Pakkevægte

Hos Digitalvægten finder du en række praktiske og funktionelle pakkevægte med indbyggede tællefunktioner, der alle er skabt til at udføre præcise vejninger af store og tunge pakker og objekter. Pakkevægtene er monteret med en robust og slidstærk vægtplatform i rustfri stål, der er nem at anvende og rengøre efter brug. Husk samtidig at vi leverer fragtfrit indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under produkt specifikationen.
-14%
A-My Weigh Ultraship R1 (0-1 kgx2g / 1-27 kg x 5 g.) (Vejeplade 188 mm x 178 mm.)
-10%
AE-CPWplusL. Vejeplade (900 x 600 mm). Varianter fra (35kgx10g) op til (300kgx100g)
Jennings JShip (60 kg x 50 g) (Vejeplade 38 x 30 cm)
My Weigh HD150 Shipping Scales (68 kg x  20 gr.)
My Weigh HD300 Shipping Scales (136 kg x 50 gr.)
My Weigh HDCS (150 kg x  50 gr.)  (Vejeplade 356x406 mm)
My Weigh HDCS (60 kg x 20 gr.) (Vejeplade 356 x 406 mm)
-9%
My weigh PD-750 Extreme (330 kg x 100 gr.) Vejeplade (355 x 355 mm)
My Weigh PD-750L (340 kg x 0,1 gr.)
My Weigh Ultra Ship U-2 (27.215 x 2 g)
ProScale Profreight 332 (150 kg x 100 g)

Pakkevægte

Vores pakkevægte er skridsikre, hvilket sikrer dig en tryg og bekvem vejning af fx dyr, ligesom det sikrer dig de bedst mulige arbejdsbetingelser. Desuden er vægtene monteret med ben, som du selv kan indstille efter dine behov.

Dette gør dem særdeles velegnet til industrielt brug.


Avancerede, men brugervenlige pakkevægte

Kendetegnende for pakkevægte hos Digitalvægten er, at de har et aftageligt LCD-display, der er digitalt. Desuden følger en to meter lang ledning med vores vægte, der gør, at du kan montere dem på gulv, væg eller bord - alt afhængig af dine behov og din plads at arbejde på. Med vores pakkevægte vil du således opleve en større frihed i forhold til placering, ligesom du vil opleve, at det bliver nemmere for dig at aflæse dine vejninger. Det skyldes bl.a. også, at samtlige LCD-displays er bagbelyste. Det gør det let for dig at se og aflæse dine vejninger.


Med pakkevægte fra Digitalvægten behøver du således ikke længere bekymre dig, om dine varer dækker for displayet, da du har mulighed for at placere displayet til frit udsyn. Det sikrer dig en præcis aflæsning af dine varer uden hverken bøvl eller besvær.


Fordele ved pakkevægte fra Digitalvægten

Én af fordelene er, at de er udstyret med et LCD-display, der er meget nem at betjene. Du skal således ikke bekymre dig om avancerede funktioner, der kan være svære at betjene og besværliggøre din hverdag. Hos Digitalvægten finder du kun pakkevægte med logiske funktionsknapper, der er meget nemme at betjene.


Har du brug for at tilslutte din pakkevægt til computeren, er dette også muligt, da mange af vores vægte er udstyret med den såkaldte RS232-port. Dette giver dig fri adgang til dine vejninger på computeren, hvilket vil gøre det let for dig, når du skal registrere og notere dine vejninger. Med pakkevægte fra Digitalvægten har du således mange muligheder, ligesom du vil få en meget brugervenlig vægt til konkurrencedygtige priser.


For nærmere information om hver enkelt pakkevægt bedes du læse den detaljerede produktbeskrivelse, som vi har udarbejdet til samtlige produkter hos Digitalvægten. Vores produktbeskrivelse indeholder bl.a. en udførlig information om vægtens funktionalitet, garanti og evt. tilbehør.


Hos Digitalvægten lægger vi stor vægt på god kvalitet og gør alt for at sikre, at vores kunder får pakkevægte i allerhøjeste kvalitet. Vores udvalg er derfor specialdesignet og produceret af nogle af branchens bedste og mest anerkendte producenter: de amerikanske producenter Jennings og My Weigh. Fælles for begge producenter er, at de begge leverer pakkevægte i en meget høj kvalitet. Det sikrer dig den mest optimale og præcise vejning af dine varer.


Kendetegnende for begge producenter er desuden, at mens My Weigh har specialiseret sig i vægte, der kan holde til lidt af hvert, så har Jennings specialiseret sig i de lidt mindre digitalvægte, der er kendt for at sikre vejninger med høj præcision, men til overkommelige priser. Det har gjort Jennings kendt for at være det bedste valg inden for pakkevægte i den lavere ende af prisskalaen i USA. Desuden er både My Weigh og Jennings kendt for at levere vægte med lange garantier til stor glæde og gavn for deres kunder.


Livslang garanti

Vi er hos Digitalvægten stolte af, at vi med ren samvittighed kan tilbyde vores kunder pakkevægte i højeste kvalitet med en yderst attraktiv garanti. Garantien varierer dog, alt afhængig af hvad du vælger. Du bedes derfor læse nærmere om vores garanti under hver enkelt pakkevægt. Som udgangspunkt ligger garantien på vores pakkevægte dog mellem 20-30 år, mens enkelte pakkevægte har en livsgaranti. Når du køber produkter hos os, får du gratis fragt og retur til hele Danmark med i købet.