Badevægte med fedtprocentmåler

Digitalvægten.dk fører forskellige badevægte, til hjemmet, diætister og træningscentre i stilrene design, og af høj kvalitet. Med en badevægt med fedtprocentmåler kan man udføre kropsanalyser derhjemme, hvorved man nemt og simpelt kan holde øje med sin vægt og kroppens udvikling.


Hvad er kropsanalysevægte?

En kropsanalysevægt er ikke bare en almindelig vægt. Den kan fortælle dig langt mere end blot din vægt. Kropsanalysevægte giver dig en detaljeret indsigt i din kropssammensætning, og derved et mere realistisk billede på din sundhed. Små og ganske ufarlige elektriske impulser sendes igennem kroppen og udregner, hvordan din krop er sammensat af bl.a. kropsfedt, muskelmasse og væske.

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj


Badevægt med fedtprocentmåler

En badevægt med fedtprocentmåler er en personvægt, der kan måle en persons fedtprocent. Det er en intelligent vægt, der afhængigt af producenten, kan måle vægt, fedtprocent, vandprocent, muskelprocent, knoglemasse samt aktivitetsomsætning. En badevægt med fedtprocentmåler kan dermed udfører en kropsanalyse og nogle modeller kan endda beregne kroppens BMI. Med en badevægt med fedtprocentmåler kan du nemt og hurtigt holde øje med din krops udvikling. Det er dermed en smart løsning, hvis du træner meget og gerne vil følge dine fremskridt, eller du blot vil forsøge at holde en stabil vægt og fedtprocent. De badevægte med fedtprocent, som vi har i vores sortiment, foretager hurtige og præcise målinger af din vægt, fedtprocent og BMI og de gemmer data over tidligere målinger. Ved at benytte en badevægt med fedtprocentmåler får du et mere komplet billede af din kropssammensætning og dit helbred.


Fedtprocentmåler

Måden en badevægt med fedtprocentmåler virker på er, når man står med bare fødder på vægten, sendes der svag og ufarlig strøm op gennem kroppen. Ved at sende strøm op gennem kroppen udnytter man, at kroppens fedt næsten ikke leder strøm, men det gør muskler og andet væv til gengæld. Når strømmen sendes gennem kroppen, møder strømmen således modstand fra fedtcellerne, hvilket bremser strømmen. Strømmen bevæger sig fra den ene fodsål til den anden, hvorved badevægten måler, hvor meget strøm der så at sige “vender hjem” igen. Dette betyder således også, at der kun sendes strøm gennem den nederste del af kroppen, hvorfor fedtprocenten er vejledende, da der er en mindre fejlmargin på måleresultatet. På trods af en mindre fejlmargin er en badevægt med fedtprocentmåler et godt værktøj til at holde styr på ens fedtprocent.


Det er vigtigt for ens sundhed at have den rigtige fedtprocent, da en for høj eller for lav fedtprocent kan være skadeligt for ens helbred. Det kan en badevægt med fedtprocentmåler hjælpe med! Eksempelvis kan en for høj fedtprocent føre til diabetes, højt blodtryk samt andre følgesygdomme, og en for lav fedtprocent kan føre til at kroppen ikke kan danne nok hormoner og nedsat modstandsdygtighed overfor infektioner. Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig en badevægt med fedtprocentmåler, så man kan holde øje med niveauet af ens fedtprocent. Generelt skal mænds fedtprocent ligge mellem 10 og 20 procent, hvor kvinder skal ligge mellem 20 og 30 procent. Dog afhænger den optimale fedtprocent af både køn og alder, og tallet stiger med alderen. Selvom fedtprocentmålingen er vejledende, er det en god idé at kende sin fedtprocent, da man dermed kan forbedre sit helbred, hvorfor en badevægt med fedtprocentmåler kan anbefales.


Tips til brug af badevægt med fedtprocentmåler

Som skrevet ovenfor så måles fedtprocenten måles ved, at der sendes elektriske signaler op gennem foden, hvorved vægten kan måle kroppens fedtprocent. Når man bruger en badevægt med fedtprocentmåler, er der en række ting, som man bør overholde:


 • Man skal have bare og rene fødder og stå helt stille på vægten
 • Målingerne bør foretages på samme tidspunkt på dagen hver gang
 • Målingen er mere præcis, hvis man ikke har indtaget alkohol indenfor de sidste 24 timer
 • Målingen er mere præcis, hvis man ikke lige har trænet forinden eller er dehydreret
 • Vægten bør være placeret på et jævnt underlag uden vibrationer

 • Digitalvægtens udvalg af badevægte med fedtprocentmåler

  Hos Digitalvægten er du sikret badevægte med indbygget fedtprocentmåler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi fører mærkerne My Weigh og Beurer indenfor badevægte med fedtprocentmåler. En vægt med fedtprocentmåler fra en af disse producenter vil være til stor nytte, hvis man er i gang med at holde øje med sin vægt eller i gang med at tabe et par kilo. Dermed mener vi, at man er godt stillet med en badevægt fra en af disse to producenter.


  Under hver af de to badevægte med fedtprocentmåler, kan du læse mere om de specifikke funktioner, som de enkelte vægte har. De detaljerede produktbeskrivelser kan give dig indsigt i hvilken badevægt med fedtprocentmåler, der vil opfylde dine behov bedst muligt. Disse produktbeskrivelser vil også give dig information omkring præcision, vægtens måleenheder, kapacitet, garanti og eventuelt tilbehør til vægten. Endeligt har du også mulighed for online at hente en dansk brugsanvisning på et udvalg af badevægtene udover den originale brugsanvisning.


  Eksperter inden for badevægt med fedtprocentmåler

  Hos Digitalvægten.dk bestræber vi os på, at føre et bredt udvalg af vægte, herunder også badevægte med fedtmåler. Hvis du alligevel ikke kan finde den badevægt, der opfylder dine behov her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil forsøge at skaffe netop den badevægt du søger. Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular nederst på siden, og vi vil indenfor kort tid vende tilbage. Hvis du har spørgsmål angående vores vægte, kan du ringe i tidsrummet 11-17, på telefonnummeret: 50 92 67 28. Husk at du får gratis fragt og retur i Danmark, når du køber en badevægt med fedtprocentmåler fra Digitalvægten.dk, ligesom der er gratis fragt og retur på alle vores andre produkter.