Pakkevægte

Hos Digitalvægten sælger vi vægte i alskens afskygninger til private såvel som til virksomheder. Blandt mange andre muligheder har vi et stort udvalg af pakkevægte. Alt efter din efterspørgsel har vi formentlig den rette pakkevægt med de rette features til dig. Vi har en dybdegående ekspertise i vægtløsninger baseret på over 10 års erfaring. Du er velkommen til at trække på denne ved at kontakte os for spørgsmål.

Onlinehandel på Digitalvægten er både sikkert og nemt. Ligeledes er forsendelsen af din kommende pakkevægt, og Digitalvægten yder endda gratis fragt i hele landet. Vi vægter sublim service og høj kundetilfredshed. Dette afspejler sig tydeligt i vores score på Trustpilot, hvor vi udelukkende har modtaget 5-stjernede anmeldelser fra tidligere kunder.


Se vores udvalg af pakkevægte herunder:

-16%
AE-CPWplusL. Vejeplade (900x600 mm). Varianter: 35kgx10g, 75kgx20g, 150kgx50g, 200kgx50gr, 300kgx100g
-24%
DEMOVÆGT - AE - CPWPLUS. Vejeplade (300 x 300 mm). Kapacitet: 150kgx50g
-16%
Jennings JShip (150  kg x 100 g) (Vejeplade 38 x 30 cm)
-16%
Jennings JShip (60 kg x 50 g) (Vejeplade 38 x 30 cm)
My Weigh HDCS (150 kg x  50 gr.)  (Vejeplade 356x406 mm)
My Weigh HDCS (60 kg x 20 gr.) (Vejeplade 356 x 406 mm)
My Weigh PD-750L (340 kg x 100g.) Vejeplade (360x460mm)
My Weigh Ultra Ship U-2 (27kg x 2 g)
-11%
My Weigh Ultraship R1 (0-1kg x 2g / 1-27 kg x 5 g.) (Vejeplade 188 mm x 178 mm.)
ProScale Profreight 332 (150 kg x 100 g)

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Avancerede, men brugervenlige pakkevægte

Kendetegnende for pakkevægte hos Digitalvægten er, at de har et aftageligt LCD-display, der er digitalt. Desuden følger en to meter lang ledning med vores vægte, der gør, at du kan montere dem på gulv, væg eller bord - alt afhængig af dine behov og din plads at arbejde på. Med vores pakkevægte vil du således opleve en større frihed i forhold til placering, ligesom du vil opleve, at det bliver nemmere for dig at aflæse dine vejninger. Det skyldes bl.a. også, at samtlige LCD-displays er bagbelyste. Det gør det let for dig at se og aflæse dine vejninger.

Med pakkevægte fra Digitalvægten behøver du således ikke længere bekymre dig, om dine varer dækker for displayet, da du har mulighed for at placere displayet til frit udsyn. Det sikrer dig en præcis aflæsning af dine varer uden hverken bøvl eller besvær.


Pakkevægte til adskillige arbejdsopgaver

Pakkevægte til produktion

Som beskrevet sælger vi hos Digitalvægten pakkevægte til alverdens brancher med adskillige behov. En del af vores sortiment af pakkevægte er robuste gulvvægte, som kan klare afvejning i de helt store vægtklasser. Disse pakkevægte benyttes ofte på lagre eller fabrikker i forbindelse med produktion. Lad Digitalvægtens pakkevægte gøre dit arbejde lettere, ved at investere i pakkevægte til produktionen på jeres arbejdsplads. Disse vægte giver en meget præcis afvejning af selv de tungeste materialer. Således sparer du penge, og undgår at pakke din varer baseret på en fejlvejning.


Pakkevægte til forsendelse

Efterhånden som de klassiske posthuse lukker ned, vil detailforretningerne have et større ansvar for selv at få sendt bestillinger ud til kunderne. Derfor er vores pakkevægte i forbindelse med forsendelse en efterspurgt vare. Hos Digitalvægten forhandler vi både My Weigh og Jennings pakkevægte til dette formål. I forbindelse med shipping er det vigtigt at vores pakkevægte kan veje helt nøjagtigt. Dette skal også kunne lade sig gøre, selvom pakken fylder mere end selve vejepladen, hvilket er tilfældet med Digitalvægtens pakkevægte.


Pakkevægte til dyreklinikker

Som beskrevet oplever vi efterhånden efterspørgsel på pakkevægte fra alle brancher - også de hvorfra vi mindst forventer det. Det kan eksempelvis være en gåde at regne ud, hvad en dyrlæge skal bruge pakkevægte til. Alligevel kan det sagtens hænde. Det britiske brand Adam Equipment producerer blandt andre pakkevægte som fungerer som en vejeplade. Disse er rigtig gode til afvejning af dyr. Dels fordi de er store nok til formålet, og dels fordi de udviser præcise resultater, selvom at eksempelvis en hund rumsterer rundt oven på vejepladen. Disse pakkevægte fra Adam Equipment har desuden ISO-certifikat, som fornyes hvert år.


Læs om specifikationer for Digitalvægtens pakkevægte

Når du skal beslutte hvilken type pakkevægt, du kan drage mest nytte af i dit fag, så er det en god ide at læse nærmere om vægtens specifikationer. Ved samtlige af vores pakkevægte her på siden, vil du finde en produktbeskrivelse. Du skal blot klikke på den pakkevægt, som du ønsker at vide mere om. Dernæst bliver du dirigeret direkte til en side, hvor alle informationer om den pågældende pakkevægt vil stå. Her kan du blive klogere på kapacitet, garanti, sendetid og ekstra specifikationer for Digitalvægtens pakkevægte

Der medfølger naturligvis brugsanvisninger til samtlige pakkevægte, men som udgangspunkt er disse på engelsk. Vi ønsker at din købsoplevelse hos Digitalvægten skal være nem og ligetil. Derfor har vi sørget for, at du ved de fleste pakkevægte kan downloade en dansk brugsanvisning også. Når du først har modtaget din bestilling, bør du nemt kunne komme i gang med brugen af din pakkevægt. Skulle det alligevel volde problemer, så er du velkommen til at kontakte os for telefonisk eller skriftlig vejledning.