Babyvægte

Er du sundhedsplejerske, jordemoder eller læge? Eller ønsker du blot at følge dit barns udvikling gram for gram? Så anskaf dig en højpræcisions babyvægt hos Digitalvægten. Med vores mange års erfaring indenfor salg af vægte, tilbyder vi stærk rådgivning til private såvel som til erhvervsdrivende. Ved du allerede nu, hvad din nye babyvægt skal kunne, og har du spottet den i vores sortiment? Så kan du nemt og sikkert bestille denne online hos Digitalvægten.

Vi ved hvor irriterende det er at vente på pakker. Derfor garanterer vi 1-3 dages levering og tilbyder desuden gratis levering til hele Danmark. Vi vægter kvalitet højt - både hvad angår vores store sortiment af vægte samt i vores service. Læs derfor meget gerne hvad andre kunder siger om os på Trustpilot.


Se vores udvalg af babyvægte herunder:

Baby/småbørn  Adam MTB. Kapacitet 20 kg Præcision: 5 g
Babyvægt My Weigh Ultra baby. Kapacitet: 25 kg Præcision: 2 g
Babyvægt My Weigh UltraScale MBSC (Ultrababy). Kapacitet: 25 kg Præcision: 2 g
Babyvægt. Jennings J-Scale. Kapacitet: 20 kg Præcision: 5 g
-19%
Babyvægt. My Weigh Connected Baby Scale med Bluetooth. Kapacitet: 28 kg Præcision: 10 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Babyvægte

Babyvægtene hos Digitalvægten er af høj præcision og naturligvis med høj kapacitet, op til 27 kilo og helt ned til 2 g. De er ikke udelukkende lavet til vejning af babyer, men er også velegnede til at veje en række andre ting som f.eks. kæledyr, madvarer, breve og pakker. Digitalvægten fører mærket My Weigh og du kan med garanti kan finde en vægt, som opfylder dit behov i forhold til både funktionalitet, pris og kvalitet. Babyvægtene er alle i et smart funktionelt design med den velkendte babyskålform.

Vælg en vægt med flere formål

Babyvægten er multifunktionel og kan nemt laves om til en brev- og pakkevægt, og man behøver derfor kun denne ene vægt, da den kan det hele og den passer dermed perfekt til dit hjem. Den er tillig velegnet som multifunktionel butiksvægt i firmaet. De er naturligvis ikke kun velegnede til privat brug, men også til lægekonsultationer, hospitaler og lignende. Babyvægtene er først og fremmest beregnet til vejning af babyer og kæledyr og da disse sjældent ligger stille under vejning kan det udgøre en sikkerhedsrisiko. Vejeskålen er derfor udformet således, at de ligger sikkert under vejningen.

Læs om den pågældende babyvægt

Under kategorien babyvægte er en detaljeret produktbeskrivelse, der informerer om, hvor mange forskellige opgaver man kan anvende vægten til, dens præcision og ikke mindst den garanti der ydes. Der specificeres også måleenheder og vægtens kapacitet.

Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at få en dansk brugsanvisning på babyvægtene. Brugsanvisningerne på vægtene er lavet, så man kan komme i gang med at anvende vægtene på en hurtig og nem måde. Anvisningerne er letforståelige og man kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere informationer. Den originale brugsanvisning medfølger altid i pakken med vægtene. Der ydes selvfølgelig garanti på alle typer babyvægte.

Mærket for babyvægte hos Digitalvaegten.dk

Digitalvægten fører mærket My Weigh, som er kendt for den gode kvalitet og lange garantier. My Weigh er producent af højkvalitetsvægte og har ry for at være en af de bedste producenter på markedet. Deres vægte er altid af højeste kvalitet, og inkluderer som regel livstidsgaranti. Hvis du er interesseret i at købe en af vores babyvægte, skal du huske på at vi har gratis fragt og retur i Danmark på alle vores produkter.