Bagervægte

Hos Digitalvægten har vi en gennemborende viden om de brancher, hvor vejning, optælling og kontrol indgår i arbejdsdagen. Blandt vores brede sortiment af vægte har vi ligeledes en stort udvalg af bagervægte. Vi ved hvor vigtigt en solid og præcis vægt er i bagerfaget. Med over 10 års erfaring i salg af vægte står vi klar til at rådgive dig inden for valg og brug af bagervægte.

Når du bestiller en bagervægt hos Digitalvægten, vil den være dig i hænde inden for 1-3 hverdage. Desuden er fragten på vores regning, da vi yder gratis levering. Det er altså både nemt, besparende og sikkert at handle bagervægte hos Digitalvægten. Se meget gerne vores Trustpilot, hvor du kan læse mere om, hvad vores tidligere kunder mener om os.


Se vores udvalg af bagervægte herunder:

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Bagervægte

Digitalvægtens udvalg af digitale bagervægte illustrerer disse vægtes store anvendelighed. Digitalvægten sælger disse vægte til yderst konkurrencedygtige priser og sender fragtfrit i Danmark. Vægtene er særdeles velegnede til at bruge i professionelle bagerier, da de kan afveje ingredienserne mere præcist i de relevante størrelsesforhold, nemlig i procenter. I et professionelt bageri er det vigtigt, at man kan afveje ingredienser hurtigt og præcist og til dette formål er Digitalvægtens udvalg af bagervægte ideelle. Og ikke helt uvæsentligt er vægtene nemme at rengøre og er tilmed udstyret med et praktisk gennemsigtigt cover til LCD-displayet for at beskytte det mod snavs. Det er dog ikke kun de professionelle bagere, der kan nyde godt af disse vægte – de kan sagtens anvendes med stor succes hjemme i det private køkken og sågar til alternative formål på kontoret

Digitalvægten fører My Weigh KD 7000 og My Weigh KD 8000. Sidstnævnte er en videreudvikling af KD 7000 og har bl.a. forbedret afvejningskapacitet.

Læs om den pågældende bagervægt

Under hvert enkelt bagervægt findes en detaljeres produktbeskrivelse. Generelt indeholder produktbeskrivelsen information om vægtenes funktionalitet, hvor præcise de vejer, garantien der ydes og tilbehør til dem. Der beskrives udtrykkeligt, hvilke måleenheder vægtene kan veje i, deres kapacitet og naturligvis vægtenes tekniske detaljer. Der medfølger naturligvis detaljeret brugsanvisning i pakken med vægten.

Mærket for Digitalvægtens bagervægte

I kategorien bagervægte, fører Digitalvægten mærket My Weigh. My Weigh Scale Company er en stor amerikansk producent med et meget stort udvalg af højkvalitetsvægte til alle tænkelig formål. Firmaet har ry for at være en af de bedste producenter på markedet. Produkterne er altid af højeste kvalitet og inkluderer ofte livstidsgaranti. Når du handler hos os, hvad enten det er bagervægte eller nogle af vores andre produkter, skal du huske på at der er gratis fragt og retur i hele Danmark.