Pakkevægte

Hos Digitalvægten stræber vi efter at være din foretrukne leverandør af pakkevægte til ethvert behov. Derfor kan du hos Digitalvægten finde pakkevægte til konkurrencedygtige priser af særligt udvalgte brands. Fælles for vores leverandører er, at de udvikler pakkevægte, som er lette at arbejde med og som er holdbare.

Hos Digitalvægten er det intet problem, hvis dit behov for en af vores pakkevægte er akut. Vi leverer nemlig altid din bestilling indenfor 2-3 hverdage. Ydermere har vi gratis levering, hvilket er en service, som vi udbyder i hele landet.

Se også: ButiksvægteVandafvisende vægteFitness vægteIndustrivægte

-16%
AE-CPWplusL. Vejeplade (900x600 mm). Varianter: 35kgx10g, 75kgx20g, 150kgx50g, 200kgx50gr, 300kgx100g
-24%
DEMOVÆGT - AE - CPWPLUS. Vejeplade (300 x 300 mm). Kapacitet: 150kgx50g
Jennings JShip (150  kg x 100 g) (Vejeplade 38 x 30 cm)
Jennings JShip (60 kg x 50 g) (Vejeplade 38 x 30 cm)
My Weigh HDCS (150 kg x  50 gr.)  (Vejeplade 356x406 mm)
My Weigh HDCS (60 kg x 20 gr.) (Vejeplade 356 x 406 mm)
My Weigh Ultra Ship U-2 (27kg x 2 g)
-11%
My Weigh Ultraship R1 (0-1kg x 2g / 1-27 kg x 5 g.) (Vejeplade 188 mm x 178 mm.)
ProScale Profreight 332 (150 kg x 100 g)

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Pakkevægte til erhverv

Som beskrevet, sælger vi hos Digitalvægten vægte til alverdens brancher med adskillige behov. En del af vores sortiment af pakkevægte er robuste gulvvægte, som kan klare afvejning i de helt store vægtklasser. Disse pakkevægte kan benyttes i forbindelse med mange forskellige erhverv.

Lad Digitalvægtens pakkevægte gøre dit arbejde lettere, ved at investere i pakkevægte til jeres arbejdsplads. Disse vægte giver en meget præcis afvejning af alverdens materialer. Således sparer du penge, og undgår at pakke din varer baseret på en fejlvejning. Herunder har vi opstillet nogle erhverv der kunne drage konkurrencemæssige fordele ved brug af Digitalvægtens pakkevægte.

  • Pakkevægte til forsendelse
  • Pakkevægte til produktion
  • Pakkevægte til dyreklinikker
  • Pakkevægte til fabrikker
  • Pakkevægte til lagerhuse

Læs om specifikationer for Digitalvægtens pakkevægte

Når du skal beslutte hvilken type pakkevægt, du kan drage mest nytte af i dit fag, så er det en god ide at læse nærmere om vægtens specifikationer. Ved samtlige af vores pakkevægte her på siden, vil du finde en produktbeskrivelse. Du skal blot klikke på den pakkevægt, som du ønsker at vide mere om. Dernæst bliver du dirigeret direkte til en side, hvor alle informationer om den pågældende pakkevægt vil stå. Her kan du blive klogere på kapacitet, garanti, sendetid og ekstra specifikationer for Digitalvægtens pakkevægte

Der medfølger naturligvis brugsanvisninger til samtlige pakkevægte, men som udgangspunkt er disse på engelsk. Vi ønsker at din købsoplevelse hos Digitalvægten skal være nem og ligetil. Derfor har vi sørget for, at du ved de fleste pakkevægte kan downloade en dansk brugsanvisning også. Når du først har modtaget din bestilling, bør du nemt kunne komme i gang med brugen af din pakkevægt.

Kontakt os i dag

Har du nogen spørgsmål til vores pakkevægte, så er du velkommen til at kontakte os via e-mail til info@digitalvaegten.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du har også mulighed for at kontakte os på tlf: 50 92 67 28 i tidsrummet 11-17 i alle hverdage.