Køkkenvægte

Hos Digitalvaegten.dk har vi et meget bredt udvalg af digitale køkkenvægte, og vi har gratis fragt og retur på alle vores vægte i Danmark, som vi leverer indenfor 1-3 hverdage. Vi fører udelukkende køkkenvægte af høj kvalitet, og som lever op til alle de specifikationer, der er beskrevet under de enkelte produkter. Det store udvalg rummer forskellige typer af vægte, som for eksempel køkkenvægte med vejeplatform og køkkenvægte, der har aftagelige skåle.


Vores køkkenvægte vejer med forskellig præcision, hvilket betyder, at du både kan finde vægte med stor kapacitet, ligesom at vi har vægte, der måler med 0,1 grams nøjagtighed, hvilket gør dem oplagte til at bruge i køkkenet, til vejning af eksempelvis krydderier. Hos os kan du både finde køkkenvægte, der er målrettet private, ligesom der er køkkenvægte, som primært henvender sig til den industrielle verden.


Du kan se vores udvalg af køkkenvægt nedenfor:

Jennings CJ-300 (300 g  x 0.1 g)
-16%
Jennings CJ-4000 (4000 g x 0.5 g)
-13%
Jennings CJ-600 (600 g x 0.1 g)
My Weigh 3001P (3000 gr. x 1 gr.)
My Weigh 7001DX (7000 gr. x 1 gr.)
My Weigh ECLIP (5000 gr. x 1 gr.)
-11%
My Weigh i2500 (2500 gr. x 0.5 gr.)
My Weigh i5000 (5000 gr. x 1 gr.)
My Weigh i5000 Hemp (5000 gr. x 1 gr.)
My Weigh iScale (3000 x 1g)
-9%
My Weigh KD-7000 (7000 gr. x 1 gr.)
My Weigh KD-8000 (8000 gr. x 1 gr.)
-16%
My Weigh Nutri Scale (3000 x 1g)
My Weigh Steele Køkkenvægt (5000 gr. x 1 gr.)
ProScale Elise (5000 x 1g)

Højpræcisionsvægte til køkkenet

Enhver feinschmecker i køkkenet vil have stor glæde af en højpræcisionsvægt, så man kan veje sine ingredienser helt nøjagtigt, præcis ligesom professionelle kokke.


Hos Digitalvægten har vi et stort udvalg af køkkenvægte som kan opfylde dine behov i forhold til funktionalitet, pris og kvalitet. Vi fører bl.a. vægte, der måler med en præcision på 0,1 gram.


Fælles for alle vores køkkenvægte er, at de har et smart design og er nemme at rengøre. Vægtene er lette at programmere og har bagbelyste LCD-displays, der gør aflæsning af vægten nem. Desuden er de alle af en kvalitet som gør at de har en lang levetid, også selvom du bruger dem dagligt.


Mærkerne for vores køkkenvægte

I kategorien køkkenvægte fører vi mærkerne My Weigh, ProScale og Jennings, som alle er kendte for kvalitet og lange garantier.


ProScale producerer lavomkostnings- og præcisionsvægte i høj kvalitet. De har med årene fået ry for at tilbyde en fremragende værdi for den prisbevidste kunde. ProScales motto er ”Weigh More For Less”.


My Weigh er producent af køkkenvægte i høj kvalitet. De er kendt for at være en af de bedste producenter på markedet, og lover livstidsgaranti på deres produkter, hvilket fortæller noget om hvor god kvaliteten er.


Jennings specialiserer sig i små digitale køkkenvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg i lavprissegmentet, og vægtene er specielt velegnede og populære til brug i hjemmet og i firmaet.


Vores services til dig

  • Garanti: Vi tilbyder altid garanti på alle vores vægte.

  • Fri fragt og returnering: Ved at handle med os er du sikret gratis fragt og returnering på alle vores vægte.

  • Detaljerede produktbeskrivelser: Under hver enkelt køkkenvægt finder du en detaljeret produktbeskrivelse, der indeholder information om bl.a. funktionalitet, præcision og kapacitet

  • Letforståelige brugsanvisninger: Brugsanvisningerne på vægtene er skrevet i et sprog, så man hurtigt og nemt kan komme i gang med at anvende vægtene. Er køkkenvægtens brugsanvisning ikke på dansk, så tilbyder vi en service, hvor du har mulighed for at downloade en dansk version.

Tilbud på køkkenvægte hver måned

Hver måned har vi gode tilbud på køkkenvægte af høj kvalitet, i form af demomodeller. Demomodeller er enten vægte, der har været brugt 1-2 gange, udstillingsmodeller eller vægte, som har været pakket ud, men aldrig er blevet brugt. Det vil altid fremgå af varens tekst, om det er en demomodel du kigger på. Se flere køkkenvægte på tilbud under siden månedens tilbud og gør en god handel.

Kontakt os

Hvis du leder efter en speciel køkkenvægt, som du ikke kan finde i vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os, så kan vi hjælpe dig med at skaffe den vægt du søger. Vi kan enten kontaktes på tlf: 50 92 67 28 i tidsrummet 11-17 mandag-fredag. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Når du har udfyldt formularen, vil du høre fra os hurtigst muligt.