Analogvægte

Digitalvægten er stolte forhandlere af en bred palette af forskellige analogvægte. Her kan du finde og købe din næste analogvægt om end du søger en badevægt, kuffertvægt eller noget helt tredje. Uanset om du besøger Digitalvægten som privat- eller erhvervskunde, så tilbyder vi ekspertise rådgivning inden køb af analogvægte. Du kan blot ringe til os på +45 50 92 67 28.

Har du allerede besluttet dig for, hvilken analogvægt der skal være din næste, så læg den blot i kurven og gennemfør betalingen online, sikkert og nemt. Vi har et bredt udvalg af analogvægte og andre vægte til faste skarpe priser. Ydermere skal du ikke tænke på fragtomkostninger, da vi leverer gratis til hele Danmark. Du er velkommen til at tjekke vores Trustpilot, hvor vi udelukkende har modtaget 5-stjernede anmeldelser fra tidligere kunder.


Se vores udvalg af analogvægte herunder:

My Weigh AccuGem 2 (2 x 0.05 g)
-23%
My Weigh AccuGem 4 (4 x 0.05 g)
My Weigh AccuGem 7 (7 x 0.05 g)
My Weigh Every Weigh (40.000 x 20g)
My Weigh Verifly (50 kg. x 100 gr.)
My Weigh X Lab Pen (30 x 0.5g)

Mange analogvægte at vælge imellem

Digitalvægten fører mange typer af analogvægte, for eksempel praktiske penscales, præcise bagagevægte og klassiske ædelstensvægte.


  • Penscales: Disse analogvægte består af stærk aluminium, og de er meget mere holdbare end lignende udgaver i plastic. Du hænger bare dét, som du gerne vil veje i clipsen, og holder pennen ud fra dig, så får du en præcis måling.

  • Bagagevægte: Denne form for analogvægte bruges til at veje kufferter og pakker; kufferter, for at sørge for, at man ikke overstiger flyselskabets vægtgrænse, og pakker, så man ved hvor meget porto man skal bruge, på at sende dem med posten.

  • Ædelstensvægte: Klassiske analogvægte til vejning af ædelsten, som giver et præcist resultatet, hvilket også er grunden til, at modellen fortsat produceres. De er præcise helt ned til 0,05 g, og egner sig altså især godt til arbejde med ædelstene.

Hvad er der så særligt ved analogvægte?

Analogvægte adskiller sig kun fra de digitale vægte ved, at de ikke har en digital skærm, som viser kilo og pounds i tal. På analogvægte markeres vægten oftest med en pil eller en streg, og selve mekanismen ikke lige så teknisk som i de digitale vægte. I stedet er analogvægtene baseret på en ældre form for mekanik, hvor selve vejningen hænger uløseligt sammen med markeringen af vægten, ofte i form af en fjeder eller lignende.


Analogvægte er stadig populære

Analogvægte er ikke altid lige så smarte og moderne som de digitale vægte, hvilket naturligvis skyldes, at analogvægtene er de digitale vægtes forgængere. De har dog stadig deres charme og tiltrækningskraft, især fordi de minder os om en simplere tid, hvor en helt præcis vejning ikke var så vigtig. Det var analogvægte, vi brugte som børn, når vi hev badevægten frem under badeværelsesvasken, og mange af os bruger stadig analogvægte i køkkenet, når vi vejer mel og sukker af. Analogvægte er altså på ingen måde på vej ud, selvom deres efterkommer, digitalvægten, efterhånden har opnået stor popularitet.


Hvilke mærker fører vi?

Hos Digitalvægten fører vi kun de ypperste analogvægte, og vi fører kun mærker, som vi står 100 % inde for. Vi holder især af Jennings UltraSport, som leverer mange af vores bagagevægte, og som altid har været populære blandt folk, der rejser meget. Jennings vægte har høj kapacitet og så er deres analogvægte meget slidstærke.


Vi fører også mærket MyWeigh, som leverer analogvægte i form af bagagevægte, penscales og ædelstensvægte. MyWeigh leverer altid meget pålidelige vægte, også selvom de ikke nødvendigvis ser ud af så meget og heller ikke koster alverden.


Ligesom på alle andre produkter vi sælger, er der gratis fragt og levering på vores analogvægte.