Davi

Davi Defender er af det amerikanske mærke Ohaus, som har specialiseret sig i at producere forskellige typer af vægte. Gustav Ohaus valgte at starte en nichevirksomhed inden for special vægte med sin tyskfødte far, som var uddannet mekaniker inden for vægte, i 1907. Således har virksomheden lang erfaring i at producere vægte, hvilket afspejles i kvaliteten af deres produkter. Davi Defender er en industrivægt af høj kvalitet, som har en holdbar konstruktion i rustfrit stål. Yderligere har vægten en vandtæt IP65 indikator, samt en konstruktion som kan klare fødevarer eller lignende materialer, således er den særdeles velegnet til industrielt brug. Davi er samtidigt typegodkendt og kan verificeres. Hos Digitalvaegten.dk leverer vi normalt indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under det enkelte produkt. Du kan dermed have din Davi Defender vægt klar til brug indenfor få dage.

Davi Defender har operatøren i fokus

Davi er designet med operatøren i tankerne, således er den lavet til at være nem at betjene, men samtidig giver den en yderst præcis og avanceret vejning. Yderligere kan vægten vise vejningen i flere forskellige enheder, alt efter hvad der er brug for. Eksempelvis kan Davi fremvise vejeenhederne kg, g, lb, oz, lb:oz, og %. Når man er indehaver af en vægt af sådan kaliber, er det ikke nødvendigt efterfølgende manuelt at omregne resultatet til en anden enhed, og derved risikere en fejl. Davi er en yderst præcis vægt, som kan veje helt ned til et halvt gram, samtidig med at den har en kapacitet op til 3 kg. Ved at benytte en Ohaus Davi Defender industrivægt reduceres risikoen for fejl, og det endelige resultat vil dermed være mere præcist. Produktet er yderst brugervenligt, og operatørens behov bliver uproblematisk opfyldt..


Forskellige muligheder med Davi Defender

Alt efter behov, kan vægten monteres på en væg eller søjle, eller den kan stilles på et bord, hvilket gør den ideel til mange forskellige former for benyttelse.


Davi Defender kan både fungere med strømforsyning, samtidig med at der kan installeres et internt genopladeligt batteri, hvorfor man ikke er begrænset af, at vægten skal stå det samme sted hele tiden. Selve størrelsen på platformen er 25,4 x 25,4 x 5,7 cm, hvilket kan rumme mange forskellige produkter. Alt efter hvilke behov vægten skal udfylde, kan Davi erhverves med forskellige højder på søjlen. Samlet set indeholder vægten mange forskellige muligheder og er yderst brugbar, og man er dermed ikke låst fast til en bestemt funktion.


Davi Defender er en yderst brugbar vægt til industrielt brug, yderligere detaljer kan læses under de enkelte produkter. Vi har gratis fragt og retur i hele Danmark på vores alle vores vægte.