Tanita-vægte

Den japanske producent Tanita er en af verdens førende i elektroniske præcisionsvægte, som især er gode til erhverv i form af kursteder, svømmehaller, motionscentre, lægekonsultationer og lignende. Hos Digitalvægten leverer vi din nye Tanita vægt fragtfrit indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet fremgår af produktbeskrivelsen.

Printruller til Tanita display printer
TANITA BC 543 Kropsanalysevægt - Kapacitet 150 kg
TANITA BC 545N Kropsanalysevægt - Kapacitet 150 kg
TANITA BC 587 Kropsanalysevægt - Kapacitet 200 kg
TANITA BC 601 Kropsanalysevægt - Kapacitet 150 kg
Tanita DC360K Rullekuffert til kropsanalysevægt DC 360
Tanita PD637 skridt- & kalorietæller.
TANITA, aktivitetsmonitor

Tanita-vægte

Digitalvægten er forhandler af det anerkendte mærke Tanita, som udvikler kropsanalysevægte. Tanita er førende inden for kropsanalysevægte, og udviklede verdens første kropsanalysevægt samt senere hen den første vægt- og kropsfedtmonitor til hjemmebrug. Vægtene er avancerede og ideelle til at holde øje med kroppens vægt og sundhedstilstand.


Kan du ikke finde den model du søger, så er du meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at skaffe den model du søger.

Tanitas funktioner

Tanita DC360, med indbygget printer, gør det muligt at se det totale kropsmål eller at opstille segmenterede mål. Du kan bl.a. måle kropsfedt (%), muskelmasse (kg), metabolsk alder, og meget andet.


Alt i alt giver denne model nok information til en grundig konsultation, rapportering eller til at sætte sig nye mål fremadrettet. Derfor er Tanita især velegnet til klinikker, hospitaler, lægekonsultationer, svømmehaller, fitnesscentre og lignende steder, hvor folk ønsker at at tabe sig.


Analysedataen kan overføres direkte til en computer, som også hurtigt og nemt kan printe resultaterne ud, så klienten eventuelt kan få sine tal med hjem.


Vores service til dig

  • Garanti: Digitalvægten yder garanti på alle vægte - også Tanita vægtene.

  • Fri fragt og returnering: Ved køb af vægte hos Digitalvægten er altid du sikret gratis fragt og returnering.

  • Letforståelige brugsanvisninger: Brugsanvisningerne på vægtene er lavet, så man hurtigt og nemt kan komme i gang med at anvende vægtene. Hvis den medfølgende brugsanvisning ikke er på dansk, så tilbyder vi en service, hvor du har mulighed for at downloade en dansk version.

  • Detaljerede produktbeskrivelser: Til alle vores vægte finder du altid en detaljeret produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om funktionalitet, præcision, kapacitet m.m..

Kontakt os

Vil du høre mere om vores vægte, så er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 50 92 67 28, i tidsrummet 11-17. Du kan også bruge vores kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt.