Bagervægte

Nedenfor kan du vores udvalg af præcise bagervægte, som er af højeste kvalitet og enhver bagers drøm. Husk at vi altid leverer indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er anført under produkt specifikationen.

Bagervægte

Digitalvægtens udvalg af digitale bagervægte illustrerer disse vægtes store anvendelighed. Digitalvægten sælger disse vægte til yderst konkurrencedygtige priser og sender fragtfrit i Danmark. Vægtene er særdeles velegnede til at bruge i professionelle bagerier, da de kan afveje ingredienserne mere præcist i de relevante størrelsesforhold, nemlig i procenter. I et professionelt bageri er det vigtigt, at man kan afveje ingredienser hurtigt og præcist og til dette formål er Digitalvægtens udvalg af bagervægte ideelle. Og ikke helt uvæsentligt er vægtene nemme at rengøre og er tilmed udstyret med et praktisk gennemsigtigt cover til LCD-displayet for at beskytte det mod snavs. Det er dog ikke kun de professionelle bagere, der kan nyde godt af disse vægte – de kan sagtens anvendes med stor succes hjemme i det private køkken og sågar til alternative formål på kontoret

Digitalvægten fører My Weigh KD 7000 og My Weigh KD 8000. Sidstnævnte er en videreudvikling af KD 7000 og har bl.a. forbedret afvejningskapacitet.

Læs om den pågældende bagervægt

Under hvert enkelt bagervægt findes en detaljeres produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om vægtenes funktionalitet, hvor præcise de vejer, garantien der ydes og tilbehør til dem. Der beskrives udtrykkeligt, hvilke måleenheder vægtene kan veje i, deres kapacitet og naturligvis vægtenes tekniske detaljer. Der medfølger naturligvis detaljeret brugsanvisning i pakken med vægten.

Mærket for Digitalvægtens bagervægte

I kategorien bagervægte, fører Digitalvægten mærket My Weigh. My Weigh Scale Company er en stor amerikansk producent med et meget stort udvalg af højkvalitetsvægte til alle tænkelig formål. Firmaet har ry for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet og inkluderer ofte livstidsgaranti. Når du handler hos os, hvad enten det er bagervægte eller nogle af vores andre produkter, skal du huske på at der er gratis fragt og retur i hele Danmark.