Badevægte

Her hos Digitalvægten fører vi et stort udvalg af Beurer personvægte og badevægte. Vi tilbyder modeller med basisfunktioner kombineret med mere avancererede funktioner, der kan analysere kroppens sammensætning. Med den rette Beurer badevægt kan du finde frem til et estimat på din fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse og meget mere. Vil du i gang med et træningsforløb og/eller vægttabsforløb? Så kan disse informationer være guld værd! Læs mere nederst på siden.
Kropsanalysevægt  Beurer BF950S. Kapacitet: 180 kg Præcision: 100 g
Kropsanalysevægt Beurer BG 17.  Kapacitet: 150 kg Præcision: 100 g
-15%
Kropsanalysevægt Beurer BG 51 XXL. Kapacitet:  200 kg
-18%
Kropsanalysevægt. Beurer BF180. Kapacitet: 180 kg Præcision: 100 g
-20%
Kropsanalysevægt. Beurer BF220. Kapacitet: 180 kg Præcision: 100 g
Kropsanalysevægt. Beurer BF400S.  Kapacitet: 200 kg Præcision:100 g
Kropsanalysevægt. Beurer BF410H. Kapacitet: 200 kg Præcision: 100 g
Kropsanalysevægt. Beurer BF410S. Kapacitet: 200 kg Præcision: 100 g
Kropsanalysevægt. Beurer BF600H. Kapacitet: 180 kg Præcision: 100 g
Kropsanalysevægt. Beurer BF700. Kapacitet: 180 kg Præcision: 100 g
-12%
Kropsanalysevægt. Beurer BF720. Kapacitet: 180 kg Præcision: 100 g
Kropsanalysevægt. Beurer BG13. Kapacitet: 150 kg Præcision: 100 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Beurer badevægte – et redskab til fremgang

I forbindelse med et træningsforløb kan det være en stor hjælp at få diverse informationer om sin krop fra en Beurer badevægt. En måling i starten og efterfølgende senere i forløbet kan give mere end blot en datamæssig vinkel på fremskridtet, men også give dét motivationsboost, som kan være med til at holde den gode stil. Beurer badevægte med lidt mere avancerede funktioner (estimat af muskelmasse, fedtprocent m.m.) vil her være et oplagt alternativ til den traditionelle, analoge personvægt.


Det er elektroder i Beurer badevægten, der analyserer din krop igennem dine fødder og/eller hænder – en teknologi, som er modnet betragteligt gennem de seneste år. Derfor kan du opnå en højere grad af præcision i dine målinger. Da kropsanalysevægtene er digitale, får du informationerne serveret på et smart og intuitivt display. Derefter kan du notere dem og bruge dem aktivt i planlægningen af et træningsforløb, eller hvis du blot vil have et redskab til at vedligeholde din krop, som den er.

Vælg en moderne personvægt med kropsanalyse fra Beurer

For os her hos Digitalvægten er det afgørende at kunne tilbyde dig de nyeste produkter – og vi er meget nøjsomme med at føre de bedste kropsanalysevægte. Derfor kan du finde budgetvenlige Beurer personvægte, som stadig har stor kapacitet og måler med skarp præcision. I den anden ende finder du dog også avancerede Beurer badevægte, der viser segmenterede værdier. Altså kan du få et estimat af fedtprocenten for din ene arm, dit ene ben og så videre. I vores udvalg af Beurer badevægte er der helt utvivlsomt en kropsanalysevægt, der kan opfylde dine behov. En stor fordel ved mærket er, at du nemt kan tracke dine fremskridt med Beurer HealthManager-appen på din smartphone.


Tag et kig på vores udvalg, og drag endelig fordel af, at du får gratis levering ved køb af vores vægte. Har du spørgsmål, må du endelig tage fat i os!