Tællevægte

På Digitalvægten sælger vi vægte til et stort spektrum af branchetyper og ligeledes til privatpersoner. Du finder derfor et bredt og varieret udvalg af tællevægte med adskillige smarte funktioner, der kan være dig behjælpelig i dagligdagen. Det er ikke let at vælge den rette tællevægt. Derfor er du velkommen til at kontakte os på +45 50 92 67 28 for uforpligtende rådgivning over telefonen. Du kan også sende en mail til info@digitalvaegten.dk, hvis dette foretrækkes.

Når du bruger en tællevægt, sparer du dig selv for spildtid på manuel optælling. Den rette tællevægt vil effektivisere din hverdag, så du i stedet kan fokusere på andre vigtige opgaver. Hos Digitalvægten ønsker vi, at du kommer i gang med det samme. Derfor kan du regne med at have din nye vægt i hænderne indenfor 1-3 hverdage.

Vi har fri fragt i hele Danmark. Digitalvægten er en sikker onlineshop, og teamet har dybdegående ekspertviden inden for vægtbranchen. Vores erfaring afspejler sig i vores service, som vi konstant forsøger at forbedre. Tjek gerne vores Trustpilot, hvor vi er stolte af udelukkende at have modtaget 5-stjernede anmeldelser fra tidligere kunder.


Se vores udvalg af tællevægte herunder:

AND Tællevægt HC-3Ki (3000 x 0,5 g)
-40%
Køkkenvægt My Weigh i2500. Kapacitet: 2,5 kg Præcision: 0.5 g
-12%
Lommevægt Jennings JSR-200. Kapacitet: 200 g Præcision: 0,02 g
Tællevægt   Adam GFK.  Kapacitet: 600 kg Præcision: 50 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Vores udvalg af tællevægte

På Digitalvaegten.dk finder du et bredt udvalg af tællevægte til mange forskellige formål. Foruden at vi tilbyder fri fragt over hele landet, så kan vi også garantere lave konkurrencedygtige priser på vores tællevægte. Vi har et utal af tællevægte med forskellige designs, måleenheder og funktioner. Vi dækker både behovet for tællevægte på lageret, som butiksvægte i supermarkedet, i laboratoriet, og hvor end der ellers måtte være behov for netop denne type vægt. Læs med herunder og bliv klogere på nogle af de tællevægte, som vi tilbyder.Tællevægte til laboratorie

Skal du bruge tællevægte i forbindelse med laboratoriearbejde, så er det formentlig et krav, at vægten også fungerer som præcisionsvægt. Hos Digitalvaegten.dk forhandler vi blandt andet mærket Adam Equipment, som er anerkendt for sine vægte med præcise målefunktioner. For at øge præcisionen af måling med tællevægte, udbyder Adam Equipment blandt andet tællevægte hvor dækslet er afskærmet. Dette øger præcisionen af målingen med de følsomme vægte, som måler så præcist, at selv et vindpust kan virke forstyrrende. Ydermere kan du gemme dine målinger i disse tællevægte, således at intet data går tabt undervejs i en vigtig proces.

Se blandt andet ABL Semi-Micro Laboratorievægt fra Adam Equipment.Tællevægt til butikker og supermarkeder

I supermarkederne benyttes der også tællevægte. Eksempelvis hvis du som kunde skal afveje grønt og frugt i løsvægt. Da vil du skulle benytte en tællevægt, der foruden at kunne tælle elementer, også skulle have plads til at du kan gemme et større antal af varenumre. Sådanne tællevægte leveres blandt andet af mærket A&D, som Digitalvaegten.dk ligeledes forhandler. Denne type tællevægte bruges også i andre brancher, som eksempelvis hos en guldsmed. Her er der til tider opgaver, hvor meget små enheder i større mængder skal tælles op stykvis.

Se blandt andet AND Tællevægt HC-3Ki fra A&D.

Også mærket Jennings har lavet tællevægte, som særligt egner sig godt til de typer opgaver en smykkeforhandlere måtte have. Eksempelvis sælger vi Jennings JS-VG Gem Scale, som kan måle i 7 forskellige vejeenheder - herunder karat.Tællevægte til køkkenet og kokken

Uanset om du i husholdningen eller i forbindelse med dit arbejde har brug for en køkkenvægt, som tilmed kan tælle enheder, så er det også noget, som vi hos Digitalvaegten.dk tilbyder. Vi er blandt andet stolte forhandlere af mærket My Weigh, som producerer tællevægte til køkkenet.

Se blandt andet My Weigh i5000.Find flere specifikationer for vores tællevægte

På denne side finder du en oversigt over samtlige tællevægte, som vi hos Digitalvaegten.dk forhandler. Klikker du på en af vægtene, vil du kunne se en detaljeret produktbeskrivelse om den enkelte tællevægt. Her kan du læse mere om tællevægtens mange specifikationer såsom præcision, mulige vejeenheder og kapacitet. Ydermere vil du på disse informationssider kunne læse mere om den garanti, som vi udsteder på den enkelte tællevægt. Brugsanvisning medfølger altid vores tællevægte. Af og til medfølger disse kun på fremmedsprog, men da vil det ofte være muligt, at hente brugsanvisningen på dansk. Den vil du ligeledes kunne finde, ved at klikke på den tællevægt, som du ønsker at vide mere om.