Badevægte

Digitalvægten er forhandler af topprodukter indenfor badevægte. Vi forhandler simple badevægte, som egner sig til brug i eksempelvis svømmehallen, fitnesscentret, på arbejdspladsen eller i hjemmet. Vi tilbyder ligeledes et håndplukket sortiment af mere komplicerede badevægte. Disse har ekstra features og kan eksempelvis give dig en kropsanalyse, gemme din data, angive din biologiske alder m.v.

I vores brandportefølje har vi udelukkende anerkendte brands, som gennem en årrække har udviklet og forbedret sine produkter - herunder badevægte. Derfor kan du altid forvente en brugervenlig badevægt af høj kvalitet, når du bestiller gennem Digitalvægten. Vi har over 10 år erfaring i rådigivning og salg af badevægte - og vi vejleder også gerne dig. Du er derfor altid velkommen til at give os et kald på 50 92 67 28.

Se også: Digitalvægte - Gulvvægte - Talende vægte - Vandafvisende vægte - Fitnessvægte

Beurer BF950S Kropsanalysevægt med bluetooth (180 kg)
Beurer BG 17 Kropsanalysevægt - Kapacitet 150 kg
Beurer CM100 Cellulite Releazer Massageapparat
Beurer FM200 Achillomed akillessenemassage
Beurer GS202 Glasbadevægt (150 kg. x 100 gr.)
-11%
My Weigh Elite Scale - Sølv (180 kg. x 0,1 kg.) (Vejeplade 30 x 30 cm.)
-38%
My Weigh Elite Solar scale (150 kg. x 0,1 kg.) Vejeplade: (30 x 30 cm.)
My Weigh Galileo 2 (150 kg x 0,1 kg)
My Weigh Phoenix Body Fat Scale ( 150 kg x 0,1 kg )
My Weigh Titan (150 kg x 0,1 kg.)
My Weigh XL-440 ( 200 kg x 0,1 kg )
My Weigh XL-550  ( 250 kg x 0,1 kg )
Printruller til Tanita display printer
Tanita BC 545N Kropsanalysevægt - Kapacitet 150 kg.
Tanita BC 601 Kropsanalysevægt - Kapacitet 150 kg.
Tanita DC360K Rullekuffert til kropsanalysevægt DC 360
Tanita RD 545 Kropsanalysevægt
Tanita SR901 Fedtmåler

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Digitalvægten – eksperter inden for badevægte

Hos Digitalvægten finder du badevægte med høj præcision og kapacitet. Vi har badevægte, der passer både til dit hjem og til erhvervsbrug. Hvad enten du går op i design, pris eller du leder efter en badevægt med avancerede funktioner, så er Digitalvægten det rette sted at gå hen. Priserne varierer alt efter, hvilke funktioner du ønsker badevægten skal have – dog er du altid sikret gratis fragt når du køber hos os.

Vi bestræber os på at føre et bredt udvalg af badevægte og personvægte, og du er dermed sikret at finde en vægt, der opfylder dine behov i forhold til funktionalitet, kvalitet og pris. Vi har mange badevægte i vores sortiment, som du ikke finder andre steder i landet.

Vi kan bl.a. tilbyde:

 • Talende badevægte: Hvis du for eksempel har dårligt syn, kan du erhverve dig en talende badevægt fra My Weigh, som fortæller din vægt gennem en højttaler indbygget i vægten.
 • Badevægte med kropsanalyse: Hvis du har behov for en mere avanceret vægt, tilbyder Beurer en personvægt med kropsanalyse, som kan udregne idealvægt på basis af dit BMI. Derudover kan du også tage et kig på vores fitnessvægte, som er udstyret med højteknologi, der analyserer kroppens fysiske tilstand.
 • Badevægte i forskellige designs: Digitalvægten tilbyder vægte i forskellige designs og materialer, eksempelvis børstet stål, platform i glas, plastik osv. Du kan finde vægte, der vejer helt fra 1 g. og nogle helt op til 600 kg.

Hvis du alligevel ikke finder en badevægt, der opfylder dine behov her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at skaffe netop den badevægt, du søger, i tilfælde af at den ikke allerede er en del af vores sortiment.

Forhandler af anerkendte producenter af badevægte

Vi fører mærkerne My Weigh, Beurer og Tanita inden for badevægte, som alle er kendte for deres høje kvalitet og lange garantier.

My Weigh er en amerikansk producent, som fremstiller forskellige former for vægte, inklusiv badevægte. My Weigh har opnået et godt ry og anses for at være en af de bedste producenter af vægte, som findes på markedet. De producerer vægte af allerhøjeste kvalitet, som de kan stå inde for. Derfor tilbyder de ofte en livslang garanti på et udvalg af deres produkter.

Beurer er en tysk producent, som har fokus på velvære og sundhed. De har et bredt sortiment af teknologiske produkter, udover badevægte, såsom blodtryksmålere, massageapparater mm., som har til formål at hjælpe folk med at leve et sundt liv. Derfor er du med Beurer sikret en badevægt, der har fokus på din krops sundhed. Beurers badevægte er af højeste kvalitet og de har modtaget flere priser for deres produkter.

Tanita-vægte er et af de førende brands indenfor kropsanalytiske vægte. Tanita var de første til at udvikle en kropsanalysevægt, og lige så de første til at udvikle en kropsfedtsmonitor til hjemmebrug. Vi forhandler en bred vifte af forskellige Tanita-produkter. Vi sælger blandt andet kropsanalytiske vægte, som ligner og fungerer som en almindelig badevægt, hvor historik og data gemmes i vægten og vises på displayet. Vi forhandler derudover også den klassiske kropsanalysevægt med integreret printer, såvel som badevægte, hvor dataen overføres til computer med SD-kort.

Altid detaljerede beskrivelser af vores badevægte

Digitalvaegten.dk finder du en detaljeret produktbeskrivelse af hver enkelt badevægt. Denne indeholder information om:

 • Kapacitet
 • Måleenheder
 • Tilbehør
 • Funktioner
 • Præcision
 • Garanti – en service vi yder på alle vores badevægte

Gode tilbud, hver måned

Hos Digitalvægten har vi hver måned gode tilbud på badevægte af høj kvalitet. Ofte kommer disse tilbud i form af demomodeller. Demomodeller er badevægte, der har været brugt 1-2 gange, udstillingsmodeller eller vægte, som har været pakket ud, men aldrig er blevet brugt. Det vil altid fremgå af varens tekst, hvis det er en demomodel, du kigger på.

Find vores produkter til skarpe priser på månedens tilbud.

3 tips når du skal veje dig på badevægten

Hvis du følger din vægt ved at veje dig på en badevægt, er det vigtigt at vægten har de samme betingelser, hver gang du vejer dig. For at opnå en konsekvent afvejning, bør du følge nedenstående punkter:

 • Det er ligegyldigt om du vejer dig med eller uden tøj på, så længe du gør det samme hver gang. Vælger du at veje dig med tøj på ved første vejning, bør du også gøre dette fremadrettet.
 • Du skal overveje hvilken tid på dagen, du vejer dig. Normalt vejer man som minimum et kilo mere om aftenen end om morgenen. Vælg derfor et bestemt tidspunkt, hvor du vejer dig, så du får et retmæssigt billede.
 • Hvis du ønsker at kontrollere din vægt regelmæssigt bør du som minimum veje dig en gang hver 14. dag. Dette giver et godt overblik over hvor meget du vejer, uden at du behøver at veje dig hver dag.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål til vores badevægte, så er du velkommen til at kontakte os via e-mail info@digitalvaegten.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du har også mulighed for at kontakte os på tlf: 50 92 67 28 i tidsrummet 11-17.