Industrivægte

Når man skal vælge en industrivægt, er det vigtigt, det er præcis den vægt, der matcher formålet. Der findes flere hundrede industrivægte - og ofte kun få der matcher et givent formål. Derfor har vi specialiseret os i vægte, så vi kan yde den rådgivning, der gør, at du får den helt rigtige vægt. Ønsker du rådgivningen inden køb af industrivægt? Så ring på 50 92 67 28.

Se også: Laboratorievægte - Gulvvægte - Pakkevægte - Tællevægte - Detailvægte

-23%
Bordvægt My Weigh Ultra Ship 55. Kapacitet: 25 kg Præcision: 2 g
Gulvvægt Adam AGF. Kapacitet: 600 kg Præcision: 0,02 kg
Baby/småbørn Adam MTB. Kapacitet 20 kg Præcision: 5 g
Tællevægt  Adam GFK. Kapacitet: 600 kg Præcision: 50 g
-45%
Avery-Berkel FX50 (15 kg x 5 g)
-12%
Bagevægt My Weigh KD-8000. Kapacitet: 8 kg Præcision: 1 g
-12%
Bagevægt My Weigh KD-7000. Kapacitet: 7 kg Præcision: 1 g
Adam AVT.anti-vibrationsbord

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Industrivægte til forskellige behov

Der findes mange forskellige typer af industrivægte og i et utal af smarte designs, til at opfylde de fleste vejeopgaver. Digitalvægtens udvalg af industrivægte er stort og varieret, og vi forhandler simple vægte såvel som vægte med mange funktioner.

Vi forhandler bl.a. følgende typer af industrivægte:

Butiksvægte

Vi har et stort udvalg af butiksvægte. Denne type vægte kan bruges i supermarkeder, grønthandlere, slikbutikker og så videre. Butiksvægte er velegnede til vejning af for eksempel frugt, grøntsager eller andre dagligvarer. Vores butiksvægte vejer præcist og er i stand til at printe etiketter, som kan sættes på de løst købte varer.

Tællevægte

Vi forhandler et bredt udvalg af tællevægte til butik samt lager og fabrikshaller. Tællevægte har den særlige egenskab at de kan måle antallet af enheder i en større mængde. Derfor er tællevægte værdifulde for eksempel på et lager, hvor der skal vejes og optælles inventar. Hos Digitalvægten fås tællevægte i forskellige design og prislejer.

Præcisionsvægte

Vi forhandler et bredt udvalg af præcisionsvægte, som er velegnede til opmåling af meget små genstande. Præcisionsvægte kan for eksempel bruges i forbindelse med arbejde på laboratorier, eller andre steder hvor det er nødvendigt at kunne veje små genstande præcist. Præcisionsvægte kan veje genstande på helt ned til 0,01 gram.

Transportable vægte

Transportable vægte er særligt velegnet for folk, der arbejder ”i marken” - eksempelvis arkæologer. Hos Digitalvægten kan findes et bredt udvalg af præcise vægte, som er nemme at håndtere og transportere.

Industrivægte

Hos Digitalvægten forhandler vi vægte, som er ekstra robuste og kan veje større pakker, samt vægte hvor det er muligt at afmontere displayet for en nemmere aflæsning af vægten. Denne type vægt er velegnet til industriel brug, hvor der er brug for at veje meget store genstande.

Fælles for industrivægtene er, at de har bagbelyste og letlæselige LCD-displays samt er nemme at betjene. Platformene på vægtene er i rustfrit stål og vægtene er robuste og slidstærke. Flere af vægtene kan også tilsluttes en PC, og til dem medfølger RS232 port kabel og software.

Vores service til dig

 • Detaljerede produktbeskrivelser:

  På vores side finder du altid en detaljeret produktbeskrivelse af de enkelte industrivægte som bl.a. indeholder informationer om målepræcision, kapacitet og vægtens funktioner og features.

 • Garanti:

  Der ydes selvfølgelig garanti på alle typer af industrivægte.

 • Fri fragt og returnering:

  Vi tilbyder fri fragt og returnering, når du køber en en af vores industrivægte eller andre af vores produkter.

 • Letforståelige brugsanvisninger:

  Brugsanvisningerne på vægtene er lavet, så man hurtigt og nemt kan komme i gang med at anvende vægtene. Hvis den medfølgende brugsanvisning ikke er på dansk, så tilbyder vi en service, hvor du har mulighed for at downloade en dansk version.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål til vores industrivægte eller andre af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du har også mulighed for at kontakte os på tlf: 50 92 67 28, i tidsrummet 11-17.