Op til 50kg

Når du står overfor en opgave, som involverer afvejning, er det vigtigt at afgøre hvor højt et vejeinterval, vægten skal kunne bære. Vælger du en vægt med et vejeinterval på op til 50 kg. har du hermed en vægt der kan bære byrden ved langt de fleste typer af opgaver.

En vægt med et vejeinterval på op til 50 kg. bruges eksempelvis ofte i shippingbranchen. Her skal forsendelsen gerne vejes i enkelte elementer, så man er sikker på at laste containerne rigtigt. Ligeledes bruges vægte med et vejeinterval på op til 50 kg. i fiskeribranchen, hvor fiskenes vægt kan være ekstremt svingende afhængigt af race.

Et sidste eksempel på brugen af vægte i denne kaliber, er transportable vægte, som skal kunne veje små til mellemstore genstande. Som geolog, arkæolog eller tekniker, vil du formentlig stifte bekendtskab med vægte som disse.

Se gerne vores kategorier og læs eksempelvis mere om shippingvægte.

Har du yderligere spørgsmål til vægte med vejeinterval op til 50 kg., så er du velkommen til at sende en mail til info@digitalvaegten.dk. Således kan vi give dig den bedst mulige rådgivning, når du skal bestille et nyt vejeinstrument hjem. Vi tilbyder desuden fri fragt til hele Danmark og levering indenfor 1-3 hverdage.


-11%
Bordvægt My Weigh Ultraship R1-60.  Kapacitet: 27 kg Præcision: 5 g
-43%
My Weigh Every Weigh. Kapacitet: 40 kg Præcision: 20 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj