Scantemp

Digitalvægten har et bredt udvalg af infrarøde højpræcisionstermometre fra ScanTemp, som vi leverer fragtfrit indenfor blot 1-3 hverdage. ScanTemp anvender non-teknologi for at måle materialer tæt på såvel som på afstand. De infrarøde termometre anvendes til at måle overfladetemperaturen på emner, der eksempelvis er uden for rækkevidde, for varme til at røre ved, på ujævne overflader etc. Se vores udvalg her:
Scantemp 898 - infrarødt termometer med fugtsensor

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


ScanTemp infrarøde termometre

De kompakte infrarøde termometre fra ScanTemp er nemme og logiske at betjene: man sigter blot på emnet, trykker på termometres aftrækker og aflæser resultatet I displayet. ScanTemp termometrene er berøringsfrie, dvs. den avancerede præcisionsglaslinse aflæser overfladetemperaturen af emnet man sigter på.

Termometrene kan anvendes af professionelle på byggepladser, i fabrikker og hos håndværkere såvel som i hjemmet.

Læs om ScanTemp infrarøde termometre

Under hver enkelt ScanTemp infrarøde termometer findes der en detaljeret produktbeskrivelse. Produktbeskrivelserne indeholder udførlig information om termometrenes funktionalitet, materialerne de kan anvendes på og hvor præcist de måler. Der informeres naturligvis også om garantien der ydes og evt. tilbehør og der medfølger naturligvis letforståelig brugsanvisning.

Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at få en dansk brugsanvisning på ScanTemps infrarøde termometrene. De danske brugsanvisninger på termometrene er lavet, så man kan komme i gang med at anvende dem på en hurtig og nem måde. Brugsanvisningerne er letforståelige og man kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere uddybende informationer. Vi har fri fragt og retur i Danmark på alle produkter, såvel også fra ScanTemp.