Lommevægt Jennings JSR-600 (600 gr. x 0,1 gr.) (Vejeplade 73 x 58 mm)

Lagerstatus: På lager

358,00 kr

Produktbeskrivelse

Lommevægt Jennings JSR-600 (600 gr. x 0,1 gr.) (Vejeplade 73 x 58 mm)

Denne smarte lommevægt er perfekt til de små, hurtige vejeopgaver.

Funktioner:

Strømforsyning: 2 AAA batterier medfølger
Display: LCD
Tara: Ja
Dæksel: Aftageligt
Kalibrering: Ja
Tællefunktion: Ja
Vejepladens størrelse: 73 x 58 mm
Vejeenheder: Gram, ounces, grains, karat, troy ounces, pennyweight

Display og vejeplatform

Jennings JSR-600 lommevægt er meget anvendelig til et utal af små vejeopgaver. Vejeplatformen er i rustfrit stål, der er nemt at rengøre og LCD-displayet har rød bagbelysning og tallene er derfor nemme at aflæse.

WeighMeterTM

Jennings har designet denne lommetællevægt med WeighMeterTM teknologi. Dette betyder, at vægten giver besked, hvis man nærmer sig dens maksimum vægtkapacitet. Herved undgår man at beskadige eller måske sågar ødelægge vægten, hvis man kommer for meget vægt på vejeplatformen.

VibraKillR

Den medfølgende VibraKillR pude lægges under vægten og hermed undgår man at rystelser fra f.eks. køleskab, vaskemaskine etc. forstyrrer vejningen.

Tællefunktion

For at bruge vægtens tællefunktion, sætter man blot et vist antal emner på vejepladen. Herved ved vægten, hvor meget hvert enkelt emne vejer og tællefunktionen er aktiveret. Hurtigt og nemt!

Beskyttelsesdæksel

Vægten har et beskyttelsesdæksel, der udover at beskytte vægten er aftageligt og kan dermed anvendes som ekstra vejeplatform. Dækslet har en kant, så emnerne ikke ruller af.

Kalibrering

Tællevægten er kalibreret fra fabrikken, men skulle det blive nødvendigt at kalibrere den, kan et 500 grams kalibreringslod tilkøbes på denne hjemmeside. Man finder kalibreringsinstruktion i brugsanvisningen.

Tara

Vægtens tarafunktion er supernem og logisk at bruge: man trykker på Tare-knappen forrest på vægten for at nulstille. Derefter kan man tilføje mere vægt og displayet viser kun vægten af det tilføjede emne.

Automatisk slukfunktion

Vægten slukker automatisk efter et stykke tids inaktivitet – derved sparer man batterier og penge!

20 års garanti