Forsendelsesvægte

Digitalvægten har lang erfaring i forhandling af digitale forsendelsesvægte og forhandler vægtene til konkurrencedygtige priser. Vægtene er meget præcise og er et uundværligt værktøj for f.eks. værksteder, fabrikshaller, lagre og butikker. De kan naturligvis også anvendes hjemme i privaten. Digitalvægten sender altid fragtfrit i Danmark, med levering indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under det enkelte produktet.
-14%
A-My Weigh Ultraship R1 (0-1kg x 2g / 1-27 kg x 5 g.) (Vejeplade 188 mm x 178 mm.)
-6%
AE-CPWplusL. Vejeplade (900x600 mm). Varianter: 35kgx10g, 75kgx20g, 150kgx50g, 200kgx50gr, 300kgx100g
Jennings JShip (150  kg x 100 g) (Vejeplade 38 x 30 cm)
Jennings JShip (60 kg x 50 g) (Vejeplade 38 x 30 cm)
My Weigh HD150 Shipping Scales (68 kg x  20 gr.)
My Weigh HDCS (150 kg x  50 gr.)  (Vejeplade 356x406 mm)
My Weigh PD-750L (340 kg x 0,1 gr.)
My Weigh Ultra Ship U-2 (27kg x 2 g)
My Weigh Ultra Ship U2 BabyScale (27000 x 5 g)
ProScale Profreight 332 (150 kg x 100 g)

Forsendelsesvægte

I kategorien forsendelsesvægte hos Digitalvægten findes vægtene i mange udformninger. Der er for eksempel gulvforsendelsesvægten ”Jennings J Ship” med aftageligt display til vejning af større emner. Denne gulvforsendelsesvægt er således yderst velegnet til vejning af eksempelvis store pakker, der kan gøre læsning af displayet vanskeligt. Det aftagelige display med op til 2 meter lang leding eliminerer imidlertid dette problem. Alt i alt har Digitalvægten et stort udvalg, der dækker langt de fleste behov for denne funktion.

De forskellige typer findes i mange smarte og samtidig praktiske designs, og fælles for alle vægttyperne er, at de alle er designet til at opfylde de fleste vejeopgaver. De store vægte har justérbare gummifødder, der gør, at vægtene står stabilt og plant på alle typer gulv og underlag.

En del af forsendelsesvægtene kan tilsluttes en PC og har derfor indbygget RS232 computer port og leveres naturligvis med det korrekte tilhørende RS232 kabel.

Læs om den pågældende forsendelsesvægt

I kategorien forsendelsesvægte er der en udførlig beskrivelse af de enkelte vægte og der kan zoomes ind og ud på fotos af vægtene. Digitalvægten beskriver de enkelte vægte så udførligt, at man ved nøjagtigt, hvad man køber. Produktbeskrivelserne indeholder information om, hvordan de fungerer, hvor præcise de er, deres tekniske specifikationer, deres kapacitet og naturligvis hvor lang garanti, der ydes på de enkelte forsendelsesvægte.

Hos Digitalvægten har du som en ekstra service mulighed for at downloade en dansk brugsanvisning på forsendelsesvægtene. Brugsanvisningerne på forsendelsesvægtene er lavet, så man kan komme i gang med at anvende dem på en hurtig og nem måde. Brugsanvisningerne på forsendelsesvægtene er letforståelige og man kan naturligvis altid konsultere den originale brugsanvisning for yderligere informationer. Den originale brugsanvisning på vægtene medfølger altid i pakken med vægtene.

Mærker for forsendelsesvægte hos Digitalvaegten.dk

My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har ry for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet, og inkluderer ofte livstidsgaranti.

Jennings specialiserer sig i små digitalvægte med høj præcision til overkommelige priser. I USA er Jennings kendt for at være det bedste valg inden for lavprisprodukter. Vægtene er specielt velegnede og populære til brug i hjemmet og i firmaet. Husk at der er gratis fragt og retur i Danmark, når du køber hos os, uanset om du køber en forsendelsesvægt eller et andet produkt.