Juvelervægte

Digitalvægten fører et stort udvalg af smarte juvelervægte. Som navnet antyder, er disse vægte yderst præcise, og de kan veje helt ned til en præcision på 0.002 gr. Derfor vil enhver guldsmed og juveler formentlig kunne finde en juvelervægt hos Digitalvægten, der kan lette de daglige arbejdsopgaver. Du er velkommen til at give os et kald for videre rådgivning inden køb.

Det er sikkert og nemt at handle gennem Digitalvægten, som tilbyder flere forskellige betalingsmuligheder. Tilmed skal din juvelervægte ikke koste dig mere, end den pris du ser ved varen, da vi yder gratis fragt. Vores mange års erfaring og deraf ekspertise i vægtbranchen afspejler sig i vores service. Det har resulteret i udelukkende 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, hvilket vi naturligvis er meget stolte af.


Se vores udvalg af juvelervægte herunder:

My Weigh AccuGem 2 (2 x 0.05 g)
-23%
My Weigh AccuGem 4 (4 x 0.05 g)
My Weigh AccuGem 7 (7 x 0.05 g)
-36%
My Weigh PalmScale 5.0 (chrome) (200 x 0.1 gr.) (Vejeplade 7 x 7 cm.)
-36%
My Weigh PalmScale 5.0 (Disco) (200 x 0.1 gr.) (Vejeplade 7 x 7 cm.)
-36%
My Weigh PalmScale 5.0 (Flame) (200 x 0.1 gr.) (Vejeplade 7 x 7 cm.)
-36%
My Weigh PalmScale 5.0 (GTS red) (200 x 0.1 gr.) (Vejeplade 7 x 7 cm.)

Læs om den pågældende juvelérvægt

Under hver enkelt vægt findes en detaljeret produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om funktionaliteten, præcisionen, garantien, tilbehør og eventuelt udviklingen fra tidligere produkter. Produktbeskrivelsen specificerer præcist, hvilke måleenheder juvelérvægtene indeholder, og hvilken kapacitet de kan håndtere. Der medfølger naturligvis letforståelig brugsanvisning.

Mærkerne for juvelérvægte hos Digitalvaegten.dk

I kategorien juvelérvægte fører Digitalvaegten.dk mærkerne Jennings, My Weigh og Proscale. Alle tre mærker er kendt for deres gode kvalitet og lange garantier.

Jennings specialiserer sig i mindre digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg inden for lavprisprodukter. Vægtene er specielt velegnede og populære til brug i hjemmet, i firmaet og hos detailhandlere og guldsmeden.

My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har rygte for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti.

ProScale producerer digitalvægte til yderst konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og høj præcision. I årenes løb har ProScale opbygget et ry for at tilbyde en fremragende værdi for den prisbevidste kunde. ProScales motto er ”Weigh More For Less”. Når du køber juvelérvægte her på siden, får du gratis fragt og retur i hele Danmark, ligesom på alle vores andre produkter