af vores talende vægte.


Vi kan kontaktes ved at du trykker på kontakt os i bunden af hjemmesiden og herefter udfylder kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at vende tilbage hurtigst muligt. Ønsker du derimod at kontakte os på telefonen, er du velkommen til at ringe til os på 50 92 67 28 mellem kl. 11-17.


Vejledning til korrekt vejning med en talende vægt

Ønsker du at holde øje med din vægt, er det vigtigt at have en strategi for hvordan du vejer dig selv. En talende vægt kan være et rigtig nyttigt værktøj hvis du har lagt den rette plan for dine vejninger. Om du vejer dig grundet slankekur eller blot for at kontrollere din vægt regelmæssigt gør ingen forskel, det vigtigste når du lægger denne plan er, at du holder dig fuldt ud til den plan du har valgt.


Det første du skal tage stilling til når du lægger din plan, er hvor tit du vil veje dig. For at kunne holde øje med sin vægt skal man minimum stille sig på den talende vægt én gang hver anden uge. Det kan anbefales at gøre det hver uge eller hver dag, for at skabe en rutine omkring vejningen. Er man følsom omkring sin vægt, kan det dog være en god idé at holde sig til at bruge den talende vægt hver anden uge, da der kan være mange mindre udsving fra dag til dag.


Det er vigtigt at du får skabt en rutine hvor du vejer dig på det samme tidspunkt hver gang, da selv et glas vand kan gøre en målbar forskel på din vægt. Denne rutine kan eventuelt laves ved at veje dig hver morgen inden morgenmaden, således glemmer du ikke hvornår du skal op din nye talende vægt.


Om du går på den talende vægt med eller uden tøj, gør ingen forskel. Det der kan gøre en forskel er hvis du ikke er konsekvent omkring dine vejevaner hver gang. Så har du det bedst med at stå på vægten fuldt påklædt, er dette ikke et problem, så længe du har tøj på hver gang du vejer dig.