Juvelervægte

Digitalvaegten.dk fører et stort udvalg af juvelérvægte, som vi leverer fragtfrit i Danmark, indenfor 1-3 hverdage. Som navnet juvelérvægt antyder, er disse små vægte yderst præcise og kan veje helt ned til 0,002 gr. ideelt til at veje smykker og ædelstene. Vores udvalg sikrer, at der er en vægt til ethvert formål, og enhver guldsmed og juvelér kan finde en vægt, der er perfekt til deres arbejde. Juvelérvægtene kan naturligvis også anvendes derhjemme i privaten. Hver eneste vægt er kompakt, praktisk, nem at programmere og alle har bagbelyste displays. De fleste er udstyret med et beskyttelsesdæksel.
My Weigh AccuGem 2 (2 x 0.05 g)
-23%
My Weigh AccuGem 4 (4 x 0.05 g)
My Weigh AccuGem 7 (7 x 0.05 g)
-9%
My Weigh Gempro 250 Diamond Scale (50 x 0,001 gr.) (Vejeplade Ø 70 mm)
-36%
My Weigh PalmScale 5.0 (chrome) (200 x 0.1 gr.) (Vejeplade 7 x 7 cm.)
-36%
My Weigh PalmScale 5.0 (Disco) (200 x 0.1 gr.) (Vejeplade 7 x 7 cm.)
-36%
My Weigh PalmScale 5.0 (Flame) (200 x 0.1 gr.) (Vejeplade 7 x 7 cm.)
-36%
My Weigh PalmScale 5.0 (GTS red) (200 x 0.1 gr.) (Vejeplade 7 x 7 cm.)

Læs om den pågældende juvelérvægt

Under hver enkelt vægt findes en detaljeret produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om funktionaliteten, præcisionen, garantien, tilbehør og eventuelt udviklingen fra tidligere produkter. Produktbeskrivelsen specificerer præcist, hvilke måleenheder juvelérvægtene indeholder, og hvilken kapacitet de kan håndtere. Der medfølger naturligvis letforståelig brugsanvisning.

Mærkerne for juvelérvægte hos Digitalvaegten.dk

I kategorien juvelérvægte fører Digitalvaegten.dk mærkerne Jennings, My Weigh og Proscale. Alle tre mærker er kendt for deres gode kvalitet og lange garantier.

Jennings specialiserer sig i mindre digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg inden for lavprisprodukter. Vægtene er specielt velegnede og populære til brug i hjemmet, i firmaet og hos detailhandlere og guldsmeden.

My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har rygte for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti.

ProScale producerer digitalvægte til yderst konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og høj præcision. I årenes løb har ProScale opbygget et ry for at tilbyde en fremragende værdi for den prisbevidste kunde. ProScales motto er ”Weigh More For Less”. Når du køber juvelérvægte her på siden, får du gratis fragt og retur i hele Danmark, ligesom på alle vores andre produkter