Shipping vægte

Hvis du eller din virksomhed er på jagt efter en shippingvægt, så er Digitalvægten det helt rette sted at gå til. Her finder du forskellige typer af shippingvægte, som egner sig fantastisk til brug på fabrikker, lagre, butikker og meget mere. Vi forhandler og rådgiver om vægte til både private og virksomheder.

Det er sikkert og nemt at handle shippingvægte gennem Digitalvægten. Vi yder desuden fri fragt til hele landet og vi leverer indenfor 1-3 hverdage gældende for langt størstedelen af vores sortiment. Du er velkommen til at tjekke vores Trustpilot, hvor vi udelukkende har modtaget 5-stjernede anmeldelser fra tidligere kunder.


Se vores udvalg af shipping vægte herunder:

-8%
Gulvvægt Adam AFK  (75 kg. x 5 gr.) Vejeplade (400 x 500 mm)
Kontorvægt My Weigh Ultra Ship U-2 (27kg x 2 g)
-16%
Pakkevægt Adam CPWplusL. Vejeplade (900x600 mm). Varianter: 35kgx10g, 75kgx20g, 150kgx50g, 200kgx50gr, 300kgx100g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Shippingvægte

Shippingvægtene er designet til at kunne veje store pakker uden besvær og nogle af dem kan veje op til 330 kr. med 100 gr. præcision. De har et praktisk aftageligt display med lang ledning; man kan derved sætte displayet på et separat bord eller evt. hænge det på væggen og dette gør, at selvom man stiller store pakker eller emner på vejeplatformen, kan man stadig aflæse det bagbelyste display.

Nogle af shippingvægtene har skridsikker vejeplatforme og indstillelige ben. De er nemme at programmere og betjene og de er alle designet til at være yderst praktiske og funktionelle.

Shippingvægtene har RS-232 port og medfølgende computer software til nem tilslutning til PC.

Læs om den enkelte shippingvægt

Der findes en detaljeret produktbeskrivelse under hver enkelt shippingvægt. Produktbeskrivelsen indeholder detaljeret information om vægtenes funktionalitet, hvor præcist de vejer, garantien der ydes og evt. tilbehør. Produktbeskrivelsen specificerer præcist, hvilke måleenheder shippingvægtene indeholder, og hvilken kapacitet og vejeenheder de kan håndtere. Der medfølger naturligvis letforståelig brugsanvisning.

Mærkerne for shippingvægte hos Digitalvaegten.dk

I kategorien shippingvægte fører Digitalvaegten.dk mærkerne Jennings og My Weigh. Begge mærker er kendt for deres gode kvalitet og lange garantier.
Jennings specialiserer sig i mindre digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg inden for lavprisprodukter.

My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har rygte for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti. Du får fri fragt og retur på alle vores shippingvægte og andre produkter, så længe leveringen er inden for den danske grænse.