Kuffertvægte

Står du og skal ud at rejse? Så mangler du måske en kuffertvægt - og den kan du finde her hos Digitalvægten. Vi tilbyder lækre kuffertvægte til den private bruger, men såmænd også til erhvervsbrug. Træk gerne på vores ekspertise og 10 års erfaring, og kontakt os for spørgsmål på +45 50 92 67 28.

Digitalvægten er en sikker webshop med et bredt sortiment af vægte til ethvert formål. Vi er dedikeret til at yde den bedst mulige kundeservice, hvilket afspejler sig i vores score på Trustpilot. Her har tidligere kunder givet os fantastiske anmeldelser, som du er velkommen til at kigge nærmere på. Husk at vi altid har gratis fragt, når du bestiller kuffertvægt hos Digitalvægten.


Se vores udvalg af kuffertvægte herunder:

Beskrivelse af kuffertvægtene

My Weight’s kuffertvægte er helt ideelle for geologer, arkæologer og andre, der arbejder i marken eller på vandet. Det er noget nemmere og mere bekvemt at kunne tage vægten med til det, der skal vejes og ikke omvendt. Kuffertvægtene hos Digitalvægten er af høj præcision og naturligvis med høj kapacitet. Kuffertvægtene er multifunktionelle, idet man kan tage den med til emnerne, der skal vejes. Man kan ligeledes tage vægten ud af kufferten og bruge den som en normal fragt og forsendelses vægt.

Digitalvægten.dk fører mærket My Weigh og du vil med garanti finde en kuffertvægt, som opfylder dine behov i forhold til både funktionalitet, pris og kvalitet. My Weigh kan samtidigt også veje i flere enheder, både kilo, pund, ounces og gram. Vores kuffertægte er formet som en kuffert i smart, professionelt og funktionelt design. Inden for My Weigh serien har vi to udgaver, BCS 40 og BCS 80. Begge disse versioner anbefales til industriel brug. BSC 40 kan veje op til 40 kilo, med 10 grams præcision. Har man derimod noget tungere der skal vejes kan BSC 80 veje op til 80 kilo med 20 grams præcision. Bortset fra det antal kilo de kan løfte, er kuffertvægtene ens i størrelse og vægt. Vægten har en rustfri overflade, der medfører at den egner sig til al slag brug, og har via en lang ledning tilsluttet et digital display til hurtig aflæsning.

Digitalvægten.dk fører ligeså den ultrasmarte kuffertvægt, My Weigh Verifly. Denne lille handy vægt kan anvendes nemt og ubesværligt til at veje din kuffert før afrejse. Denne lille smarte sag kan også veje i flere enheder, i kilo, stones og pund, på denne måde er du aldrig i tvivl om overvægt, hvor end din rejse har bevæget sig hen. Med en kuffertvægt har du mulighed for at veje indholdet af din taske. Dette gøres ved at hænge tasken op i vægten og når den har stabiliseret sig tænder du for den. kuffertvægten er lavet i rustfrit stål og kan tage op til 50 kilo med 10 grams præcision. Kuffertvægten: My Weigh Verifly har et solidt håndtag og en stærk strop. Du monterer simpelt stroppen på håndtaget af din kuffert eller taske, og løfter så op, hvor den samlede vægt derefter vil fremgå på det digitale display i håndtaget.

Om mærket og producenten solgt hos Digitalvaegten.dk

Alle tre kuffertvægte er af mærket My Weigh. My Weigh er kendt for den gode kvalitet og op til 30 års garanti. De beskriver sig selv som de bedste digitale vægte på jorden, og vi siger dem ikke imod. De producerer højkvalitetsvægte, til flere formål. Der ligger flere års erfaring bag deres kuffertvægte, og det har gjort det muligt at skabe en så høj kvalitet, men samtidig minimere priserne.

My Weigh’s flerårige/store erfaring er blandt andet udsprunget af, at de var de første til at introducere og producere den lette digitale vægt, bærbare vægt, touch-screen vægt og mange flere.

My Weigh er det bedst sælgende mærke inden for industrien i flere lande, fx USA, og de har kontorer placeret over hele kloden. De er også nemt tilgængelige og tilbyder kundeservice gratis online, over mail og over telefonen.

At handle hos Digitalvaegten.dk

Under kategorien kuffertvægte er en detaljeret produktbeskrivelse, der informerer om de mangeartede opgaver man kan anvende kuffertvægtene til, deres præcision og ikke mindst den garanti, der ydes samt eventuelt tilbehør. Der specificeres også, alle måleenheder kuffertvægten kan veje i og kuffertvægtens kapacitet, samt lagerstatus og mulighed for sammenligning med andre produkter.

Digitalvægten.dk har valgt at føre My Weigh kuffertvægte, da vi ønsker at tilbyde den bedste kvalitet til alle behov og brancher. Vi sætter en ære i at kunne forhandle kvalitetsprodukter som ikke sælges andre steder i Danmark, og vi har lang garanti på de fleste produkter, og livstidsgaranti på de bedste! Alle vores priser er inklusiv 25% moms, dog er priserne dagspriser, så de kan variere fra dag til dag.

Al fragt, levering og returnering, er gratis hos os, så længe det er inden for den danske grænse. Du skal også være velkommen til at afhente din kuffertvægt direkte på adressen:

Nøddelundvej 39
8850 Bjerringbro
Danmark

Hvis du har nogle spørgsmål til vores kuffertvægte, eller er i tvivl om noget, er du velkommen til at tage kontakt til os. Dette kan gøres gennem vores kontaktformular, som findes ved at klikke på “Kontakt os” her nederst på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.