Badevægte

Digitalvægten er forhandler af topprodukter indenfor badevægte. Vi forhandler simple vægte, som egner sig til brug i hjemmet, svømmehallen, fitnesscentret osv. Ligeledes tilbyder vi et håndplukket sortiment af komplekse, analytiske vægte. Disse har ekstra features og kan eksempelvis give dig en kropsanalyse, gemme din data og angive din biologiske alder. Vi forhandler udelukkende anerkendte brands, som ud fra erfaring har justeret og forbedret på deres produkters kunnen. Som kunde hos os kan du derfor altid forvente høj kvalitet og skarp faglighed. Vi giver desuden fri fragt til hele landet og op til 30 års garanti på din nye badevægt. Se vores udvalg herunder.
Kropsanalysevægt Beurer BG 17.  Kapacitet: 150 kg
Kropsanalysevægt Tanita BC 545N Kapacitet 150 kg.
Kropsanalysevægt Tanita BC 587. Kapacitet: 200 kg
-10%
Kropsanalysevægt. Beurer BF180. Kapacitet: 180 kg Præcision: 100 g
Tanita DC360K Rullekuffert til kropsanalysevægt DC 360

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Vi er eksperter i badevægte

Blandt vores sortiment finder du en række gode bud med høj vægt-præcision og kapacitet. Vi har både badevægte, der passer til dit hjem og til erhvervsbrug. Hvad enten du går op i design, pris eller ønsker avancerede funktioner, så er vi overbevist om, at vi kan finde den personvægt til dig.

Priserne varierer alt efter hvilke funktioner, du ønsker badevægten skal have. Vi tilbyder er repræsentativt sortiment i samtlige prisklasser, da vi bestræber os på, at kunne være din faste leverandør af badevægte — uanset, hvor produktet skal bruges og hvad det skal kunne. Ved alle køb medfølger fri fragt, så længe du er bosat i Danmark.

Find et særpræget udvalg

Når du klikker dig rundt på hjemmesiden, vil du med garanti falde over en række produkter, som du ikke har set andetsteds før. For os er det nemlig vigtigt også at kunne tilbyde de mere unikke badevægte, som ikke er at finde på enhver dansk webshop. Vi tilbyder blandt andet talende vægte fra førende brands som My Weigh. Her læses dine resultater op, fremfor at du skal aflæse dem fra det lille, digitale felt.

Grundet større udbredt interesse for kropsanalyser, hvor eksempelvis fedt- og muskelmasse aflæses, fås vores badevægte nu også med indbygget evne til at analysere din krop. Med et sådanne produkt kan du blandt andet udregne din idealvægt på basis af dit BMI. Det er blandt andet brandet Beurer, som står bag de højteknologiske produkt.

Badevægte fra markedsførende producenter

Som en vigtig del af vores identitet, håndplukker vi brands fra hele verden, som opfylder lige netop de kriterier, der går igen blandt vores produkter. Vi tør godt håndhæve, at samtlige badevægte i vores sortiment er af en ekstremt høj kvalitet, brugervenlige og ikke mindst gennemtestet i deres bagland. Herunder kan du læse om et par af de brands, som vi er stolte forhandlere af.

My Weigh

My Weigh er en amerikansk producent, som fremstiller forskellige former for vægte — herunder badevægte. My Weigh har et stabilt ry og anses for at være en af branchens bedste producenter. De er kendt for en afsindig høj kvalitet og tøver aldrig omkring værdien af deres egne produkter. Derfor tilbyder de ofte en livslang garanti på en del af udvalget.

Beurer er en tysk producent, som har fokus på velvære og sundhed. De har også et bredt sortiment af relaterede teknologiske produkter — såsom blodtryksmålere, massageapparater mm., som har til formål at hjælpe folk med at leve et sundt liv. Derfor er du med Beurer sikret en badevægt, hvor der er skruet op for featurings, der hjælper dig til et sundere hverdag.

Tanita-vægte er et af de førende brands indenfor krop analytiske vægte. Tanita var de første til at udvikle en kropsanalysevægt, og lige så de første til at udvikle en kropsfedt monitor til hjemmebrug. Vi forhandler en bred vifte af forskellige Tanita-produkter. Vi sælger blandt andet krops-analytiske vægte, som ligner og fungerer som en almindelig badevægt, hvor historik og data gemmes og vises på displayet. Vi forhandler derudover også den klassiske kropsanalysevægt med integreret printer, såvel som badevægte, hvor dataen overføres til computer med SD-kort.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål til vores badevægte, så er du velkommen til at kontakte os via e-mail: info@digitalvaegten.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du har også mulighed for at kontakte os på tlf: 50 92 67 28 i tidsrummet 11-17.