Personvægte

Hos Digitalvægten vil du med stor sandsynlighed finde netop den personvægt, som du går og leder efter. Vi har personvægte med forskellige features såsom mulighed for kropsanalyse. Ligeledes har vi vægte særligt egnet til virksomheder. Vi rådgiver på baggrund af mere end 10 års erfaring i branchen, så du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål.

På Trustpilot har vi udelukkende modtaget 5-stjernede anmeldelser, hvilket vi er meget beærede over. Vi gør hvad muligt er, for at opnå høj tilfreds og højne servicen for sikker online handel. Når du bestiller din personvægt hos os, har vi desuden gratis levering på hele vores sortiment.


Se vores udvalg af personvægte herunder:

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Personvægte

Digitalvægtens udvalg af personvægte er alle højpræcisionsvægte med høj kapacitet. Personvægtene er beregnet til at veje i pund og kilo og under de enkelte produktbeskrivelser er en nærmere beskrivelse af, hvor præcise vægtene er. Mærkerne og de enkelte produkter varierer selvfølgelig i pris og det store udvalg betyder, at du med garanti kan finde en vægt, som opfylder dit behov i forhold til både funktionalitet, pris og kvalitet. Fælles for dem er, at de er alle har et smart design; nogle personvægte har en smart glasplatform og de er robuste og nemme at programmere. Hos Digitalvægten kan du med garanti finde en personvægt, der passer til lige dit hjem og dit behov. Du finder ligeledes vægte, der vil være velegnet til lægekonsultationen og fitnesscentret.

Læs om den pågældende personvægt

Under hvert enkelt produkt findes en detaljeret produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om funktionaliteten, præcisionen, garantien, tilbehør og udviklingen fra tidligere produkter. Der specificeres præcist, hvilke måleenheder vægten indeholder, og vægtens kapacitet. Tag f.eks. den geniale talende vægt fra My Weigh, der er specielt velegnet for svagtseende personer. Digitalvægten har også denne producents vægt, der kommer med vittigheder om din vægt – den perfekte julegaveidé. Eller vægtene, der ved hjælp af avanceret high-tech teknologi, analyserer kroppens fysiske tilstand.

Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at få en dansk brugsanvisning på personvægtene. Brugsanvisningerne på vægtene er lavet, så man kan komme i gang med at anvende vægtene på en hurtig og nem måde. Brugsanvisningerne på personvægtene er letforståelige og man kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere informationer. Den originale brugsanvisning på vægtene medfølger altid i pakken med vægtene. Der ydes selvfølgelig garanti på alle typer personvægte.

Mærkerne for vores personvægte

I kategorien personvægte, fører vi mærkerne My Weigh og Proscale. Begge mærker er kendt for deres gode kvalitet og lange garantier. ProScale producerer lavomkostnings, kvalitets præcisionsdigitalvægte. I årenes løb har ProScale opbygget et ry for at tilbyde en fremragende værdi for den prisbevidste kunde. ProScales motto er ”Weigh More For Less”. My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har ry for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti. Der er fri fragt og retur på personvægte i hele Danmark, ligesom der er på alle andre produkter vi sælger.

Vælg den rette personvægt

Før at du kan finde den rette personvægt, bør du gøre op med dig selv, hvilke faktorer der er vigtige for dig ved en vejning. Du bør gøre op med dig selv hvilken måleenhed du ønsker at veje dig i, om prisen har en betydning, hvorvidt du skal bruge den i dit daglige arbejde og om designet er vigtigt for dig. Yderligere hvis du eksempelvis har dårligt syn, bør du overveje om du skal have en talende personvægt og hvis du ønsker en mere præcis vejning, skal du kigge på en personvægt der kan udregne ideal ifht. til din BMI og som kan analysere kroppens fysiske tilstand.

Hos os går du aldrig på kompromis med kvaliteten, og du er altid sikret en personvægt med høj kapacitet og præcision. Hvad angår prisen variere denne, alt efter hvilke funktioner og hvilket design du ønsker. Der er noget til enhver pengepung og priserne går fra 200-2000 kr, hvori at fragten er gratis. Yderligere har vi personvægte til både personligt brug og erhvervsmæssig anvendelse såsom i lægekonsultationen, fitnesscentret osv. Hvad angår designet er vores sortiment også bredt. Vi tilbyder personvægte i flere typer design, i flere forskellige materialer.

Når du vejer dig på en personvægt

Hvis du skal bruge personvægten til personligt brug, og til at have fokus på din egen vægt, er det ideelt at have de samme betingelser hver gang du vejer dig. For at du kan opnå en faste rammer når du vejer dig, skal du være konsekvent. For at du kan foretage en konsekvent afvejning, bør man gøre følgende:

  • Beslut dig for, om du vejer dig med eller uden tøj på - og gør det samme hver gang. Dermed undgår du udsving, hvis du en dag vejer dig med tøj, og en anden gør det uden.

  • Vej dig som minimum hver 14. dag, da dette giver et godt overblik over, hvor du er i din proces i forhold til at tage på eller tabe dig. Man behøver ikke veje sig hver dag, for at få et retvisende billede.

  • Overvej hvad tid på dagen, du har bedst til til at veje dig. Herefter vejer du dig altid på samme tidspunkt på dagen, da du kan veje et kilo mere om aftenen end morgenen, hvilket ikke giver et retmæssigt billede.