Bordvægte

Digitalvægten er en dedikeret vægt-shop med over 10 års erfaring i online salg af bordvægte og øvrige vægte. Vi sælger bordvægte til privatpersoner, såvel som virksomheder. Ligeledes sidder vi dagligt klar ved telefonen for at rådgive og vejlede i køb og brug af bordvægte.

Vi har et bredt sortiment af bordvægte, som henvender sig til adskillige brancher - eksempelvis shipping, butik eller laboratorie. Ligeledes har vi flere forskellige bordvægte til hjemmet. Om du handler privat eller på vegne af erhverv, så tilbyder vi dig gratis levering inden for Danmarks grænser. Bordvægten kan du desuden forvente at have i hænde inden for 1-3 hverdage.

Digitalvægten er en sikker webshop hvor online handel kan foretages uden bekymring. Du kan altså roligt bestille din næste bordvægt hos os, uden bekymring for din online sikkerhed. Vores service har resulteret i udelukkende 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, som du er velkommen til at læse, inden du køber din næste bordvægt hos Digitalvægten.


Se vores udvalg af bordvægte herunder:

Adam AVT.anti-vibrationsbord (800 x 600 x 782 mm)
-29%
Adam Equipment Tilbehør: Transportkuffert til CPWPlus (Varenr. 700100099)
AND SK-WP EC  1000 Støv & Vandtæt (1000 g x 0,5 g)
Baby og smådyrsvægt Adam MTB   20. (20 kg. x 5 gr.)
Babyvægt. J-Scale Babynest (20 kg. x 5 gr.)
-21%
DEMOVÆGT - Adam Core Laboratorievægt CQT (250 gr. x 0,1 gr.) Vejeplade: (Ø120 mm)
-42%
DEMOVÆGT. GOD PRIS! My Weigh iBalance M01. Kapacitet: 1000 gr. x 0,01 gr.
-8%
Kaffebryggere My Weigh Barista  (3000 gr. x 0.1 gr.) (Vejeplade 120 x 98 mm.)
Kontorvægt My Weigh 3001P      (3000 gr. x 1 gr.)
Kontorvægt My Weigh 7001DX (7000 gr. x 1 gr.)
Kontorvægt My Weigh Ultra Ship U-2 (27kg x 2 g)
-10%
Køkken/bord vægt Jennings CJ-300 (300 gr.  x 0.1 gr.)
-10%
Køkken/bord vægt Jennings CJ-4000 (4000 gr. x 0.5 gr.)
-10%
Køkken/bord vægt Jennings CJ-600 (600 gr. x 0.1 gr.)
Køkkenvægt Beurer KS34XL Glas (15 kg. x 1 gr.)
Køkkenvægt Beurer KS59XXL Glas (20 kg. x 1 gr.)
-36%
Lommevægt My Weigh PalmScale 5.0 (GTS red) (200 x 0.1 gr.) (Vejeplade 7 x 7 cm.)
Præcision My Weigh iBalance 201 (200 x 0.01 g)
-6%
Præcision My Weigh iBalance 500 Vejeplade (145 x 145 mm) (500 gr. x 0.1 gr.)

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Bordvægte

Digitalvægten har et stort udvalg af bordvægte til mange forskellige formål. Vi fører bordvægte, der kan bruges på lageret, i firmaet, i butikken, på kontoret, vægte der er velegnede til at anvende i hjemmet. Hele vores udvalg består naturligvis af højpræcisionsvægte med høj kapacitet. Mange af vægtene kan veje i pund og kilo - produktbeskrivelserne på de enkelte vægte fortæller bl.a. hvor præcise de er. Digitalvægtens udvalg af bordvægte varierer naturligvis i pris, og det store udvalg betyder, at du med garanti kan finde en vægt, som opfylder netop dit eller dit firmas behov, hvad angår funktionalitet, pris, kvalitet og kapacitet. De har alle et smart og yderst funktionelt design og er nemme at programmere.

Læs om den pågældende bordvægt

Vil du vide mere om den enkelte bordvægt? Så klik blot på produktet. Her vil du nemlig finde en udførlig beskrivelse under den enkelte vægt, som måtte have fanget din interesse. Produktbeskrivelsen af bordvægtene omfavner de tekniske specifikationer, præcision, garanti og eventuelt tilbehør. Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at få en dansk brugsanvisning til mange af vores bordvægte. Brugsanvisningerne er til for at give dig en let og overskuelig start, når du skal lære bordvægten og alle dens specifikationer at kende.

Mærkerne for bordvægte hos Digitalvaegten.dk

Digitalvægten fører mærkerne ProScale, My Weigh, AND og Jennings. Alle disse mærker er kendt for deres gode kvalitet og lange garantier. ProScale producerer præcisionsdigitalvægte af høj kvalitet og til rimelige priser. ProScale er kendt for at tilbyde en fremragende værdi for den prisbevidste kunde. ProScales motto er ”Weigh More For Less”.

My Weigh er producent af højkvalitetsvægte og har ry for at være en af de bedste producenter på markedet. Vægtene er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti. AND er et velrenommeret amerikansk firma, der producerer præcisionsinstrumenter og som sælger til hele verden. Jennings specialiserer sig i mindre digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg inden for lavprisprodukter. Vægtene er specielt velegnede og populære til brug i hjemmet og i firmaet. Uanset hvilken bordvægt du vælger, er der gratis fragt og retur i hele Danmark, ligesom der er på alle vores andre produkter.