Brevvægte

Hos Digitalvægten udbyder vi et bredt udvalg af vægte. Vores brevvægte opfylder langt de fleste efterspørgsler og fås både som bordvægte og lommevægte. Vi har forsendelser af brevvægte til privat og erhverv, og vi rådgiver ligeledes meget gerne, inden du gennemfører dit køb hos os. Når du handler hos Digitalvægten, gennemføres dit køb 100 % sikkert og alle fortrolige oplysninger omgås med omhu.

Uanset dit køb, så er vores levering gratis og du kan desuden forvente at have din brevvægt i hænderne indenfor 1-3 hverdage. Vi er dedikeret til at opretholde en høj service overfor vores kunder. Dette har resulteret i højest muligt score på Trustpilot, hvilket vi naturligvis er meget stolte af.


Se vores udvalg af brevvægte herunder:

Babyvægt My Weigh UltraScale MBSC (Ultrababy). Kapacitet: 25 kg Præcision: 2 g
-12%
Bagevægt My Weigh KD-8000. Kapacitet: 8 kg Præcision: 1 g
-12%
Bagevægt My Weigh KD-7000. Kapacitet: 7 kg Præcision: 1 g
Bordvægt My Weigh Ultraship R1-60. Kapacitet: 27 kg Præcision: 5 g
Kontorvægt My Weigh 3001P. Kapacitet: 3 kg Præcision: 1 g
Kontorvægt My Weigh Ultra Ship U-2. Kapacitet: 27 kg Præcision: 2 g
-5%
Køkkenvægt Jennings CJ-4000. Kapacitet: 4kg Præcision: 0,5 g
Køkkenvægt Jennings CJ-600. Kapacitet: 600 g Præcision: 0,1 g
-14%
Køkkenvægt My Weigh i2500. Kapacitet: 2,5 kg Præcision: 0.5 g
Præcisions vægt Jennings TB500. Kapacitet: 500 g Præcision: 0,01 g
Tællevægt Jennings TB600. Kapacitet: 600 g Præcision: 0,01 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Brevvægte til forskellige behov

Hos Digitalvægten vil vores brede udvalg af brevvægte med stor sandsynlighed kunne dække behovet hos de fleste. En stor del af vores vægte føres ikke af andre danske forhandlere, hvorfor vores udvalg af brevvægte er eksklusivt på det danske marked. Hos os er du desuden sikret gratis levering og returnering.


Med en god brevvægt kan du bl.a. veje pakker og breve helt præcist, så du kan frankere dem korrekt. På den måde mindskes risikoen for at modtagerne af dine breve skal betale strafgebyrer, fordi du har fået underfrankeret brevet eller pakken.


Vælg en multifunktionel brevvægt

Flere af vores vægte er også multifunktionelle, hvilket vil sige at de kan bruges til andet end at veje breve - eksempelvis ”My Weigh Ultra Ship U2 Babyscale”, der er designet specielt til at veje babyer og kæledyr, men som også kan bruges som brevvægt.


Vægtene er alle professionelle højpræcisionsvægte, og størstedelen af vores vægte måler med en nøjagtighed på helt ned til 0,1 gram. Fælles for vægtene er desuden, at de er lavet i et smart design med bagbelyst letlæseligt display.


Vi forhandler flere anerkendte mærker

Inden for denne type vægte, fører vi mærkerne My Weigh, A&D og Jennings, som alle tre er kendte for høj kvalitet og lange garantiperioder.


My Weigh er en amerikansk producent af højkvalitetsvægte, og en af de dygtigste producenter af brevvægte på markedet. Vægtene er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti.


Jennings specialiserer sig i små digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. Jennings er i USA kendt som et af de bedste valg i lavprissegmentet inden for eksempelvis brevvægte. Deres vægte er specielt populære til brug i hjemmet og på kontoret.


A&D er et velrenommeret amerikansk firma, der producerer præcisionsinstrumenter, og som sælger deres brevvægte såvel som andre vægte i hele verden.


Vi leverer altid udførlige produktbeskrivelser

Når du klikker ind på den enkelte brevvægt, finder du en udførlig beskrivelse med information om:


 • Tekniske specifikationer

 • Funktionalitet

 • Vejekapacitet

 • Præcision

 • Eventuelt tilbehør

 • Garanti, hvilket vi selvfølgelig yder til alle vores vægte.

 • Hos Digitalvægten har du, som en ekstra service, mulighed for at downloade brugsanvisninger på dansk for vægtene.

  Kontakt os

  Hvis du har nogen spørgsmål, eller leder efter en bestemt vægt, som vi ikke har i vores sortiment, så er du velkommen til at kontakte os ved at benytte vores kontaktformular - så kontakter vi dig hurtigst muligt.


  Du har også mulighed for at ringe på tlf: 50 92 67 28 i tidsrummet 11-17 i hverdagene.