Kontorvægt My Weigh Ultra Ship U-2 (27kg x 2 g)

Lagerstatus: På lager

768,00 kr

Produktbeskrivelse

Kontorvægt My Weigh Ultra Ship U-2 (27kg x 2 g)

My Weigh UltraShip-U2 er det ypperste du kan få inden for industri- og kontorvægte. Den har to 6" store hi-res LCD displays med en flot lyseblåt oplyst baggrunddisplay med tekst på hele to linjer på en gang.

Dette er rigtig dejligt at have i nutidens moderne "er-det-i-kilo-eller-er-det-i-pund"-verden. Du kan placere en kasse på vægtskålen og få vægten i både kilogram OG i pund (eller pund og ounces, gram og kilogram osv.) på samme tid!

Dette er super brugbart, når man skal sammenligne fragtomkostninger fra forskellige virksomheder, idet nogle tilbud er udregnet i pund og andre i kilogram.

U2-vægten vil spare dig både tid og penge. Den er udviklet på MyWeigh's tyske hovedkontor med henblik på at være meget intuitiv og let at bruge. Derfor indeholder den mange features, der sparer dig tid på dine opgaver.

I praksis har vi erfaret, at denne vægt sparer os RIGTIG meget tid, specielt når der skal sendes varer udenlands. Den tid du sparer på ikke at skulle konvertere vægtmål frem og tilbage vil helt sikkert bekræfte dig i, at dette er det rigtige valg for dig.

U2 vægten er indbegrebet af vægtteknologi. Når først du har brugt den vil du undre dig over, hvad du tidligere har gjort uden.

(Vejeplade 200 x 180 mm)

Anbefales som industrivægt.


KLIK HER for dansk brugsanvisning