Præcisionsvægte med præcision ned til 0,0001 g.

En lille opgave kan blive yderst kompliceret, hvis den kræver afvejning af lette genstande. Hos Digitalvægten finder du derfor et udvalg af præcisionsvægte, som netop er designet til at kunne løse de mest komplicerede vejeopgaver for dig. Kapaciteten i disse præcisionsvægte er stor og så er de spækket med funktionelle features, der simplificerer dit daglige arbejde med vægten.

Digitalvægten er ikke en webshop der bestræber sig på at kunne tilbyde alt. Til gengæld tilbyder vi det absolut bedste udvalg af blandt andet præcisionsvægte. Vi har over 10 års erfaring med salg og rådgivning i vægte efter vejeinterval. Vi tilbyder præcisionsvægte fra stærke brands som Adam Equipment og Jennings ─ altid i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Se også: BagervægteBordvægteTællevægteDigitalvægteLaboratorievægte

 Laboratorievægt  Adam HCB.  Kapacitet: 120 g til 1,5 kg Præcision: 0,001 g til 0,05 g
 Præcisionvægt  Adam  ETBe. Kapacitet: 3200 g til 8200 g Præcision: 0,01 g
Cup set - Perfekt til vejning løse perler, krudt, medicin eller ingredienser
Digitalvægt My Weigh iBalance 101.  Kapacitet: 100 g Præcision 0,005 g
Digitalvægt My Weigh iBalance 3100. Kapacitet: 3,1 kg Præcision: 0,01 g
Digitalvægt My Weigh iBalance 311.  Kapacitet: 310 g Præcision: 0,001 g
Digitalvægt My Weigh iBalance 401. Kapacitet: 400 g Præcision: 0,005 g
Digitalvægt My Weigh iBalance 601. Kapacitet: 600 g Præcision: 0,01 g
Digitalvægt My Weigh iBalance M01. Kapacitet: 1 kg Præcision: 0,01 g
Lommevægt Jennings JSR-50. Kapacitet: 50 g Præcision: 0,01 g
Lommevægt ProScale 111-Clear. Kapacitet: 111 gr Præcision: 0,01 g
Pakkevægt Adam CPWplus. Kapacitet: 6 kg til 200 kg Præcision 2 g til 50 g
Præcision My Weigh iBalance 1200. Kapacitet: 1,2 kg Præcision: 0,1 g
Præcision My Weigh iBalance 201. Kapacitet: 200 g Præcision: 0,01 g
Præcision My Weigh iBalance 211. Kapacitet: 210 g Præcision: 0,001 g
Præcision My Weigh iBalance 2600. Kapacitet: 2,6 kg Præcision: 0,1 g
Præcision My Weigh iBalance 500. Kapacitet: 500 g Præcision: 0,1 g
Præcisions vægt Jennings TB500. Kapacitet: 500 g Præcision: 0,01 g
Præcisions vægt My Weigh Gempro 300 Diamond Scale. Kapacitet: 60 g Præcision: 0,001 g
Præcisionsvægt  Adam EPBi. Kapacitet: 360 g til 2100 g Præcision: 0,001 g
Smykkevægt Jennings JS Gem Scale 20. Kapacitet: 20 g Præcision: 0,002 g
Tællevægt Jennings TB600. Kapacitet: 600 g Præcision: 0,01 g
Tællevægt My Weigh CTS-600.  Kapacitet: 600 g Præcision: 0,01 g
Vandafvisende My Weigh WP6K Counting.  Kapacitet: 6 kg Præcision: 0,5 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Hvad er en præcisionsvægt?

En præcisionsvægt er en type vægt, som kan veje ned i de helt små intervaller. Ved at udskifte dit nuværende måleinstrument med en præcisionsvægt, mindsker du risikoen for udsving og øger kvaliteten af dit daglige arbejde. I mange brancher er en præcisionsvægt absolut uundværlig.

Arbejder du med afvejning af meget lette genstande såsom smykker, bageingredienser eller væsker, så kender du formentlig allerede til præcisionsvægtens mange fordele.

Digitalvægtens portefølje af præcisionsvægte er nøje udvalgt. Dette er nødvendigt, da vi forventer at alle vores præcisionsvægte lever op til vores høje standarder inden for kvalitet, brugervenlighed, æstetik og funktionalitet.

Vi ved desuden at præcisionsvægte ofte skal kunne håndtere forskellige vejeenheder. I vores sortiment finder du mange præcisionsvægte som kan måle i flere forskellige vejeenheder.Hvad kan din præcisionsvægt?

De præcisionsvægte, som du finder hos Digitalvægten, er et udvalg af det absolut bedste, som markedet har at tilbyde. Vores sortiment er dog stadig yderst varierende, hvorfor du hos os kan finde præcisionsvægte til mange forskellige brancher.

Ved at klikke på den enkelte præcisionsvægt i sortimentet ovenfor, finder du en mere detaljeret produktbeskrivelse af vægten. Her kan du læse udførlig information om præcitionsvægtems funktionalitet, vejeinterval, garanti og eventuelt tilbehør. Vi har desuden valgt at oversætte en del af de medfølgende brugsanvisninger, således at du også kan hente disse ned på dansk.Hvornår skal du bruge en præcisionsvægt?

Præcisionsvægten har særligt to fordele: De kan veje meget små enheder og tilmed gøre det med en sublim præcision. Præcisionsvægte er et brugervenligt analyseværktøj til opgaver i laboratoriet. Flere af vores vægte har nemlig hukommelse.

I juveler- og smykkebranchen finder du også ofte vejeopgaver, som kræver måleredskab med skarp præcisionsevne. Her arbejder man gerne med materialer, hvor en forkert afvejning kan koste dyrt. Eksempelvis kan guld have en kilopris på helt op til 300 kr. pr. gram.

Ligeledes er man som bager og i den øvrige madindustri-branche afhængige af vejninger på præcisionsvægte. Her skal man ofte kunne ramme en opskrift på kornet om og om igen. Derfor er det vigtigt med en vægt, hvor udsving er på absolut minimum.Se vores sortiment af stærke, anerkendte brands

Digitalvægten er en webshop med over 10 års erfaring i at udvælge de helt rigtige vægte til vores kunder. Vi bestræber os på at opretholde et højt og pålideligt kvalitetsniveau. Derfor tilbyder vi også kun præcisionsvægte fra mærker, som vi kan stå 100% indenfor. Blandt vores sortiment af præcisionsvægte finder du brands som Jennings, My Weigh, ProScale og Adam Equipment.Har du brug for hjælp?

Så står vi klar til at hjælpe dig! Du har sikkert en lang række krav til din præcisionsvægt. Dem vil vi meget gerne indfri ─ og det er vi sikre på, at vi kan. Har du nogle uforløste spørgsmål, inden du klikker din præcisionsvægt hjem? Så kontakt på på telefon: 50 92 67 28 eller send en mail til info@digitalvaegten.dk.