Tællevægte

Her på Digitalvaegten.dk finder du et stort udvalg af forskellige tællevægte. En tællevægt kan være en nødvendighed i mange sammenhænge, hvor større eller mindre enheder skal tælles sammen. Ved at bruge en tællevægt undgår du at spilde lang tid på manuel optælling. En tællevægt kan dermed effektivisere din arbejdsdag, så du kan rette fokus mod andre vigtige arbejdsopgaver.

Mange virksomheder bruger eksempelvis en tællevægt i forbindelse med den årlige status, som er et lovkrav at afholde. Du har sikkert før oplevet, hvordan sådan en slavisk optælling af en butik kan trække i langdrag, hvis arbejdet udføres manuelt. Vores tællevægte har en høj præcision og nøjagtighed, hvorfor de egner sig godt til formål som eksempelvis status-optællinger.

Hos Digitalvaegten.dk tilbydes du desuden fri fragt i hele Danmark. Fra vi modtager din levering, vil der gå 1-3 hverdage før du modtager dine bestilte varer. I enkelte tilfælde kan leveringstiden variere, men da vil dette være angivet i det enkelte produkts beskrivelse.

AND Tællevægt HC-3Ki (3000 x 0,5 g)
Jennings CJ-300 (300 g  x 0.1 g)
Jennings CJ-4000 (4000 g x 0.5 g)
-13%
Jennings CJ-600 (600 g x 0.1 g)
Jennings TB500 (500 gr x 0,01 gr.)
My Weigh CTS Counting Scale  6000 (6000 gr. x 0,1 gr.)
My Weigh CTS-600 Counting Scale (600 x 0,01 gr.)
My Weigh HDCS (150 kg x  50 gr.)  (Vejeplade 356x406 mm)
My Weigh HDCS (60 kg x 20 gr.) (Vejeplade 356 x 406 mm)
My Weigh i2500 (2500 gr. x 0.5 gr.)
My Weigh i5000 (5000 gr. x 1 gr.)
My Weigh iBalance 1200 (1200 gr. x 0.1 gr.)
My Weigh iBalance 201 (200 x 0.01 g)
My Weigh iBalance 2600 (2600 x 0.1 g)
My Weigh iBalance 601 (600 gr. x 0.01 gr.)
My Weigh iBalance M01 (1000 gr. x 0.01 gr.)

Vores udvalg af tællevægte

På Digitalvaegten.dk finder du et bredt udvalg af tællevægte til mange forskellige formål. Foruden at vi tilbyder fri fragt over hele landet, så kan vi også garantere lave konkurrencedygtige priser på vores tællevægte. Vi har et utal af tællevægte med forskellige designs, måleenheder og funktioner. Vi dækker både behovet for tællevægte på lageret, i dagligvarebutikken, i laboratoriet, og hvor end der ellers måtte være behov for netop denne type vægt. Læs med herunder og bliv klogere på nogle af de tællevægte, som vi tilbyder.Tællevægte til laboratorie

Skal du bruge tællevægte i forbindelse med laboratoriearbejde, så er det formentlig et krav, at vægten også fungerer som præcisionsvægt. Hos Digitalvaegten.dk forhandler vi blandt andet mærket Adam Equipment, som er anerkendt for sine vægte med præcise målefunktioner. For at øge præcisionen af måling med tællevægte, udbyder Adam Equipment blandt andet tællevægte hvor dækslet er afskærmet. Dette øger præcisionen af målingen med de følsomme vægte, som måler så præcist, at selv et vindpust kan virke forstyrrende. Ydermere kan du gemme dine målinger i disse tællevægte, således at intet data går tabt undervejs i en vigtig proces.

Se blandt andet ABL Semi-Micro Laboratorievægt fra Adam Equipment.Tællevægt til butikker og supermarkeder

I supermarkederne benyttes der også tællevægte. Eksempelvis hvis du som kunde skal afveje grønt og frugt i løsvægt. Da vil du skulle benytte en tællevægt, der foruden at kunne tælle elementer, også skulle have plads til at du kan gemme et større antal af varenumre. Sådanne tællevægte leveres blandt andet af mærket A&D, som Digitalvaegten.dk ligeledes forhandler. Denne type tællevægte bruges også i andre brancher, som eksempelvis hos en guldsmed. Her er der til tider opgaver, hvor meget små enheder i større mængder skal tælles op stykvis.

Se blandt andet AND Tællevægt HC-3Ki fra A&D.

Også mærket Jennings har lavet tællevægte, som særligt egner sig godt til de typer opgaver en smykkeforhandlere måtte have. Eksempelvis sælger vi Jennings JS-VG Gem Scale, som kan måle i 7 forskellige vejeenheder - herunder karat.Tællevægte til køkkenet og kokken

Uanset om du i husholdningen eller i forbindelse med dit arbejde har brug for en køkkenvægt, som tilmed kan tælle enheder, så er det også noget, som vi hos Digitalvaegten.dk tilbyder. Vi er blandt andet stolte forhandlere af mærket My Weigh, som producerer tællevægte til køkkenet.

Se blandt andet My Weigh i5000.Find flere specifikationer for vores tællevægte

På denne side finder du en oversigt over samtlige tællevægte, som vi hos Digitalvaegten.dk forhandler. Klikker du på en af vægtene, vil du kunne se en detaljeret produktbeskrivelse om den enkelte tællevægt. Her kan du læse mere om tællevægtens mange specifikationer såsom præcision, mulige vejeenheder og kapacitet. Ydermere vil du på disse informationssider kunne læse mere om den garanti, som vi udsteder på den enkelte tællevægt. Brugsanvisning medfølger altid vores tællevægte. Af og til medfølger disse kun på fremmedsprog, men da vil det ofte være muligt, at hente brugsanvisningen på dansk. Den vil du ligeledes kunne finde, ved at klikke på den tællevægt, som du ønsker at vide mere om.