Fitnessvægte

Digitalvægtens udvalg af fitnessvægte er gode kvalitetsvægte. Vi har solide vægte, der kan tilsluttes computeren fra My Weigh, samt fitnessvægte fra Tanita, der kan foretage hele kropsanalyser. Fitnessvægtene kan anvendes som redskab af både private og professionelle, derudover forhandler vi også tilbehør til vægtene. Klik på billederne herunder for at læse mere om hvert enkelt produkt.


Køber du din vægt hos Digitalvægten lever vi altid fragtfrit i Danmark, og med mindre andet er anført leveres din ordre inden for 1-3 hverdage.

Fitnessvægte til professionelle og private

Fitnessvægte er et rigtig godt redskab til både professionelle, der har klienter og til private, der gerne vil holde øje med ens udvikling og derved bibeholde motivationen i forbindelse med diæt eller sportspræstationer. Vores fitnessvægte er meget præcise og kan måle helt ned i intervaller på 100 gram.


Den type fitnessvægte, du kan købe hos Digitalvægten, er professionelle vægte, som du typisk vil kunne se blive brugt af professionelle for eksempel hos læger, diætister, fitnesscentre, personlige trænere, sygehuse osv.
Du kan blandt andet hurtigt og meget brugervenligt selv foretage en fuld kropsanalyse, der både måler BMI, fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse, væske i kroppen og din metaboliske alder. En printer medfølger vores Tanita kropsanalysevægt, så du kan printe resultatet med det sammen, eller du kan overføre resultatet direkte til din computer.


Vores mærker af fitnessvægte

Hos Digitalvægten fører vi mærkerne Tanita og My Weigh.
Tanita er et japansk mærke, som sælger alle former for præcisions måle- og sportsudstyr. Firmaet er blandt de mest innovative på markedet og er førende inden for vægte til fuld kropsanalyse. My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har ry for at have nogle af de bedste fitnessvægte på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet og inkluderer mangeårig garanti.