Præcision My Weigh iBalance 211. Kapacitet: 210 g Præcision: 0,001 g

Lagerstatus: På lager

3.878,00 kr

Produktbeskrivelse

Præcision My Weigh iBalance 211. Kapacitet: 210 g Præcision: 0,001 g

My Weigh iBalance-serien har altid været en meget benyttet og anerkendt præcisionsvægt til en række forskellige formål på skoler, laboratorier, kontorer, hos professionelle etc.

Den nye iBalance i211 er ingen undtagelse og tilbyder en række nye features – en af dem er muligheden for at måle helt ned til 0,001 grams præcision. Dette gør i211 den mest præcise iBalance-vægt og en af de bedste vægte til ultra-præcise målinger.

Mange mennesker har rost iBalance-serien for dens præcision og mange funktioner. Serien specialiserer sig i ultra-præcise målinger og holdbarhed. 30-års garantien er bare prikken over i’et.

På denne nye vægt finder du forbedrede håndtag til vind-coveret, 100 grams medfølgende kalibreringslod, samt medfølgende beskyttende cover og en RS-232 port til brug med PC'er.

Vægten måler i seks forskellige mål – gram, ounces, troy ounces, pennyweight, pund og karat og indeholder intet mindre end 210.000 sensorer!

Som ved alle andre iBalance-vægte får du stadig justérbare gummifødder, indbygget waterpass, strøm via 6 AA batterier eller den medfølgende strømforsyning. Læg hertil en platform i rustfrit stål, en enhedstæller-funktion og et stort LCD-display.

Anbefales som industrivægt.


KLIK HER for dansk brugsanvisning