Betingelser & Vilkår

Definitioner

Aftalens parter:

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Digitalvægten afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.


Digitalvægten anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.


Produktinformation:

Digitalvægten oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Digitalvægten via info@digitalvaegten.dk


Forsendelse:

Alle ordrer sendes om muligt samme dag, senest første hverdag herefter, alle privat ordre, går til din valgte GLS Shop, eller efter tillægs valg til din egen adr. mod tillægsgebyr. Alle erhvervsordrer sendes til valgt firma adresse. Forsendelse af en vare foregår igennem GLS. Alle pakker sendes med et tracking nr, som udsendes af GLS når pakken er nået frem til den butik du valgte Firma leveringer kommer direkte ud til virksomheds adr. Hvis Tracking nr. udebliver kontakt da venligst Digitalvægten. Digitalvægten har gratis forsendelse og retur.


til GLS Shop og Virksomheder

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.


Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på Digitalvægten er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Digitalvægten udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Digitalvægten om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem Køber og Digitalvægten er først indgået, når Digitalvægten ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.


Betaling:

Alle priser på Digitalvægten er i danske kroner og inklusiv moms. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen samt på den ordrebekræftelse, der bliver sendt til din e-mail adresse. Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen pr. e-mail, så send en e-mail til: info@digitalvaegten.dk


Digitalvægten modtager betaling med Dankort / VISA-Dankort, Mastercard og Mobile Pay Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Digitalvægten krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.


De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra Digitalvægten.


Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde, eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.


Reklamation Og Fortrydelse:

Meddeler Kunden Digitalvægten, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Digitalvægten det modtagne beløb. Julegaver kan fortrydes eller byttes frem til 31 Januar


Kontakt:


info@digitalvaegten.dk


Tlf 50926728


Købelovens mangels begreb finder anvendelse på aftalen. Digitalvægten yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, der direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert betjening. Fejl bør opdages ved sædvanlig undersøgelse. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning, eller efter aftale evt. krediteres.


I forbindelse med reklamationssager afholder Digitalvægten returneringsomkostninger. • Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Digitalvægten Tlf.: 50926728 Vare returnering foregår til info@digitalvaegten.dk -


Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger ordren, eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. • I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede ordre eller som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt igennem ePay og føres tilbage til samme betalings kort som er brugt til ordren.


Misbrug:

Misbrug af Digitalvægten medfører til politianmeldelse.


Stella Brandt ApS


v/Jette Stella Brandt


Nøddelundvej 37


CVR: 35465766


Tlf 50926728