Pakkevægte

Hos Digitalvægten stræber vi efter at være din foretrukne leverandør af pakkevægte til ethvert behov. Derfor kan du hos Digitalvægten finde prisvenlige vægte til eksport af særligt udvalgte brands. Fælles for vores leverandører er, at de udvikler vægte til shipping, som er lette at arbejde med og som er holdbare.

Hos Digitalvægten er det intet problem, hvis dit behov er akut. Vi leverer nemlig altid din bestilling indenfor 2-3 hverdage. Ydermere har vi gratis levering, hvilket er en service, som vi udbyder i hele landet.

Se også: ButiksvægteVandafvisende vægteFitness vægteIndustrivægte

-4%
Dyrevægt. Adam CPWplusL. Kapacitet: 35 kg til 300 kg  Præcision: 10 g til 100 g
Tællevægt   Adam GFK.  Kapacitet: 600 kg Præcision: 50 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Pakkevægte til erhverv

Som beskrevet, sælger vi hos Digitalvægten vægte til alverdens brancher med adskillige behov. En del af vores sortiment er vægte til postvæsenet, samt andre brancher med stor eksport. Her er vores robuste gulvvægte foretrukne, da de kan holde til de store vægtklasser og derfor kan bruges til lette såvel som tunge pakker. Lad Digitalvægten gøre dit arbejde lettere, ved at investere i pakkevægte til jeres arbejdsplads. Disse vægte giver en meget præcis afvejning af alverdens materialer. Således sparer du penge, og undgår at pakke din varer baseret på en fejlvejning. Herunder har vi opstillet nogle erhverv der kunne drage konkurrencemæssige fordele ved brug af Digitalvægtens pakkevægte.
  • Postvæsenet
  • Fabrikker
  • Dyreklinikker
  • Lagerhuse
  • Butikker med webshops

Læs om specifikationer for vores pakkevægte

Når du skal beslutte hvilken type pakkevægt, du kan drage mest nytte af i dit fag, så er det en god ide at læse nærmere under “specifikationer”. Ved samtlige produkter på vores hjemmeside fremgår en udførlig beskrivelse. Du skal blot klikke på den pakkevægt, som du ønsker at vide mere om. Dernæst bliver du dirigeret direkte til en side, hvor alle informationer vil stå. Her kan du blive klogere på kapacitet, garanti, sendetid og ekstra specifikationer.

Ved alle vores produkter medfølger der naturligvis brugsanvisninger, men som udgangspunkt er disse på engelsk. Vi ønsker at din købsoplevelse hos Digitalvægten skal være nem og ligetil. Derfor har vi sørget for, at du her på hjemmesiden kan downloade en dansk brugsanvisning også (få produkter er undtaget). Når du først har modtaget din bestilling, bør du nemt kunne komme i gang med brugen af din pakkevægt.

Kontakt os i dag

Har du nogen spørgsmål til vores pakkevægte, så er du velkommen til at kontakte os via e-mail til info@digitalvaegten.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du har også mulighed for at kontakte os på tlf: 50 92 67 28 i tidsrummet 11-17 i alle hverdage.