Tanita-vægte

Vi er stolte forhandlere af det førende japanske mærke Tanita. Særligt i fitnessbranchen vil du ofte støde på Tanita-vægte, da det absolut er i denne boldgade, at Tanita udmærker sig som eksperter. Disse elitære vægte forhandles både til privat og erhverv. Vi forhandler både Tanitas alment kendte digitalvægte med kropsanalyse, samt andet professionelt fitnessudstyr såsom skridttællere. Ønsker du at vide mere om andres erfaring med Digitalvægten? Så læs hvad tidligere kunder siger om os på Trustpilot. Vi er stolte af, gang på gang, at modtage 5-stjernede anmeldelser fra vores kunder. Har du brug for vores ekspertise, er du velkommen til at ringe til os på 50 92 67 28.

Se også: Fitnessvægte - Badevægte - Gulvvægte

Kropsanalysevægt Tanita DC360  med integreret printer. Kapacitet: 270 kg Præcision: 100 g
Kropsanalysevægt Tanita RD 545. Kapacitet: 200 kg Præcision: 50 g
Printruller til Tanita display printer. Pakke med 5 ruller
Tanita, aktivitetsmonitor

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj

Tanita-vægte har helbredet som mærkesag

Tanita-vægte leveres med overlegen teknologi. Sådan har det været de sidste knap 65 år, hvilket er grunden til, at så mange japanere har åbnet deres hjem for dette mærke. Ofte vil du finde Tanita-vægte i soveværelset eller på badeværelset. Men dag i dag producerer mærket faktisk primært fitnessvægte. Menneskers helbred er på mange måder blevet Tanitas mærkesag.

I år 1992 udgav japanske Tanita deres første krops-sammensætnings-analysator. Altså en vægt, som kan analysere og oplyse om kroppens sammensætning af eksempelvis fedt- og muskelmasse. Arbejdet med denne Tanita-vægt blev sat i værks på baggrund af medicinsk forskning som beviser, at overskydende fedt kan forbindes med hjertesygdomme, diabetes og visse kropsformer. Fedtprocent kan vi ikke se med det blotte øje, og det kan ikke regnes ud med den meget udbredte BMI. Derfor er Tanita-vægte ideelle for dig, der uanset din synlige størrelse, gerne vil holde trit med sundheden.

Mange specifikationer ved Tanita-vægte

Tanita har en tydelig rød tråd kørende gennem sit produktportefølje, men brandet udvikler også tilbehør sine vægte. De helt klassiske Tanita-vægte minder en del om de badevægte, som vi kender fra eget hjem. Tanita-vægten afspejler dog menneskets helbred ud fra flere parametre end blot vægt. De kan ligeledes fortælle om fedtprocent, knogle- og muskelmasse, din fysiske alder og meget mere. De klassiske Tanita-vægte fås i forskellige varianter. Den avancerede Tanita BC 545N kan eksempelvis fortælle dig, hvor stor en fedtmængde, der sidder omkring dine organer, samt din kropsvæske-procent.

Analyser forskellige kropsdele med Tanita-vægte

Ønsker du en Tanita-vægt, som ud over at analysere din krop som helhed, også kan analysere specifikke kropsdele, som f.eks. ben, arme og mave, så skal du vælge Tanita BC 601. Her sidder displayet desuden på et håndtag, således at vægten kan aflæses i øjenhøjde, mens du står på den. Foruden de klassiske præcisionsvægte, udvikler Tanita også andre produkter, der værner om menneskets helbred. Blandt andet kan du hos Digitalvægten finde Tanitas skridttællere. Til en konkurrencedygtig pris får du en makker i hverdagen, som holder dig oppe på, om du får bevæget dig nok i hverdagen.

Kvalitetscertifikat på Tanita-vægte

Når vi hos Digitalvægten anerkender Tanita-vægte som præcisionsvægte i høj kvalitet, så er vi ikke alene om den antagelse. Ligesom My Weigh - et andet brand som Digitalvægten forhandler - så har Tanita gjort sig fortjent til en ISO 9001 certificering. Derudover har brandet en CE mærkning og er desuden medlem af JQA, som er en japansk kvalitetsforening. De mange anerkendelser og certifikater har også gjort det muligt for Tanita at indtræde i forskellige brancher. Fagpersoner som læger, klinikere, fitness- og sundhedseksperter har taget Tanita-vægten til sig, som et vigtigt redskab i deres arbejde. Analysedataen kan overføres direkte til en computer, som også hurtigt og nemt kan printe resultaterne ud, så klienten eventuelt kan få sine tal med hjem.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette Tanita-vægt?

Har du brug for rådgivning, inden du anskaffer dig en vægt fra Tanita? Så tag endelig kontakt til os. Du kan enten ringe til os på 50 92 67 28 eller skrive til os på info@digitalvaegten.dk. Vi lader dig gerne trække på den ekspertise, som vi har opbygget efter +10 år i vægtbranchen. Hos os handler du altid 100% sikkert. Vi tilbyder dig en lang række af betalingsmuligheder, så du kan købe Tanita på den måde, du synes er nemmest og tryggest.

Vores service til dig

  • Garanti: Digitalvægten yder garanti på alle vægte – også Tanita-vægtene.
  • Fri fragt og returnering: Ved køb af Tanita-vægte hos Digitalvægten er altid du sikret gratis fragt og returnering.
  • Letforståelige brugsanvisninger: Brugsanvisningerne på Tanita-vægtene er lavet, så man hurtigt og nemt kan komme i gang med at anvende vægtene. Hvis den medfølgende brugsanvisning ikke er på dansk, så tilbyder vi en service, hvor du har mulighed for at downloade en dansk version online.
  • Detaljerede produktbeskrivelser: Til alle vores vægte finder du altid en detaljeret produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om funktionalitet, præcision, kapacitet m.m.
  • Kvalitetsprodukter: Hos Digitalvægten håndplukker vi de førende brands i branchen. Alle er de valgt ud fra strenge kriterier, så vi kan opretholde og forhøje den kvalitet, som vi ønsker at repræsentere og tilbyde dig som kunde.