Badevægte

En badevægts vigtigste formål er at fortælle dig, hvor meget du vejer. Mange bruger badevægten, fordi de ønsker at opnå eller opretholde deres ønskede vægt - og derfor skal den være præcis. Hos Digitalvægten er vi specialiseret inden for vægte, og vi fører udelukkende badevægte af ekstremt høj kvalitet. Helt konkret betyder det, badevægte der er præcise - og som holder i mange år.

Beurer BF 710 Kropsanalysevægt med Bluetooth
Beurer BG 17 Kropsanalysevægt - Kapacitet 150 kg
-11%
My Weigh Elite Scale - Sølv (180 kg.x 0,1 kg. Vejeplade 30 x 30 cm.
My Weigh Galileo 2 (150 kg x 0,1 kg)
My Weigh Phoenix Body Fat Scale ( 150 kg x 0,1 kg )
My Weigh Phoenix Talking Scale 2 (180 kg x 0,1 kg.)
My Weigh Titan (150 kg x 0,1 kg.)
My Weigh XL-440 ( 200 kg x 0,1 kg )
My Weigh XL-550  ( 250 kg x 0,1 kg )
Printruller til Tanita display printer
Tanita BC 545N Kropsanalysevægt - Kapacitet 150 kg.
Tanita BC 587 Kropsanalysevægt - Kapacitet 200 kg.
Tanita BC 601 Kropsanalysevægt - Kapacitet 150 kg.
Tanita DC360K Rullekuffert til kropsanalysevægt DC 360

Digitalvægten - eksperter indenfor badevægte

Hos Digitalvægten finder du badevægte med høj præcision og kapacitet og med et design der passer til dit hjem eller erhverv. Hvad enten du går op i design, pris eller leder efter en badevægt med avancerede funktioner, så er Digitalvægten det rette sted. Priserne varierer alt efter, hvilke funktioner du ønsker i badevægten - dog er du altid sikret gratis fragt ved køb hos os.


Vi bestræber os på at føre et bredt udvalg af badevægte, og du er dermed sikret at finde en badevægt, der opfylder dine behov i forhold til funktionalitet, kvalitet og pris. Vi har mange badevægte i vores sortiment, som du ikke finder andre steder i landet.


Vi kan bl.a. tilbyde:

 • Talende badevægte: Hvis du for eksempel har dårligt syn, har du mulighed for at erhverve en talende badevægt fra My Weigh, som fortæller din vægt gennem en højttaler i vægten.

 • Badevægte med kropsanalyse: Hvis du har behov for en mere avanceret vægt, tilbyder Beurer en personvægt med kropsanalyse, som kan udregne idealvægt på basis af dit BMI. Derudover er flere af vægtene udstyret med high-tech teknologi, der analyserer kroppens fysiske tilstand.

 • Badevægte i forskellige designs: Digitalvægten tilbyder vægte i forskellige designs og materialer, eksempelvis børstet stål, platform i glas, plastik osv.


Hvis du alligevel ikke finder en badevægt der opfylder dine behov her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper med at skaffe netop den badevægt du søger, i tilfælde af, at den ikke er en del af vores sortiment.

Forhandlere af anerkendte mærker

Vi fører mærkerne My Weigh, Beurer og Tanita indenfor badevægte, som alle er kendte for høj kvalitet og lange garantier.


My Weigh er en amerikansk producent, som fremstiller forskellige former for vægte, og de har derfor stor ekspertise på området. My Weigh har opnået et godt ry, og anses for værende en af de bedste producenter af vægte på markedet. De producerer vægte af højeste kvalitet, som de kan stå inden for. Blandt andet tilbyder de ofte en livslang garanti på et udvalg af deres produkter.


Beurer er en tysk producent, som har fokus på velvære og sundhed. De har et bredt sortiment af produkter udover badevægte, såsom blodtryksmålere, massageapparater mm., som skal opretholde folks sundhed i hverdagen. Derfor er du med Beurer sikret en badevægt, der har fokus på din krops sundhed. Beurer’s badevægte er af højeste kvalitet og de har modtaget flere priser for deres produkter.

¨

Tanita-vægte er et af de førende brands inden for kropsanalysevægte. Tanita var de første til at udvikle en kropsanalysevægt, og lige så de første til at udvikle en kropsfedtsmonitor til hjemmebrug. Vi forhandler en bred vifte af forskellige Tanita-produkter. Vi har både kropsanalysevægte udviklet som en almindelig badevægt, hvor dataen gemmes i vægten og vises på displayet. Vi forhandler derudover også den klassiske kropsanalysevægt med integreret printer, såvel som badevægte, hvor dataen overføres til computer med SD-kort.

Altid detaljerede produktbeskrivelser

På siden finder du en detaljeret produktbeskrivelse om hver enkelt badevægt som indeholder information om:

 • Kapacitet

 • Måleenheder

 • Tilbehør

 • Funktioner og features

 • Præcisionen

 • Garanti - hvilket er en service vi yder på alle vores badevægte

  Gode tilbud hver måned

  Hos Digitalvægten har vi hver måned gode tilbud på badevægte af høj kvalitet, i form af demomodeller. Demomodeller er badevægte, der har været brugt 1-2 gange, udstillingsmodeller eller vægte, som har været pakket ud, men aldrig er blevet brugt. Det vil altid fremgå af varens tekst, om det er en demomodel du kigger på.


  Find vores produkter til skarpe priser på ‘månedens tilbud’.

  3 tips når du vejer dig

  Hvis du tracker din vægt ved hjælp af en badevægt, er det vigtigt at vægten har de samme betingelser, hver gang du vejer dig. For at opnå en konsekvent afvejning, bør man følge nedenstående punkter:

  • Det er ligegyldigt om du vejer dig med eller uden tøj på, så længe du gør det samme hver gang. Vælger du at veje dig med tøj på ved første vejning, bør du også gøre dette fremadrettet.

  • Du skal overveje hvad tid på dagen du vejer dig. Normalt vejer man som minimum et kilo mere om aftenen end om morgenen. Vælg derfor et bestemt tidspunkt, hvor du vejer dig, så du får et retmæssigt billede.

  • Hvis du ønsker at kontrollere din vægt regelmæssigt bør du, som minimum, veje dig en gang hver 14. dag. Dette giver et godt overblik over hvor meget du vejer, uden at du behøver at veje dig hver dag.


  Kontakt os

  Har du nogen spørgsmål til vores badevægte, så er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular nederst på siden - så vender vi tilbage hurtigst muligt.


  Du har også mulighed for at kontakte os på tlf: 50 92 67 28, i tidsrummet 11-17.