Hængevægte

Digitalvægten har et stort udvalg i digitale hængevægte og forhandler disse vægte til yderst konkurrencedygtige priser. Udvalget er stort med mange forskellige typer hængevægte, hvilket kan ses nedenfor. Husk at vi altid har gratis fragt og retur, og normalt leverer indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under det enkelte produkt.
My Weigh Every Weigh (40.000 x 20g)
My Weigh Verifly (50 kg. x 100 gr.)
My Weigh X Lab Pen (20 x 0.2g)
My Weigh X Lab Pen (30 x 0.5g)

Hængevægte

I denne kategori er der hængevægte, der er velegnede til lystfiskere til at veje den gode fangst, multifunktionelle hængevægte med indbygget lommelygte og den meget anvendelige bagagevægt. Fælles for hængevægtene er, at de er meget præcise og er et uundværligt værktøj for f.eks. værksteder, fabrikshaller, lagre og butikker. Flere af de digitale hængevægte er tillige meget velegnede til at bruge hjemme i privaten og Digitalvægten sender fragtfrit i Danmark.


Så alt i alt kan man roligt sige, at de forskellige typer hængevægte findes i mange smarte og samtidig praktiske designs, og de alle er designet til at opfylde mange forskellige vejeopgaver. For de fleste hængevægtes vedkommende kan man have dem i en taske og dermed have dem med på farten.


Læs om den pågældende hængevægt

Under kategorien med hængevægte findes en detaljeret beskrivelse af de enkelte vægte og de enkelte produktfotos er udstyret med en funktion, så man kan zoome ind på fotoet og dermed se vægtenes detaljer knivskarpt. Så sammen med produktbeskrivelsen og fotofunktionen kan man nøjagtigt se, hvad man køber og det fremgår klart, hvordan de fungerer. Produktbeskrivelserne indeholder naturligvis tydelig information om, hvordan hængevægtene fungerer, hvor præcise de er, deres tekniske specifikationer, deres kapacitet og naturligvis hvor lang garanti, der ydes på de enkelte hængevægte.


Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at downloade en dansk brugsanvisning på nogle af hængevægtene. Brugsanvisningerne på hængevægtene er lavet, så man kan komme i gang med at anvende dem på en hurtig og nem måde. Brugsanvisningerne på hængevægtene er letforståelige og man kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere informationer. Den originale brugsanvisning på vægtene medfølger altid i pakken med vægtene.


Mærker for hængevægte hos Digitalvaegten.dk

My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har ry for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti.


ProScale producerer præcisionsdigitalvægte af høj kvalitet og til rimelige priser. ProScale er kendt for at tilbyde en fremragende værdi for den prisbevidste kunde. ProScales motto er ”Weigh More For Less”.


Jennings specialiserer sig i små digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg inden for lavprisprodukter. Vægtene er specielt velegnede og populære til brug i hjemmet og i firmaet.

På alle vores hængevægte, såvel som alle andre produkter, er der fri fragt og retur i hele Danmark.