Vægte

Hos Digitalvægten stræber vi efter at blive din foretrukne leverandør af vægte. Vi har en stærk ekspertise og over 10 års erfaring i branchen. Her på siden finder du et præsentabelt udvalg af markedets bedste brands indenfor forskellige typer af vægte.Har du spørgsmål til funktioner, pris, forsendelse eller andet, så er du velkommen til at ringe til os på 50 92 67 28. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, inden du beslutter dig for at købe din kommende vægt. Du er velkommen til at tjekke os ud på Trustpilot, hvor vi er stolte af udelukkende at have modtaget 5-stjernede anmeldelser fra vores kunder.

Se også: Industrivægte - Laboratorievægte - Butiksvægte - Personvægte - Bordvægte - Pakkevægte - Tællevægte.

Tællevægt   Adam GFK.  Kapacitet: 600 kg Præcision: 50 g
-12%
Bagevægt  My Weigh KD-8000. Kapacitet: 8 kg Præcision: 1 g
-12%
Bagevægt My Weigh KD-7000.  Kapacitet: 7 kg Præcision: 1 g

Anmeldelse af Digitalvægten - salg af vægte

"Ualmindelig god og effektiv behandling. Fornuftige priser og rigtig god service! Kan kun anbefales."

5 ud af 5 stjerner - Inga Stamphøj

Vægte

Der findes mange former for vægte, men fælles for alle er, at de bruges som et måleinstrument til at fastslå vægten på et givent objekt. Mennesker har brugt vægte siden oldtiden. I gamle dage brugte man balancevægte. I dag bruger man primært digitalvægte, da de er nemme at operere med og er meget præcise i deres udregninger.

Der findes et utal af vægte og alle har deres unikke funktioner. Der findes både de præcise højpræcisitionsvægte samt de mere bastante butiksvægte, industrivægte, osv. Endelig findes der de vægte, de fleste danskere kender til. Nemlig køkkenvægten og brevvægten.

Hos Digitalvægten har vi nøje udvalgt de vægte, som vi sælger.Vores årelange erfaring med salg af vægte, har givet os en stor viden og erfaring indenfor dette felt. Vi tør derfor godt garantere, at alle vores vægte i sortimentet er af en overordentlig kvalitet. Er du i tvivl? Så kan vi rådgive dig til den vægt, som passer præcis til dine behov.

Vi har blandt andet, et stort udvalg af fitnessvægte, som har alle de funktioner du søger, hvis du skal tabe dig eller bare gerne vil i form. Vi har ligeledes en kalorievægt, som giver dig et godt overblik over kalorieindholdet i din kost, så du kan opnå det mest optimale vægttab.

Priser på vægte

Prisen på en vægt afhænger af, hvad du skal bruge den til, og hvilke funktioner den har. De mest simple præcisionsvægte koster kun mellem 100 og 200 kr., mens de højteknologiske og konfigurerbare butiksvægte kan koste op til 20.000 kr. Vores sortiment repræsenterer dog et udvalg hvor alle kan være med på prisen.

Sjove vægte

Digitalvægten har flere forskellige vægte, hvor især nogle skiller sig ud. I kategorien lommevægte kan man finde nogle meget atypiske vægte. Blandt andet Proscale pro touch-vægten, som er en præcisionsvægt i forklædning. Den har et cover som ligner en smartphone, og som fungerer som en vægtskål. Derudover har Proscale også lavet en skevægt, som er en ske med indbygget vægt. Dette er en sjov gadget, men også utroligt brugbart når du står i køkkenet og skal måle dine ingredienser op.

Bredt udvalgt af vægte

Digitalvægten har vægte som kan veje helt ned i milligram. Disse bliver oftest brugt til at veje guld og smykker. Men vi har også vægte, som kan veje helt op til 350 kg. Disse vægte bliver typisk brugt af dyrlægeklinikker til at veje dyr, men kan også bruges til meget andet – især i industrien.

Vægte med PC-port

Hos Digitalvægten har vi til og med vægte som kan forbindes til computeren. Dette virker ved, at når du vejer dit objekt på vægten, vil dataen gå direkte ind på din computer. Dette er især smart, hvis du har flere varer, og prisen på dine varer afhænger både af vægten og produktet.

Mere information under i produktbeskrivelserne

Digitalvægten vil du finde flere vægtkategorier, hvor du kan læse mere om den pågældende vægtkategori og type. Derudover kan du finde produktbeskrivelser, når du klikker dig ind på det forskellige vægte. Her finder du information om funktionalitet, præcision, garanti, tilbehør mv. som forhåbentlig vil give dig den fornødne viden om den vægt, du ønsker.