Op til 150kg

I nogle brancher kræves en robust vægt, der kan tåle tunge belastninger og som er designet i slidstærkt materiale. Eksempelvis kan der være tale om personvægte eller badevægte til hjemmet, hos diætister, læger og sundhedsplejersker. Ved afvejning af personer kræves der naturligvis altid en vægt med vejeinterval op til 150 kg.

Men det er ikke kun til vejning af personer, at der kræves en vægt med et vejeinterval op til 150 kg. Hos Digitalvægten finder du ligeledes gulvvægte til brug på eksempelvis fabrikker eller i landbrugsindustrien. Her kan opgaverne varierer bredt fra afvejning af dyr til afvejning af større partier af vægte. Ligeledes bruges vægte med et vejeinterval op til 150 kg. også i shippingbranchen hvor afvejning af pakker udgør en stor del af arbejdsbyrden.

Digitalvægten har et bredt udvalg af vægte med et vejeinterval på op til 150 kg. Er du i tvivl om, hvorvidt en vægt med dette vejeinterval er det rette for dig, så er du velkommen til at kontakte os på mail: info@digitalvaegten.dk. Uanset hvilken vægt du skal bruge, sender vi gratis til hele Danmark. Du har desuden din nye vægt indenfor 1-3 hverdage.


Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj