Kalibreringslodder

Hos Digitalvægten tilbyder vi kalibreringslodder af højeste kvalitet, som er et vigtigt tilkøb til din vægt. Alle vores vægtlodder er udelukkende præcisionslodder, hvilket sikrer, at din vægt altid vejer nøjagtigt det samme. Vi tilbyder fire forskellige typer af vægtlodder. Du kan vælge imellem vores standardlod, messinglod, forniklet messinglod og rustfri stållod.

Vi har gratis levering og returnering i hele Danmark. Du vil modtage dit nye vægtlod i løbet af 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet under det enkelte lod. Hvis ikke du finder det vægtlod, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 50 92 67 28. Vi vil dernæst bestræbe os på at anskaffe dit ønske.
 Kalibreringslod - Kapacitet 2000 gr. Standard
 Kalibreringslod - Kapacitet 300 gr. Standard
 Kalibreringssæt 241 Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 1 gr.  Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 100 gr.  Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 150 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 200 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 5 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 50 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 500 gr. Standard
Kalibreringslod - Kapacitet 5000 gr. Standard

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Stort udvalg af vægtlodder

Hos Digitalvægten er alle vores vægtlodder præcisionslodder af højeste kvalitet. I vores brede sortiment af vægtlodder, finder du lodder med kapacitet inden for intervallet 1 g til 10.000 g. Derudover sælger vi lodder af forskellige materialer, og det bør derfor være muligt at finde lige netop det lod, som du leder efter. Hvis ikke du finder det, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 50 92 67 28, eller udfylde en kontaktformular på siden under “kontakt os”. Vi bestræber os dernæst på at anskaffe det efterspurgte produkt. .

DKD-certifikat

Alle vores vægtlodder, med undtagelse af vores standardlodder, bliver leveret sammen med et DKD-certifikat. Du vil dermed altid have loddets sporbarhed korrekt dokumenteret. Da DKD-certifikatet udstedes til købende virksomhed, kan leveringstiden på lodderne, forventes at vare op til 10 hverdage.

Vægtloddets funktion

Et vægtlod benyttes til at kalibrere din vægt. Det vil sige, at loddet sørger for, at din vægt altid vejer 100 % nøjagtigt. Derved vil vægtloddet være med til at bevare din vægts funktionalitet og præcision i mange år frem. Digitalvægten anbefaler derfor et vægtlod, som et vigtigt tilkøb til din vægt.

Flere varianter

Vi tilbyder fire forskellige typer af vægtlodder, som alle har samme funktion. Den eneste forskel på lodderne er, at de er lavet af forskellige materialer. De er alle præcise, pålidelige og holdbare. I vores sortiment af vægtlodder sælger vi følgende:

  • - Standardlodder
  • - Messinglodder
  • - Forniklet messinglodder
  • - Rustfri stållodder


Alle fire varianter af kalibreringslodder opfylder kvalitetskravene og sikrer en pålidelig drift af den pågældende vægt. Vægtlodderne leveres i beskyttende etui sammen med et DKD-certifikat med undtagelse af standardlodderne.

Læs mere om det pågældende vægtlod

Under hvert enkelt vægtlod finder du en mere detaljeret produktbeskrivelse om netop det produkt, du ønsker at vide mere om. Det eneste du skal gøre er at klikke på det vægtlod, du ønsker at læse mere om. Du vil her kunne læse mere om produktets kapacitet, klasse og materiale.

Gratis forsendelse og returnering

Vi har som altid gratis levering og returnering på hele siden. Du kan forvente at modtage dit vægtlod i løbet af 1-3 hverdage. I nogle tilfælde må der tilregnes op til 10 dages levering, da der påregnes længere leveringstid på de DKD-certificeret lodder.

Står du tilbage med ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 50 92 67 28 mellem kl.11.00-17.00, eller udfylde en kontaktformular på siden under “kontakt os”.