Fitnessvægte

Fitnessvægte kommer i mange afskygninger, og formentlig kan du finde hvad du søger her hos Digitalvægten. Vi har nemlig et bredt sortiment af fitnessvægte, som både udgør behovet hos privatpersoner og erhvervsdrivende. Har du brug for rådgivning ved køb af vægte, så kontakt os endelig. Med over 10 års erfaring i vægtbranchen, kan vi også hjælpe dig på rette vej.

Digitalvægten er naturligvis en sikker online-shop, hvor du roligt kan bestille din digitalvægt uden bekymringer om din sikkerhed. Vi sender desuden din bestilling gratis, og du kan forvente at have din nye digitalvægt i hænderne indenfor 1-3 hverdage. Se meget gerne på Trustpilot, hvad vores tidligere kunder mener om os.


Se vores udvalg af fitnessvægte herunder:

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj

Fitnessvægte til professionelle og private

Fitnessvægte er et rigtig godt redskab til både professionelle, der har klienter og til private, der gerne vil holde øje med ens udvikling og derved bibeholde motivationen i forbindelse med diæt eller sportspræstationer. Vores fitnessvægte er meget præcise og kan måle helt ned i intervaller på 100 gram.


Den type fitnessvægte, du kan købe hos Digitalvægten, er professionelle vægte, som du typisk vil kunne se blive brugt af professionelle for eksempel hos læger, diætister, fitnesscentre, personlige trænere, sygehuse osv.
Du kan blandt andet hurtigt og meget brugervenligt selv foretage en fuld kropsanalyse, der både måler BMI, fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse, væske i kroppen og din metaboliske alder. En printer medfølger vores Tanita kropsanalysevægt, så du kan printe resultatet med det sammen, eller du kan overføre resultatet direkte til din computer.


Vores mærker af fitnessvægte

Hos Digitalvægten fører vi mærkerne Tanita og My Weigh.
Tanita er et japansk mærke, som sælger alle former for præcisions måle- og sportsudstyr. Firmaet er blandt de mest innovative på markedet og er førende inden for vægte til fuld kropsanalyse. My Weigh er producent af højkvalitetsvægte. My Weigh har ry for at have nogle af de bedste fitnessvægte på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet og inkluderer mangeårig garanti.