Dyrevægte

Vægte til dyr er ideelle til at veje vores firbenede venner både derhjemme, på dyreklinikker, landbrug og i dyrehaver. Det er vigtigt at holde øje med dyrs vægt, da de jo desværre ikke kan fortælle os, hvis noget er galt. Det kan deres vægt derimod ofte med det samme – hvis vi altså holder øje med den regelmæssigt. Vægte til dyr hjælper således med at holde vores kære kæledyr, husdyr, landbrugsdyr og parkdyr sunde og raske.

Hos Digitalvægten kan du finde den rette vægt til dine dyr, uanset hvilken størrelse, de har. De dyrevægte du finder hos os, er nøje udvalgt. Vi sælger nemlig kun vægte, vi selv kan stå 100% inde for. Alle vægte til dyr, som vi sælger, lever op til vores høje kvalitetsstandard – og mange kommer med certifikat.

Du kan finde detaljeret information om hver vægt ved at trykke på den dyrevægt, du ønsker at læse mere om. Har du spørgsmål om vores vægte til dyr, sidder vi altid klar til at vejlede dig i dit køb. Send os en mail, eller ring os op på tlf. 50 92 67 28". Vi glæder os til at høre fra dig.

Se også: Laboratorievægte - Gulvvægte Industrivægte

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Dyrevægte – Vægte til de firbenede

En dyrevægt er en form for industrivægt, der bruges til at veje dyr, så vi kan holde øje med deres sundhedstilstand. Vægte til dyr bruges blandt andet hos zoologiske haver, dyreparker, landbrug, dyrelægen, på laboratorier og til forskning. Men mange private vælger også at have en dyrevægt derhjemme, hvis de går særligt op i deres dyrs sundhed, f.eks. opdrættere og ejere af show-dyr.

Find den helt rigtige vægt til dine dyr

Vi har mange forskellige mærker – både til professionelt brug og til hjemmebrug. Hvis du er dyrlæge eller dyrepasser, ved du måske allerede hvilken dyrevægt, du ønsker, men hvis det er første gang du skal købe vægte til dyr, kan det være svært at vælge mellem de mange muligheder.

Det skal være nemt at finde den rigtige dyrevægt. Under hvert produkt finder du derfor én detaljeret beskrivelse af dyrevægten, herunder specifikationer, funktioner, vejningsinterval, levering og mere. Skulle du alligevel have spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig i dit valg af vægt til dyr. Bare send en mail eller ring os op på 50 92 67 28.

Vores udvalg af vægte til dyr

Nedenfor vinder du vores mest populære mærker inden for vægte til dyr:

  • Adam Equipment producerer flere serier af ​​vægte til både kæledyr og husdyr, og er et fantastisk mærke til hjemmebrug, dyreklinikker, zoologiske haver og laboratorier. Priserne er meget overkommelige og deres udvalg er stort. Vægtene til dyr er nemme at bruge og kommer i flere forskellige størrelser. Adam Equipment er ISO-akkrediterede, og får deres lodder certificeret hvert år i et UKAS-laboratorium. Se for eksempel Adam Equipment vejeplade i robust materiale, der er vandafvisende og let at bruge, AE-Eclipse til laboratoriebrug eller MTB-vægten til smådyr.

  • My Weigh er et mærke som især er kendt for deres høje brugervenlighed. De tilbyder vægte til store og små dyr, samt tilbehør såsom vejestang til fugle, som kan tilkobles deres My Weigh i5000 og My Weigh i2500 . My Weigh producerer traditionelle vejeplader og gulvvægte til store og mellemstore dyr, herunder My Weigh WR12K, My Weigh PD-750 Extremeog My Weigh PD-750L med bluetooth-teknologi, så du er sikker på at finde en solid vægt – uanset vægtklasse.

Find den perfekte vægt til dyr

Du kan klikke dig ind på hver vægt, for at læse mere om dens specifikationer og funktioner. Skulle du stadig have spørgsmål eller har du brug for yderligere vejledning til at vælge den helt rigtige vægt til dyr, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 50 92 67 28 eller sende os en mail. Vi sidder altid klar ved telefonen og tastaturet og glæder os til at høre fra dig!