Tanita, aktivitetsmonitor

Lagerstatus: På lager

498,00 kr

Produktbeskrivelse

Tanita, aktivitetsmonitor

Tanita AM-120 skridttæller bruger den nyeste Triaxial teknologi til at lave nøjagtige målinger og registreringer af din daglige aktivitet. Den banebrydende teknologi måler og registrerer distance, trin, kalorietæller og aktivitetstid meget nøjagtigt. Aktivitetsmonitorer kan også bruges af både seriøse sportsudøvere, almindelige motionister eller bare til at måle dagens aktivitet på arbejdet. Aktivitetsmonitoren har en mere avanceret teknik og kan give mere præcis data omkring distance dækket, energiforbrug, aktivitetstid mm.

Den indbyggede acceleratorteknologi er interessant – den anvender den nyeste forskning for at give detaljerede oplysninger om energiforbrug (forbrænding), eller METS, en måling af træningsintensitet, for at give præcise og pålidelige tilbagemeldinger om dit kaloriebehov og det samlede energiforbrug. Denne udførlige information kan anvendes sammen med en afbalanceret ernæringsplan.

Aktivitetssensoren/skridttælleren er praktisk og kan bæres diskret i en skjorte, bukselomme eller transporteres i en håndtaske uden at dens nøjagtighed bliver påvirket.

Funktioner:

- Skridttæller
- Afstandsberegner
- Tid/Ur
- Aktivitet timer
- Samlede energiforbrug (kcal)
- Basal Metabolic Rate
- Aktivitet-relaterede energiforbrug (AEE) (kcal)
- METS
- 24-timers grafvisning
- 7 dages hukommelse
- 1 stk. CR2032 batteri medfølger